X

Covid: OMS spune că este foarte îngrijorată de creșterea infecțiilor în Europa

tradus din BBC.com

Organizația Mondială a Sănătății este „foarte îngrijorată” de răspândirea Covid-19 în Europa, în vreme ce continentul se luptă cu un nou val de infecții.

https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/e176543e-0cc0-4435-8afa-7229debfe0f3?fit=crop&format=auto&h=533&q=50&w=800&s=f06a04c89de2a7708e7d4f33a0ec9698cb3a7090

Vorbind la BBC, directorul regional Dr. Hans Kluge a avertizat că încă 500.000 decese ar putea fi înregistrate până în martie, dacă nu se iau măsuri urgente.

Dr Kluge a spus că o creștere a folosirii măștilor ar putea ajuta imediat.

Avertismentul vine în momentul în care mai multe națiuni raportează rate record de infecție și introduc blocări complete și parțiale.

Dr. Kluge a spus că factori ca sezonul de iarnă, acoperirea insuficientă a vaccinurilor și dominația regională a variantei Delta mai transmisibilă, stau în spatele răspândirii infecțiilor.

El a cerut o acceptare sporită a vaccinurilor și punerea în aplicare a măsurilor bazice de sănătate publică și a unor noi tratamente medicale pentru a ajuta la combaterea creșterii infecțiilor.

Covid-19 a devenit din nou cauza numărul unu de mortalitate în regiunea noastră”, a spus el pentru BBC, adăugând că „știm ce trebuie făcut” pentru a lupta împotriva virusului.

Dr. Kluge a spus că măsurile de vaccinare obligatorie ar trebui privite ca o „ultimă soluție”, dar că ar fi „foarte oportun” să existe o „dezbatere juridică și socială” despre această problemă.

„Înainte de asta, există alte mijloace precum permisul Covid”, a spus el, adăugând că aceasta „nu este o restricție a libertății, ci mai degrabă este un instrument pentru a ne păstra libertatea individuală”.

Austria a devenit vineri prima țară europeană care a anunțat că vaccinarea împotriva Covid-19 va deveni o cerință legală. Noile reguli urmează să intre în vigoare în februarie, deoarece detaliile despre cum va fi pusă în aplicare măsura sunt încă în discuție.

Anunțul, alături de cel al unui nou blocaj național, a fost făcut ca răspuns la un număr record de cazuri și la niveluri scăzute de vaccinare.

Nuevos Papeles | Alexander Schallenberg nuevo canciller de Austria tras la renuncia de Kurz por corrupción

Cancelarul austriac Alexander Schallenberg a spus că a fost o decizie dificil de luat într-o societate liberă, dar că vaccinurile au fost „singura ieșire pe care o avem pentru a rupe acest cerc vicios”.

Este o problemă pentru întreaga societate pentru că inclusiv și cei vaccinați, dacă nu au acces la o secție de terapie intensivă pentru că sunt blocați de cei care nu sunt vaccinați și s-au îmbolnăvit, atunci sunt afectați și ei”, a declarat domnul Schallenberg pentru BBC.

Masiva protesta en Viena contra el confinamiento de toda la población en Austria y la vacunación obligatoria

Sâmbătă, zeci de mii de oameni au protestat împotriva noilor măsuri în capitala Viena. Mulți fluturau semne cu sloganuri precum „nu vaccinării” și „deja este suficient”.

Multe alte țări europene impun, de asemenea, noi măsuri datorită creșterii numărului de cazuri.

Țări ca Republica Cehă și Slovacia, de asemenea au anunțat noi restricții pentru persoanele nevaccinate, deoarece ratele record de infecție sunt înregistrate pe întreg continentul.

Más de 50 detenidos tras violentas protestas en Holanda contra las restricciones del coronavirus

Peste noapte, la Rotterdam, Țările de Jos, au izbucnit revolte violente din cauza noilor măsuri legate de Covid-19. Sute de protestatari s-au adunat pentru a-și arăta furia față de planurile guvernamentale de aplicare a mai multe restricții.

Ministro alemán admite haber recurrido a amigos para adquirir mascarillas | Coronavirus | DW | 26.03.2021

În Germania, ministrul Sănătății, Jens Spahn, a descris situația drept o „urgență națională” și a refuzat să excludă o altă blocare națională.

Marea Britanie a înregistrat vineri 44.242 de noi cazuri de coronavirus.

Guvernul a spus în mod constant că nu are planuri pentru o altă blocare în Anglia, dar a spus că ar putea introduce măsuri suplimentare Covid – cunoscute sub numele de Plan B – pentru a proteja NHS. Acestea ar include pașapoarte obligatorii Covid pentru unele locații interioare, măști obligatorii în anumite locuri interioare și sfaturi pentru a lucra de acasă.

Europe cases rise graphic

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. DE TYLER DURDEN
  MARȚI, 23 NOVEMBER 2021 – 04:44
  Armata australiană a început să trimită cu forța rezidenții din Teritoriile de Nord în tabăra de carantină Howard Springs situată în Darwin, după ce nouă cazuri noi de Covid-19 au fost identificate în comunitatea din Binjari. Mișcarea vine după ce au fost instituite blocaje dure atât în ​​comunitățile din Binjari, cât și din apropierea Rockhole, sâmbătă seara.
  Facilitatea de carantină Howard Springs are capacitate pentru 2.000 de sosiri în străinătate și aproximativ 1.000 de călători interni. (AAP: Glenn Campbell)
  „Locuitorii din Binjari și Rockhole nu mai au cele cinci motive pentru a-și părăsi casele”, a declarat ministrul șef al Teritoriului de Nord, Michael Gunner, referindu-se la cele cinci motive permise ale țării pentru a evita blocarea (cumpărarea de alimente și provizii, exerciții fizice timp de până la două ore, îngrijire sau îngrijire, muncă sau educație dacă nu se poate face de acasă și să se vaccineze în cel mai apropiat loc posibil).
  „Pot pleca doar pentru tratament medical, în caz de urgență sau conform legii”. „Este foarte probabil ca mai mulți rezidenți să fie transferați la Howard Springs astăzi, fie ca cazuri pozitive, fie ca contacte apropiate”, a continuat el, adăugând: „Am identificat deja 38 de contacte apropiate de la Binjari, dar acest număr va crește. Acești 38 sunt transferați. acum.” „L-am contactat pe prim-ministru aseară. Suntem recunoscători pentru sprijinul a aproximativ 20 de personal ADF, precum și camioane ale armatei pentru a ajuta la transferul cazurilor pozitive și a contactelor strânse – și pentru a sprijini comunitățile.
  Facem astăzi o evaluare a resurselor suplimentare de care am putea avea nevoie de la Fed, iar prim-ministrul este gata să ajute în continuare – îi mulțumesc pentru asta.”

  Asta se întâmplă când nimeni nu se roagă Lui Dumnezeu spre a căpăta puterea necesară LUPTEI CONTRA ACESTUI RĂU DEMONIC, SATANIC PE FAȚĂ!
  In loc sa li se ia gatul acestor criminali, ei ajung sa fie lingusiti scarbavnic in asa-zisa lor presa, exemplu maxim de scursura, la fel ca si viermii din România TV, Antena3, gunoaiele de la DIGI, cretinul ala de barbu de la b1, si panarama aia grasa si tigancoasa de la Realitatea, cea care impreuna cu umflatul tin emisia pornita inutil seara de seara etc. Ma sufoc de scarba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!