Adevărul „neînțepat” despre Sfântul Munte – părintele Pimen Vlad

Author:
Demontarea știrilor false (fake news) despre Sfântul Munte – iată una din temele principale ale cuvântului de astăzi a părintelui Pimen Vlad. Legat de asta, părintele analizează fenomenul „înțepării” din perspectiva experienței Sfântului Munte, în principal a schiturilor românești – concluziile sunt foarte interesante!

Vizionare plăcută! (podcastul și detaliile le aveți după video)

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Părintele Pimen Vlad face referire la un videoclip a unui medic pe care l-a văzut de curând, videoclip în care este prezentată Ivermectina ca și medicament valabil pentru tratarea COVID-19. Poziția medicului respectiv, este susținută de alte 65 studii independente făcute pe aproximativ 50.000 pacienți, până la data la care scriem. Baza de date este actualizată zilnic. Pentru doritorii de detalii (în engleză), o interfață mai analitică există aici pentru aceleași date. Datele oficiale OMS relativ la efectele secundare ale acestui medicament, pe care le puteți căuta și dvs., arată un cumul de efecte secundare semnificativ mai redus decât la vaccinurile anti-COVID 19, care, printre altele nasc și dependență.

În română, un articol echilibrat pe acest subiect îl are dl. Virgiliu Gheorghe în Familia Ortodoxă. Socotim că, totuși, este nevoie de discernământ. Niciodată în istorie, absolutizarea unei soluții parțiale, a unui ideologii umane nu a dus la altceva decât la pălmuirea iubirii – la dictatură.

5 thoughts on “Adevărul „neînțepat” despre Sfântul Munte – părintele Pimen Vlad”

  1. Omul este doar un simplu producator de dioxid de carbon pentru plante; iar plantele si copacii produc oxigen pentru toate animalele si vietuitoarele: asta-i toata fiozofia vietii. Toate icoanele ar trebui sa reprezinte copaci, plante, izvoare, oceane, campuri cu verdeata care dau hrana cea de fiecare zi.

  2. Asa este. Internetul iti ofera posibiltatea de a iti prezenta propia nimicnicie in forme complexe, ajutandu-i (si) pe altii sa se piarda pe sine – deoarece acesta este scopul final: venirea unui „Mesia” care sa ne ‘salveze’ pe toti, de noi insine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X