X

Rafila își arată coarnele: certificat verde și pentru preoți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Posibilul viitor ministru al Sănătății din partea PSD, medicul Alexandru Rafila, recomandă să fim pregătiți pentru valul 5 al pandemiei și atrage atenția că certificatul verde ar trebui impus tuturor, fără excepții, inclusiv prelaților.

„Cred că în următoarele câteva săptămâni problema de sănătate publică va reveni în limite normale, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să fim pregătiți pentru valul 5. Trebuie să dezvoltăm policlinicile și tratamentele. Sunt antivirale noi. Cred că foarte rapid, în vreo lună, se poate că acestea să ajungă în România. Se poate că acest lucru să se negocieze direct la nivel european, prin UE.

Eu aș vrea să ne coordonăm și la valuri cu țările europene și la număr de decese, pentru că noi stăm mult mai rău. Și sper să avem un răspuns comparabil, dar trebuie să facem toți un efort. Trebuie să trecem într-o faza de solidaritate atunci când sesizăm o creștere a numărului de cazuri”, spune medicul.

„Eu sunt absolut tulburat de faptul că acum, când suntem pe scădere, nu e nimeni afectat de 500 de decese pe zi, câte au fost. Dacă lucrăm toți împreună, avem șanse, dar dacă așteptăm rezolvarea de la un singur om sau instituție, nu se poate.

Dacă luăm o decizie, trebuie să se aplice și prelaților, și profesorilor, și parlamentarilor, tuturor.

A pornit de la personalul medical și s-a ajuns la vreo 40 de amendamente, de nici nu mai recunoaștem proiectul inițial. Probabil că până la sfârșitul lunii ar putea să treacă acest proiect prin procedura parlamentară”, a declarat Alexandru Rafila cu privire la implementarea certificatului verde.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

8 comentarii

  1. NU, domnule Rafila!

    Jos mâinile de pe Biserica lui Hristos! Când v-ați spovedit ultima dată? Ați citit cartea Apocalipsei? Știți poporul român este un popor creștin? Greu răspuns veți da în fața lui Dumnezeu pentru sminteala pe care o creați și pentru miile de creștini puși să aleagă între cruce și pâine, între Dumnezeu și necuratul.

    Graba de a ne atribui un certificat verde și o identitate digitală deplasează o problemă pe care o prezentați ca fiind una medicală în sfera politică. Lupta împotriva lui Dumnezeu și a legilor Lui și impunerea satanismului a devenit o problemă politică globală. Noi, românii, nu ar trebui să acceptăm să fim slugile necuratului, indiferent ce rol avem în societate.

    Capul Bisericii este Hristos, nu dumneavoastră. Biserica trebuie să asculte de Hristos, iar slujitorii ei – de asemenea! Dacă Hristos ne interzice să primim un număr în locul numelui de Botez, nu aveți voie să dați legi prin care să îndemnați lumea la neascultare de El! Dacă Hristos ne interzice să ne însemnăm cu 666, de ce țineți neapărat ca românii să aibă codul QR?

    ,,Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa, cap. 13)

    Cine vă dă dreptul să ne modificați genetic ca pe plante și pe animale? Cine vă dă dreptul să introduceți în corpurile noastre substanțe experimentale, despre care unii specialiști spun că sunt arme biologice, pentru a putea să vindem și să cumpărăm cele necesare? Vor avea parte de judecata lui Dumnezeu atât cei care se lasă modificați genetic, cât și cei care impun modificarea! Atât cei care vor să ne controleze total, cât și cei care acceptă identitatea digitală în locul numelui de Botez!

    ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.” ( Apocalipsa, cap. 14, 9-12)

    Dumnezeu să ne ajute pe cât mai mulți să ne pocăim cu adevărat și să refuzăm ofertele lui Antihrist, chiar cu prețul vieții!

    1. Si ca o completare, vaccinurile in proportie de 1/3 (din surse neconfirmate) contin grafen.
      Aici e o definitie de pe net: Grafenul este varianta bidimensională a grafitului; este format dintr-un aranjament planar (bidimensional) de atomi de carbon dispuși într-o rețea hexagonală. Grafenul este cel mai bun conductor de electricitate și căldură cunoscut. Distanța dintre atomii de carbon ai grafenului este de 0,142 nm. Grafenul este elementul structural de bază al altor alotropi ai carbonului incluzând grafitul, nanotuburile de carbon și fulerenele 6 neutroni 6 protoni 6 electroni pe invelisul electronic.
      Va suna cunoscut 666? Oare va mai puteti scoate din sange acest 666 odata introdus?
      Preotilor sa nu uitati cui slujiti! Impartasania e viata dar nu pentru necredinciosi. Nu puteti sluji la doi domni.

  2. Nu s-a precizat ce fel de verde este okay, pentru ca: verdele este culoarea a cărei lungime de undă dominantă este cuprinsă între 490 și 573 nanometri (conform: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Verde).

    Deci, ca sa fie mult mai clar: pot sa merg la piață cu verde 512,324 nanometri ?… Sau, mă pot căca în gura ta Rafila, ca într-o hazna, având 514 virgulă şaişpe nanometri dă verde-praz pă metru’ pătrat ?

    1. @ Mircea Șerban
      Mai bine încercați sa vă abțineți de a mai folosi cuvinte ce produc dezgust. Ați uitat poate că sunteți pe un site creștin. Sau poate că nu sunteți un creștin autentic. Ați călcat în picioare fără nicio jenă bunul simț ortodox. Faceți sminteală altora folosind un asemenea limbaj.
      Cred că vă sunt suficiente reproșurile pentru a vă veni în simțirea ortodoxă.

      1. Asa este. E cu mult mai bine pentru cei care te agreseaza sa stai ca lemnu’ intr-o stare de piosenie, meditatie si rugaciune… Esti prada cea mai sigura, plus ca te-ai si fragezit moca, ca bonus. Eu nu am vazut o ursoaica care sa stea in lotus, murmurand mantre budiste, sau stand in genunchi si cantand ‘ave maria’, in timp ce puii ii sunt atacati de lupi

  3. Oare, de ce ne mai mira atitudinea satanist-nazista a acestui Rașila, fiu de tortionar si criminal bolsevic!
    Doar se stie ca, in marea lor majoritate, acesti taiati imprejur din Romania au actionat mereu impotriva poporului roman, a Bisericii Nationale si a slujitorilor acesteia, muscand mana neamului care i-a primit si i-a hranit!

  4. @Baltag Lică,
    Dacă te apucă starea de cufureală la vederea pozei lui Rafila, nu te simți vinovat. Este o stare normală, ingăduită de Dumnezeu. Nu e sminteală. Eşti pe calea cea bună, cea creştină, a mântuirii, adică aceea a nevoii de a elimina putregaiul din măruntaiele ființei tale şi de a te întoarce la adevăr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button