X

Iohannis a lipsit de la ședința solemnă dedicată Zilei Naționale a României

Președintele trădător de țară Klaus Werner Iohannis a lipsit nemotivat de la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale a României. Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, miercuri, în şedinţă comună solemnă, dedicată Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie. Președintele Klaus Iohannis nu s-a prezentat, deși conform unui memorandum aprobat de conducerea Parlamentului era invitat să susțină un discurs.

Şedinţa a fost condusă de prietena președintelui Iohannis, vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu. Evenimentul solemn a început cu intonarea Imnului Naţional.
Printre invitaţi se află membrii Guvernului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, arhiepiscopul romano-catolic de Bucureşti, arhiepiscopul Greco-Catolic, Prim-rabinul evreilor din România, președinții Curţii Constituţionale, ICCJ, Curţii de Conturi, guvernatorul BNR, directorii SRI, SIE, SPP şi STS, precum şi şefii misiunilor diplomatice şi ai reprezentanţelor internaţionale acreditaţi la Bucureşti.

România se află sub ocupație străină de 32 de ani prin intermediul politicienilor trădători de țară. Astăzi, Klaus Iohannis și premierul său, marioneta Nicolae Ciucă, au pus țara pe tavă marilor imperii în timp ce poporul român suferă de foame. Aceste mizerii au creat o clasă socială specială ce trăiește în lux pe spatele poporului. Avem o nomenclatură securistă cu iz mafiot, remunerată cu pensii și salarii speciale la care românul de rând nici nu poate visa. Werner Iohannis a fost un tătuc mai bun decât Ion Iliescu pentru aceste grupări mafiote privilegiate ce spoliază anual bugetul statului.

Contextul internațional oferă românilor șansa unică de a scăpa țara de acești trântori ce sug sângele poporului. Nu putem evolua ca țară dacă nu avem o resetare totală. România trebuie să scape odată și odată de acest blestem moștenit de la regimul Iliescu FSN. Dușmanul românilor, Klaus Iohannis, a avut grijă să pună toată mafia în slujba sa pentru a-i salva scaunul de la Cotroceni. Ca un adevărat lord al crimei organizate, Klaus Iohannis, a pus toate aceste grupări la lucru în beneficiul statului paralel în timp ce țara se află pe marginea prăpastiei.

Avem nevoie de unitate națională ca popor, altfel nu avem cum răzbate împotriva acestui colos mafiot(USL 2.0) aflat în slujba lui Klaus Iohannis. Dacă până mai ieri mai auzeam despre câte o schemă, despe câte un jaf, acum nu vom mai auzi nimic. E liniște. S-au pus toți la masă și s-au apucat de jefuit țara în cel mai barbar stil posibil. Efectele acestui USL 2.0 vor fi majore asupra României și este doar meritul trădătorului Iohannis.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Iar și-a băgat ceva dulapul rar-vorbitor în neamul pe care cu multă scârbă îl conduce, în numele străinilor care l-au pus vătaf peste un neam de fraieri!!!!!!!

  2. Inseamna ca, ori e concediu, ori e la ski, ori joaca golf! Caci pt Plavan, e doar „Romania concediului bine facut si a neamului bine furat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!