X

Se confirmă ceea ce s-a spus de atâtea ori: testele PCR sunt o completă fraudă

de Luys Coleto – 30 iulie 2021 în El Correo de España

Trecut 21 iulie 2021, data *palindromului (*Joc distractiv constând în găsirea unui cuvânt sau a unei fraze care, citite direct și invers, să aibă același înțeles). Au fost publicate cele 18 rânduri definitive care rescriu istoria plandemiei, pe lângă falsa pandemie „covid-19. Centrele oficiale pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din Statele Unite, cea mai înaltă autoritate sanitară a guvernului Statelor Unite pentru controlul bolilor și, în special, al bolilor infecțioase, au emis un avertisment: rachetă nucleară împotriva peretelui minciunii narative al unei urgențe globale foarte false cauzate de virusul inexistent SARS-Cov-2. Una din grinzile principale ale liberticidului planddemic : minciuna testelor de diagnostic.

Covid-19, grosso modo = Aproape toate bolile respiratorii

Iar după 31 decembrie 2021, CDC-ul cel foarte corupt va retrage cererea de Autorizare de Utilizare de Urgență (EUA) în fața Food and Drug Administration (FDA) pentru trusa de diagnosticare RT-PCR în timp real pentru noul coronavirus fals (2019-nCoV). ), testul introdus pentru prima dată în februarie 2020 pentru detectarea unică a fantomaticului SARS-CoV-2, și al cărui creator Kary Mullis, până în momentul morții sale, a repetat de nenumărate ori că nu detectatau vreo ”sarcina virala”, numai materiaLl genetic plural.

Datele de mai sus au confirmat ceea ce s-a CONSIDERAT, lipsa de fiabilitate de 97% !!! a testelor de diagnostic complet frauduloase (cele de antigene și anticorpi, de altfel, și mai multe fraude). Dar declarația oficială a CDC subliniază, printre rânduri, ceva deja PERFECT INTUIT ȘI CUNOSCUT: grafenadele teste PCR nazofaringiene, supuse unor cicluri de amplificare variabile „politice”, !!! nu pot deosebi SARS-CoV-2 de o gripă comună și sezonieră !!!

Și cicluri de repetare pentru toată lumea cu PCR (oricum, singurul lucru care mă întristează este că după ce au găurit cu bățul dracului atâta lume, pe lângă faptul că le-au furat materialul genetic sacru, acum trebuia să rămân cu dorința de a fi cunoscut cocoşul PCR).

Farsă peste farsă, farsă înauntrul farsei

*Vezi și  OMS confirmă că testul PCR Covid-19 este defect: estimările „cazurilor pozitive” sunt lipsite de sens. Blocarea nu are bază științifică

Și pentru prima dată în istoria unei pandemii, o autoritate sanitară guvernamentală admite ceea ce unii dintre noi au spus cu mai bine de cincisprezece luni în urmă. Și acum, după delta, roiește varianta epsilon. „Tulpini” de virusi inexistenti: bășcălie. Cu programul său planificat: până în februarie 2023, cu „varianta finală” omega. Cu satanica simbologie și *gematria în remorcă. Ce terifiant an și jumătate ne așteaptă. Numai dacă nu-l împiedicăm.

*Gematría o gematria în hebreo, גימטריה‎, este o metodă de interpretare a numelor, cuvintelor și expresiilor ebraice bazată pe atribuirea unei valori numerice fiecărui caracter din alfabetul ebraic.

Farsă peste farsă. Farse înauntrul farselor. Până când vom fi de acord cu liberticidul și minciuna sistematică? Când se va schimba frica de bandă? Evident, ne lipsesc organizarea și armele. Violent eu? Ași! Se numește autoapărare. Pe măsură ce încerci să te apropii cu acul tău, de mine sau de ai mei, îți sparg capul.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Ca nu sunt bune de nimic testele se stia de la inceput, dar aveti grija ca tocmai prin scoaterea lor acum omul nu va mai avea acces nicaieri fara vaccin. Vor spune simplu ca nu te poti baza pe ele si astfel nu vei putea deminstra ca ai trecut prin boala sau ca esti sanatos. Totul a fost planificat pas cu pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!