X

[VIDEO] Proteste în toată Europa împotriva tiraniei plandemice

Protestele împotriva dictaturii medicale cresc în amploare pe tot continentul, amenințat cu o nouă carantină, după orchestrarea unui nou val cu ajutorul testelor. Austriecilor le-a ajuns cuțitul la os, după ce au devenit primii amenințați cu „opțiunea nucleară”: vaccinarea forțată. O mulțime imensă s-a adunat în Viena împotriva acestei decizii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La Paris, francezii au sărbătorit 3 ani de proteste ale „vestelor reflectorizante”. Muncitorii au dat tonul atunci unor proteste sociale, după scumpirea carburanților. Acum scumpirile sunt în cascadă la multe produse, dar mulți aleg în continuare pasivitatea. După cum se observă, protestul lor a fost unul pașnic și cu largă participare.

Dar la scurt timp, poliția a ales să devină violentă, atacând cu gaze lacrimogene mulțimea pașnică. A devenit deja o tradiție pentru regimul Macron – în cei trei ani de proteste muncitorești, cel puțin 10 persoane au fost ucise cu gloanțe de cauciuc, grenade lacrimogene sau pietre. De asemenea, au fost răniți în acești ani 1.800 de protestatari și 1.000 de jandarmi. Dacă așa ceva s-ar fi întâmplat în altă țară, presa ar fi vorbi de „regimul dictatorului Macron”.

Cele mai violente manifestații au avut loc în Olanda, la Rotterdam, acolo unde poliția a folosit arme de foc, gaze lacrimogene și bastoane, pentru a apăra oamenii de gripa Covid. (E posibil ca împușcăturile să fi venit și din mulțime, e neclar în iureșul creat.)

Imaginile arată o populație scăpată de sub control, care nu mai crede o iotă din versiunea oficială și bunăvoința guvernanților, preocupați de presupusa epidemie.

Mai aproape de noi, în Croația, un miting de foarte mari dimensiuni, având în vedere că nu e o țară cu populație mare, dovedește că nici aici oamenii nu îi mai cred pe guvernanți.

În Italia, la Roma, mulțimea adunată lângă Coloseum a folosit telefoanele nu pentru codul QR, ci pentru a lumina în bezna totalitară.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Austria pare sa fie un test sociologic. In functie de felul in care vor evolua lucrurile acole, se va decide pentru Germania si restul UE. Trebuie totusi subliniat, ca austriecii nu se revlta contra QR 666 din pasaportul verde, ci contra actului medical in sine.
    Acum o saptamana, am vrut din proprie initiatica sa vorbesc in Piata Universitatii din Bucuresti, une erau 300-500 de oamneni, despre pericolul major QR 666 din pasaportul verde, care e mai periculos decat vaccinul: PT CA UCIDE SULFETUL, DUPA CUM AVERTIZEAZA PAISIE AGHIORITUL. Unul din cei ce pareau lideri mi-a spus ca nu este oportun, pt ca promovez ‘teoria conspiratiei’; dar altcineva a fost de acord.
    Ca sa nu provoc tulburare am renuntatl si ca sa nu stric socotelile organizatorilor sau ale unor organizatori. Posibil ca prin invocarea ciferei 666 AUTOMAT SA FII CATEGORISIT SAUTOMAT CA ANTISEMIT. Posibil ca cei ce se pricep mai bine la „cporectitudine politica” sa fi avut acest lucru in vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button