X

Marioneta lui Iohannis, șef la Senat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Liderul PNL, Florin Cîțu, este noul președinte al Senatului.  El a primit 82 de voturi „pentru”. Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au votat anterior pentru revocarea din funcția de președinte al Senatului a Ancăi Dragu (USR).

În favoarea lui Florin Cîțu au votat 82 senatori.

Anca Dragu, susținută de USR, a primit 25 voturi „pentru”.

Au fost anulate 17 voturi.

Dragu a anunțat că se va adresa la Curtea Constituțională pentru revocarea sa din funcție.

Ea a fost revocată din funcția de președinte al Senatului. Solicitarea de revocare a fost votată de 82 de senatori. Anca Dragu a spus că este „un abuz de putere” și o „tiranie a majorității”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Dacă nu existau urechi de care să anine toți proștii hârtie igienică (bleo) pe bot, muream cu toții… efectiv !! Dumnezeu ne-a dat șansa să avem urechi ca să înțelegem pe ce lume ne aflăm… Dar dacă tu îți atârni de propiile tale urechi, propia sinucidere lentă prin lipsire de oxigen a propiului tău creier, atunci chiar înseamnă că esti un idiot care nu are ce să mai caute pe această planeta. Și nu pentru că vrea ”cineva” să te distrugă, ci pentru că ești un prost care se autodistruge singur. Ceea ce este foarte bine, pentru că nu mai consumi atenția și energia altora în acest scop (suprem). Amin

  2. Cat de mult a decazut si Senatul asta, daca a ajuns Clinica de dezintoxicare pt pacientul Cuţu, drogat si turbat impotriva a tot ce-i romanesc! De-acum, senatorii nu mai au nevoie de vaccin anti-Covid, ci de vaccin antirabic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button