X

Noul ministru al agriculturii recunoaște că România este sabotată la nivel european datorită potențialului agricol

România, cel mai bun rezultat agricol din istorie. Afacerile din agricultură au ajuns la aproape 8

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul propus pentru Agricultură, Adrian Chesnoiu, susține că agricultura românească este performantă și evoluează în ritm alert, dar țara noastră trebuie să privească totul în context european și să ”fim foarte atenți” pentru că anumite țări se simt amenințate și influențează politicile europene.

”Agricultura României este la un moment de răscruce. Contextul internațional este unul complicat. La nivel european, toate statele au impuse o serie de condiționalități (…) Trebuie să fim foarte atenți, pentru că fermierul român este performant și unele condiționalități, pe care România deja le respectă, dar agricultura românească este o amenințare pentru alte state, cu o agricultură mai avansată ca timp.

Avem aceste ambiții de mediu, acest Green Deal care se discută și care are anumite elemente pe care dacă nu vom știi să le exploatăm, atunci vom fi vulnerabili. Interesele statului român trebuie să primeze!

România are un potențial agricol fantastic, dar nu mereu am știut să-l exploatăm. Noi trebuie să trecem de la producție și export a materiei prime, dar trebuie să fim în stare să exportăm marfă cu valoare adăugată.

Știm să producem bine, iar în perioada următoare vom veni cu măsuri pentru ca lanțul alimentar să fie închis, iar românii să se bucure de roadele agriculturii din România.”, a spus Chesnoiu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button