X

Boicot Kaufland – Garduri naziste între vaccinați și nevaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru a delimita spaţiile de acces ale persoanelor care au sau nu certificat verde, reprezentanţii Kaufland au instalat garduri metalice pentru a separa accesul vaccinaților de nevaccinați în cele două hipermaketuri din municipiul Brașov. 

Gardul metalic are menirea de a delimita accesul persoanelor nevaccinate de cel al persoanelor ce dețin un certificat verde înspre magazinele din galeria comercială.

Chiar dacă intrarea este separată de un gard metalic, persoanele vaccinate și cele nevaccinate se întâlnesc la raft și la casele de marcat.

Clienți sunt discriminați prin diverse metode doar pentru simplu fapt că nu doresc să își injecteze un ser experimental. Practic măsură respectiva nu are nici un efect real asupra combaterii virusului. Singurul efect este cel de a discrimina.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Pai fratilor,asta este! Dar nu va obliga nimeni sa mergeti la Kaufland, la Lidl, Carrefour, etc., etc. Puteti sa va faceti cumparaturile la alimentarele sau la micile magazine cartier.

  2. Kaufland nu face decat sa se conformeze legislatiei in vigoare, incercand sa ii primesca in magazin si pe cei nevaccinati, atat cat ii permite legea. Mai bine va revoltati contra celor care au emis hotararea asta discriminatorie, in frunte cu Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button