X

COVID-19, boala nu este cauzată de SARS-CoV-2 coronavirus

Dr Judy Mikovits: „Nimeni nu este bolnav. Acesta are o rată de supraviețuire de 99,7%, așa că nu există un „purtător asimptomatic” al unui virus care cauzează boli. Un virus fie te îmbolnăvește, fie nu

by Alexandra Bruce, US correspondent

Un interviu între renumita virusolog Dr. Judy Mikovits și Ann Vandersteel, care o întreabă dacă COVID-19 este un virus real.

Dr Judy, care a lucrat la Fort Detrick și care a lucrat ani de zile cu Anthony Fauci la NIH, răspunde: „Nu, COVID-19, boala nu este cauzată de SARS-CoV-2, coronavirus.

„SARS-CoV-2 nu este un virus uman real, este un virus de maimuță crescut în linia celulară vero de maimuță, întotdeauna a fost, așa cum SARS a fost creat în acea linie celulară și variantele sunt în acea linie celulară”, a spus ea.

„Așadar, boala, COVID niciodată nu a îndeplinit niciunul dintre Postulatele lui Koch sau Criteriile lui Hill pentru un agent cauzator al unei boli, deoarece pentru ca virusul, SARS-CoV-2 să fi provocat COVID, toți cei care au dovezi de infecție trebuie să aibă boala.

Și ceea ce știm este, în esență, că nimeni nu are dovezi de infecție prin acel test PCR fraudulos – care nu este o probă pentru SARS-C0V-2 – și PCR nu testează pentru un virus infecțios.

„Nimeni nu este bolnav. Acesta are o rată de supraviețuire de 99,7%, așa că nu există un „purtător asimptomatic” al unui virus care cauzează boli. Un virus fie te îmbolnăvește, fie nu.

Și ceea ce știm este că această boală numită COVID a fost cauzată de vaccinuri contaminate împotriva gripei – care sunt toate contaminate cu coronavirus – și sunt, în fiecare an și că acei viruși se recombină – testul a fost testat pentru gripă, deci asta, ca în ianuarie 2021 mureau de gripă 4.000 persoane pe zi, și CDC a etichetat-o, numind-o „COVID”.

Știm că 5G și măsurile; remdesevirul, deci ceea ce ucide lumea prin stingerea speciei. Tot ce s-a făcut: măștile, injecțiile, izolarea, au cauzat moarte și distrugere în întreaga lume, nu SARS-CoV-2.”

Ann Vandersteel spune: „Așadar, în esență, COVID-19 este un nume de marketing pentru a promova frica și pentru a determina lumea să alerge la medici pentru a face aceste teste PCR, care sunt, desigur, sunt calibrate complet fals și nu măsoară COVID- 19. Atunci a fost vreodată izolat COVID-19 într-un laborator?

Dr Judy răspunde: „SARS-CoV-2 a fost izolat din celule renale de maimuță vero – într-un laborator, crescute în –”

Ann întrerupe: „Dar nu în persoane”.

„Nu de la persoană la persoană”, spune Dr. Judy, „Nu de la o persoană cu boală și care o trimite la alta… Este un virus de laborator. Toate variantele sunt secvențe dintr-o bază de date și au fost întotdeauna, din 2003 și SARS.”

Ann întreabă: „OK, deci aceste vaccinuri COVID – sau ceea ce promovează că sunt vaccinuri, aceste injecții, eu le numesc injecții de coagulare, injecții ucigașe. Ce sunt, dacă se presupune că nu tratează sau previn coronavirusul?”

„Ei bine, sunt sintetice, sunt terapie genetică, numărul unu. Nu sunt vaccinuri, nu îndeplinesc definiția legală sau științifică a unui vaccin, care de obicei este o bucată dintr-un virus sau o bacterie sau un „virus atenuat”, înseamnă slăbit, s-a scos partea care de obicei te ucide și apoi îl folosești într-un vaccin…

Răspunsul simplu este că îți injectează un virus sintetic mortal. Virus sintetic. Exprimați cea mai mortală – proteina spike de la HIV, XMRV și SARS, deci cele trei plandemii mai mortale ale timpului nostru. Injectezi boala și o răspândești, dacă sistemul tău imunitar nu poate descompune acea nanoparticulă de lipide sintetice.

Este un virus sintetic. Nu este un vaccin, nu a fost niciodată, nu a fost niciodată intenționat și de aceea am răspândit știrea.”

Dr. Judy spune că proteinele spike din vaccinurile antigripale și COVID sunt eliminate și răspândite, și au fost de ani de zile, dar vestea bună, este că, spune ea, indiferent dacă primiți un virus real sau un virus sintetic, tratamentul este același: ivermectina, hidroxiclorochină și creme ozonizate pe piele.

„Păstrează-ți sistemul imunitar sănătos, nu purta niciodată mască, pentru că asta îți paralizează propriul sistem imunitar, așa cum știi din cartea noastră, ‘The Truth About Masks’„Adevărul despre măști”…

„Vestea bună este că, atâta timp cât lumea nu primește altă injecție acum, putem vindeca această lume. Pentru că orice alt vaccin te va ucide și mă refer la o vaccinare împotriva gripei, pentru că au coronavirus…

„Așa au condus ei această agendă în ultimii 30 de ani. Au armat SARS, au armat Ebola – și asta a fost în 2014, când Tony Fauci a eliberat acel virus în Sierra Leone, asupra liberienilor, știi, prin intermediul unui program de vaccinare.

„Știți, „Vom merge acolo și vă vom ajuta!” cu misionarii creștini, iar toate acestea sunt descrise în Bestseller-ul nostru din New York Times, ‘Plague of Corruption’ care a apărut pe 14 aprilie 2020.

„Am fost prima dată pe Epoch Times, 8 aprilie 2020, spunându-le toate acestea, arătându-le lucrarea Journal of Virology care a arătat că hidroxiclorochina este o strategie de tratament profilactic pentru HIV, pentru SARS. Și asta înseamnă că este un vaccin!

Called for Life: How Loving Our Neighbor Led Us Into the Heart of the Ebola Epidemic : Brantly, Kent, Brantly, Amber, Thomas, David: Amazon.es: Libros

„La fiecare 21 de zile, primeai un vaccin de rapel, așa că întreaga lume ar fi putut fi salvată de hidroxiclorochină, la fel ca în această carte,‘Called for Life’, de Kent și Amber Brantly. El este medicul care s-a infectat cu Ebola când Ebola a fost aerosolizat.

Și asta a fost în vara lui 2014 și asta a fost mușamalizarea de către Tony Fauci a mărturisirii lui William Thompson, după 15 ani în care MMR, dând negrilor și persoanelor de culoare, hispanicilor, înainte de vârsta de 3 ani, a avut un 2 la – 4 ori risc mai mare de a face autism sau boli grave de neuro-dezvoltare din cauza acelui vaccin.

„Deci da, MMR în populațiile susceptibile, trei viruși ARN care vor provoca autism. Atunci, ce face Tony Fauci? Oh, el a eliberat Ebola contagioasă asupra oamenilor de culoare, pentru a distrage atenția tuturor, la fel ca jocul pe care l-au jucat în COVID, pentru a îndepărta atenția tuturor de la corupție…

„Noi i-am prins. Nu „noi”, Judy Mikovits, Royal We: Children’s Health Defense, The Highwire, Informed Consent Action Network. Proces, proces, proces. S-a dovedit că vaccinurile nu sunt sigure, nu au fost testate niciodată din 1989, nici un singur studiu dublu-orb controlat cu placebo, HHS a realizat un studiu sigur, așa cum prevede legea federală.

„Aceasta a fost dovada în toamna anului 2019… S-a inițiat COVID pentru că au clonat mortalul H1N1 în 2005 – clonat – de la persoane care au murit de gripa spaniolă?

„Totul este aici.. Și în cea mai recentă carte a noastră, ‘Ending Plague’ pentru că vă spunem că soluțiile sunt aici. Vă spunem ozonoterapia, vă spunem Interferonul de tip 1, vă spunem că Peptida T și peptidele de modulare imună ar fi putut opri SIDA, ar fi putut opri toate aceste boli.

SURSA

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. „jocul pe care l-au jucat în COVID, pentru a îndepărta atenția tuturor de la corupție…”

  Pandemia nu este altceva decat raspunsul oligarhiei la protestele mondiale si la revendicarile din 2019. Oare care era in 2020 continuarea protestelor din anul anterior daca nu era inventata, cu sprijinul deplin al Chinei, „pandemia Covid”?
  Protestele au fost si impotriva dreptei si impotriva stangii, si in democratii si in dictaturi, si in tari bogate si in cele sarace, in teritorii locuite de toate rasele. Deci nu se mai putea apela la ideologii politice sau rasiale pentru realizarea dictonului „divide et impera”.
  Sanatatea a aparut astfel drept singur criteriu de separare a turmei, in toate rasele, natiunile, intre cei bogati si cei saraci, se vor gasi unii care sa creada aburelile cu virusul si unii nu.
  Oligarhia era disperata sa previna in 2020 miscari de amploare si revendicari precum cele din 2019 dar si sa-si poata totodata mentine, fara niciun fel de concesii: privilegiile, ierarhia sociala actuala si distribuirea aberanta a averii in societate (adica tocmai cauzele care au declansat nemultumirea maselor si protestele).
  Pentru a-si atinge aceste scopuri, trebuia instaurat un control total al maselor si individului. Acum, cand unele tari au atins procente uriase ale vaccinarii dar impun si mentin (aparent irational) masuri totalitare, devine mai clar ca niciodata ca pandemia nu este decat un pretext pentru restrangerea drastica a drepturilor si libertatilor individului.
  „Pandemia” (aparuta taman in decembrie 2019) a fost asadar instrumentul prin care masele de protestatari, pe tot globul au fost imprastiate si bagate cu forta in case.
  Pe tot globul centrul atentiei a fost mutat cu abilitate de la revendicarile protestelor la scenariile horror (din China – stat totalitar, din Italia – stat corupt, mafiotizat si Spania, apoi si din restul tarilor) si la teroarea dezlantuita de oligarhie prin slugile sale: presa, statele si structurile suprastatale (OMS, ONU, UE, CE etc.).
  Masurile care se iau reflecta perfect obiectivele oligarhiei: interzicerea intrunirilor, acoperirea gurii in semn de supunere, crerea sentimentului de control total al individului (statul iti spune unde ai voie sa mergi si unde nu, cand ai voie sa te casatoresti si cand nu, ce ai voie sa spui si ce nu, care sunt drepturile pe care ai voie sa le exerciti si pe care nu etc.).
  Vom sti ce trebuie sa facem cand vom intelege ca peste tot in lume, sub pretextul pandemiei, sistemul oligarhic incearca nu numai sa se salveze de la disparitie dar sa si puna piciorul pe gatul celor care l-au contestat vehement.

 2. „Vestea bună este că, atâta timp cât lumea nu primește altă injecție acum, putem vindeca această lume. Pentru că orice alt vaccin te va ucide și mă refer la o vaccinare împotriva gripei, pentru că au coronavirus…” Atunci nu-mi explic situatia unor persoane foarte apropiate, cu comorbiditati (diabet, obezitate morbida, HTA, boli de inima etc.), care au primit otrava (eu asa numesc acest…vaccin) anul acesta (Johnson si Pfizer) si vaccinul antigripal acum cateva saptamani, nu au avut absolut nicio reactie adversa. Sa fie exceptia care confirma regula?…Ma depaseste. Poate cineva sa ma lumineze?

  1. Oare oamenii sunt marcați și uni sunt eliminați intenționat de acea sistemul dorește „vaccinarea”tuturor și ce se petrece este o epurare a oamenilor considerați de sistem inutili sau anti globalizare.

 3. Nelegiuirea celui rău zice inimii mele:
  „Nu este frică de Dumnezeu înaintea ochilor lui.”
  2 Căci se măguleşte singur în ochii lui,
  ca să-şi desăvârşească fărădelegea, ca să-şi potolească ura.
  3 Cuvintele gurii lui sunt mincinoase şi înşelătoare;
  nu mai vrea să lucreze cu înţelepciune şi să facă binele.
  4 În aşternutul lui se gândeşte la răutate,
  stă pe o cale care nu este bună
  şi nu urăşte răul.
  5 Bunătatea Ta, Doamne, ajunge până la ceruri
  şi credincioşia Ta până la nori.
  6 Dreptatea Ta este ca munţii lui Dumnezeu
  şi judecăţile Tale sunt ca Adâncul cel mare.
  Doamne, Tu sprijini pe oameni şi pe dobitoace!
  7 Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule!
  La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost.
  8 Se satură de belşugul Casei Tale
  şi-i adăpi din şuvoiul desfătărilor Tale.
  9 Căci la Tine este izvorul vieţii;
  prin lumina Ta vedem lumina.
  10 Întinde-Ţi şi mai departe bunătatea peste cei ce Te cunosc
  şi dreptatea peste cei cu inima neprihănită!
  11 Să nu m-ajungă piciorul celui mândru
  şi să nu mă pună pe fugă mâna celor răi.
  12 Cei ce fac fărădelegea au şi început să cadă;
  sunt răsturnaţi şi nu pot să se mai scoale.

 4. @Water-lily
  Parerea mea este ca psihopatii astia au aruncat pe piata si loturi de seruri care nu contin toate porcariile astea,doar ser fiziologic sau te miri ce,care nu-ti fac nici un rau.Dupa mintea lor intunecata 50% populatie intepata inseamna pentru ei atingerea obiectivului ca ne imbolnavim unii de la altii(neintepati de la intepati)exact invers de cum ne zic ei.Ca asa lucreaza aghiuta si slugile lui,rastoarna adevarul.
  Cautati sa aflati de ex.ce inseamna Covid rasturnat(divoc).In ebraica.
  E numai parerea mea sau poate a mai multora,nu stiu.

  1. @Dan-Ioan si @Elza :
   Va multumesc pentru raspuns. Marturisesc ca, de cand a inceput inocularea si am auzit/citit despre primele cazuri de simptome urate, sechele si morti post-vaccinare, m-am gandit la faptul ca in unele flacoane ar putea exista ceva daunator sanatatii si chiar vietii, aflat in cantitate mai mare decat in majoritatea flacoanelor. Si mi-am amintit de vorbele lui Bill Gates, de prin 2010 : „Daca facem treaba buna cu vaccinurile, vom reduce populatia lumii cu 10-15%” (am citat din memorie).
   @Dan-Ioan : Am cautat si aflat ce inseamna acest cuvant.

 5. M-am vaccinat. Trebuie să verific teoria pe mine, oricare ar fi. Odată murim: eu decid cum atât timp cât am primit serul. Cred că păstrarea imunității naturale prin alimentație corectă e un instrument de luptă pentru boală. Covid are mutații prin fiecare ser administrat, adică după vaccinare ai șansa să ți se inoculeze o mutație și tu vei fi vulnerabil în fața ei dacă imunitatea ta nu este pregătită. În același timp și mentalul trebuie să fie puternic. Frica e o arma puternică care poate dobori omul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button