X

Oameni de știință lucrează deja la modificarea genetică a plantelor comestibile cu vaccinuri experimentale Covid pentru consumul public

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta digital

Milioane de oameni care au refuzat să primească un vaccin experimental ARNm ar putea fi forțați în curând să consume terapia genică în alimente. 

Cercetătorii de la Universitatea din California au primit o subventie de 500.000 de dolari de la Fundația Națională pentru Știință pentru a dezvolta o tehnologie care infiltrează vaccinuri experimentale cu ARNm Covid-19 în spanac, salată verde și alte plante comestibile.

Echipa de experți în nanobiotehnologie lucrează în prezent la introducerea cu succes a ADN-ului cu ARNm din tehnologia BioNTech în cloroplaste, partea plantelor care instruiește ADN-ul din celulele lor să reproducă materialul vaccinului.

Cercetătorii au sarcina de a demonstra că plantele modificate genetic pot produce suficient ARNm pentru a înlocui vaccinurile împotriva Covid-19 și pentru a infiltra plantele cu doza corectă necesară pentru a mânca în locul vaccinurilor.

Vaccinurile experimentale cu ARNm vor fi comestibile, a explicat Juan Pablo Giraldo, profesor asociat la Departamentul de Botanică și Științe a Plantelor de la UCR, care conduce cercetarea, într-un comunicat de presă publicat de universitate pe 16 septembrie.

„În mod ideal, o singură plantă ar produce suficient ARNm pentru a vaccina o singură persoană”, a spus Giraldo. Testăm această abordare cu spanac și salată verde și avem un obiectiv pe termen lung ca oamenii să o cultive în propriile grădini.”

„Fermierii ar putea cultiva, de asemenea, câmpuri întregi din ea”, a adăugat el.

Livrarea eficientă a materialului genetic către cloroplastele plantelor, organe mici ale celulelor vegetale care transformă lumina solară în energie pe care planta o poate folosi, este esențială pentru distribuirea alimentelor vaccinate.

„[Cloroplastele sunt] mici fabrici alimentate de lumina soarelui care produc zahăr și alte molecule care permit plantei să crească”, a spus Giraldo. „Sunt, de asemenea, o sursă neexploatată pentru a produce molecule dezirabile”.

Modificarea genetică a plantelor comestibile cu vaccinuri experimentale pentru consumul public este punctul culminant al unui vis, a explicat conf. universitar.

„Unul dintre motivele pentru care am început să lucrez în nanotehnologie a fost să o pot aplica plantelor și să creez noi soluții tehnologice. Nu numai pentru alimente, ci și pentru produse de mare valoare, cum ar fi produsele farmaceutice”, a spus el.

În timp ce studiile anterioare au demonstrat că cloroplastele sunt incapabile să exprime gene care nu sunt o parte naturală a acelei plante, echipa lui Giraldo trimite material genetic în interiorul unei învelișuri protectoare celulelor plantei.

Treating Cancer with Plant Viruses: A Conversation with Nicole Steinmetz - YouTube

Pentru a efectua această terapie genetică fără precedent, Giraldo a apelat la Nicole Steinmetz, profesor de nanoinginerie la UC San Diego.

Steinmetz lucrează cu echipa lui Giraldo pentru a folosi nanotehnologiile care permit a infiltra cloroplastul unei plante cu vaccinul ARNm.

„Ideea noastră este să reutilizam nanoparticulele naturale, adică virușii plantelor, pentru livrarea genelor către plante”, a spus Steinmetz. „Se face inginerie astfel încât nanoparticulele să ajungă la cloroplaste și, de asemenea, pentru ca acestea să nu fie infecțioase pentru plante”.

În plus, Fundația Națională pentru Știință a acordat lui Giraldo și colegilor săi 1,6 milioane de dolari pentru a dezvolta o tehnologie de „livrare direcționată a azotului” care utilizează nanomateriale pentru a furniza azot, un îngrășământ, direct la cloroplaste.

Între timp, „vaccinul” COVID-19 provoacă mai multe decese decât orice alt vaccin din istorie. Potrivit sistemului CDC de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri, 18.409 persoane au murit din cauza vaccinării în 2021, în timp ce doar 420 persoane au murit din cauza vaccinării înainte de mandatele de inoculare Covid în 2020.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button