X

Australia și SUA vor avea ierni întunecate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

via Cairnsnews. org

Inclusiv Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA va retrage kiturile actuale de testare RT-PCR datorită faptului că ei însisi au recunoscut că testele nu pot face diferența între Covid 19 sau Gripă. Asta înseamnă că nu pot face diferența nici între Covid 19 și Delta.

***

21.07.2021: Alertă de laborator: modificări la CDC RT-PCR pentru testarea SARS-CoV-2

Public: Persoane care efectuează teste COVID-19

Nivel: Alertă de laborator

După 31 decembrie 2021, CDC va retrage solicitarea către Administrația SUA de Alimente și Medicamente (FDA) pentru Autorizația utilizării în situații de urgență (EUA) a Panelului de diagnostc RT-PCR în timp real al noului coronavirus (2019-nCoV), studiul prezentat pentru prima oară în februarie 2020 pentru detectarea unică a SARS-CoV-2. CDC anunță acest aviz anticipat pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp suficient pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

Vizitați FDA website pentru a obtine o listă a metodelor autorizate de diagnosticare a COVID-19. Pentru un rezumat al performanței metodelor moleculare autorizate de FDA cu un panou de referință FDA, vizitați această pagină.

În pregătirea pentru această schimbare, CDC recomandă ca laboratoarele clinice și locurile de testare care au folosit testul CDC 2019-nCoV RT-PCR, să selecteze și să înceapă tranziția la un alt test COVID-19 autorizat de FDA. CDC încurajează laboratoarele să ia în considerare adoptarea unei metode multiplex care poate facilita detectarea și diferențierea virușilor SARS-CoV-2 și gripei. Astfel de teste pot facilita testarea continuă atât pentru gripă cât și pentru SARS-CoV-2, și pot economisi timp și resurse pe măsură ce ne îndreptăm spre sezonul gripal. Laboratoarele și locurile de testare trebuie să valideze și să verifice testul selectat în cadrul unității lor înainte de a începe testarea clinică.

***

Cum acești verificatori de fapte o consideră falsă, cu toate că este chiar pe site-ul CDC în alb și negru. Acest lucru demonstrează că verificatorii de fapte nu știu de fapt ce verifică. (cui aparțin verificatorii de fapte?)

Kary B. Mullis, 74, Dies; Found a Way to Analyze DNA and Won Nobel - The New York Times

Sunt sigur că mulți oameni cred că moartea lui Kary Mullis este foarte suspectă, fiind inventatorul testelor RT-PCR cu câteva luni înainte ca Covid 19 să lovească Wuhan. Dacă era încă în viață, Kary ar fi distrus Narațiunea din prima zi.

Iată ceva pentru care cei care au primit inoculările de Terapie Genetică Experimentală sunt acum clasificați ca o armă biologică pentru genocid și acum aici este motivul cu dovezile. La fel cum Statele Unite vor avea o iarnă întunecată, la fel va avea și Australia.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button