X

Confirmat: există grafen în vaccinuri

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

A Conversa" con Magdalena del Amo - YouTube

De Magdalena del Amo – La articolele pe care le-am publicat în luna iunie a acestui an, intitulate „Vaccinurile conțin nanoparticule de grafen, conform analizei fiolei” și „Grafenul în vaccinuri. Cine este Pablo Campra Madrid, omul de știință care conduce investigația? trebuie adăugate noutățile pe care le prezintă raportul definitiv, cel mai relevant document din ultima vreme, poate cel mai transcendent. Dacă corupția la toate nivelurile nu ar fi dominat societatea noastră, această anchetă ar fi mai mult decât suficientă pentru a întrerupe vaccinarea sine die. Este urgent ca oamenii de știință cinstiți, lucrătorii cinstiți din domeniul sănătății și politicienii cinstiți să lase deoparte presiunile, temerile și să pună capăt celei mai mari probleme care ne năpădește, care nu este pandemia, ci minciuna instituționalizată care întunecă codurile deontologice și călcă în picioare morala. Recunoaștem că este a cere imposibilul, dar, uneori, dorințele sunt îndeplinite. Dacă corupția la toate nivelurile nu ar fi dominat societatea noastră, această anchetă ar fi mai mult decât suficientă pentru a întrerupe vaccinarea sine die. Este urgent ca oamenii de știință cinstiți, lucrătorii cinstiți din domeniul sănătății și politicienii cinstiți să lase deoparte presiunile, temerile și să pună capăt celei mai mari probleme care ne năpădește, care nu este pandemia, ci minciuna instituționalizată care întunecă codurile deontologice și călcă în picioare morala.

Constatarea că vaccinurile conțin oxid de grafen a însemnat un înainte și un după în istoria acestui experiment genetic la care este supusă populația. Raportul preliminar din iunie a creat atât speranță, cât și controverse. Oficialităților – prin ofițerii lor de serviciu, foarte bine plătiți pentru a minți – le-a lipsit timpul să numească investigația o farsă și imediat au început să răsară dușmani peste tot. Cea mai dureroasă – și este părerea mea personală – a fost opoziția acerbă a unei părți a disidenței, care a criticat raportul inclusiv fără să-l fi citit, fără să-l fi înțeles și fără să fi efectuat vreo anchetă. A fost și continuă să fie o atitudine fanatică, o reacție de negare viscerală, numai pentru că nu se potrivea cu concluziile lor a priori. Biologii își cunosc domeniul, este adevărat, și au adus contribuții importante la începutul epidemiei, dar în această criză geopolitică, a controlului global, este necesar să se analizeze alte franje și să se treacă la alte puncte care oferă perspective mai largi. Cred că imobilitatea sa a pus capăt investigației sale. Prin urmare, tot ce pot face este să nu discrediteze și să împiedice alte linii de cercetare, care depășesc cu mult biologia clasică.

Continúa el debate sobre el grafeno en las vacunas. ¿Quién es Pablo Campra Madrid, el científico que dirige la investigación? | Noticiero Universal
Dr. Pablo Campra Madrid

Concluzia primului raport a fost că existau indicii rezonabile ale existenței oxidului de grafen în conținutul flaconului examinat. La microscopul optic și electronic, un vaccin nu poate da niciun semnal și, totuși, „se vedea material care era contaminat cu ceva care era suspectat a fi grafen și pe care l-a verificat dr. Campra, comparând standardele optice cu cataloagele companiilor care lucrează cu grafen”. Totuși, omul de știință a declarat că este nevoie de mai multe investigații și a lansat o invitație clasei științifice și medicale.

În ciuda minții noastre versate și lipsită de naivitate, am crezut că alți oameni de știință se vor alătura investigației doctorului Campra. Ce poate fi mai onorabil pentru un om de știință decât să avanseze știința și, în acest caz, să încerce să facă lumină asupra acestui experiment numit vaccin care ne afectează pe toți! Și ce să zici de instituții! Aceste studii ar trebui să fie o sursă de mândrie pentru orice universitate sau instituție științifică. Dar m-am înșelat. Zero ajutoare. Ce șansă a pierdut Universitatea din Almería de a se însemna ceva în fața lumii! După publicarea raportului preliminar în iunie, au existat deja presiuni și mișcări ciudate, precum acel apel nesemnat, în care universitatea se distanța de anchetă. Dr. Campra Madrid a fost complet singur în căutarea adevărului și continuă să fie.

Nu a fost deloc ușor să încheiem acest studiu. Omul de știință își exprimă cu regret dezamăgirea față de atitudinea colegilor săi. Au refuzat să-l ajute când au aflat că cercetează vaccinuri. Nimeni nu îndrăznește cu această problemă și „sistemul științific este de profil”, conform cuvintelor lui. Există un fel de omertá, un sindrom „stai departe de asta”. Au fost multe neplăceri pe care a trebuit să le depășească pentru a continua investigația și recunoaște că ceva ce s-ar fi putut face într-o săptămână – dacă i-ar fi pus la dispoziție mijloacele – a durat mai bine de patru luni. Ce prost exemplu pentru știință!

La Quinta Columna explains what exactly is the 'brain tsunami' that the never isolated SARS-CoV-2 will cause - ORWELL CITY

Dar, în ciuda obstacolelor, munca a mers înainte și în urmă cu câteva zile, La Quinta Columna TV, în regia cercetătorului și biostatisticianului curajos și intuitiv Ricardo Delgado, a prezentat studiul definitiv.

Dr. Juan Luis Fernandez Sevillano opiniones - Traumatólogo Donostia-San Sebastian - Doctoralia

El a fost însoțit cu această ocazie de medicul deja acum obișnuit José Luis Sevillano – un medic curajos acolo unde există, cu o umanitate care trece dincolo de ecran – și de mai sus menționat Pablo Campra Madrid, doctor în Științe Chimice, absolvent în Științe Biologice și profesor universitar, care a precizat că în știință nu poți spune că ceva este definitiv, nici măcar teoria relativității sau teoria cuantică. După cum era de așteptat, analiza spectroscopică efectuată pe cele patru vaccinuri comercializate a demonstrat că era vorba, într-adevăr, de oxid de grafen redus.

Acesta este rezumatul lucrării, pe care îl extragem din raport, care este atașat integral în format PDF la sfârșitul articolului:

Obiectivul lucrării următoare a fost realizarea unei eșantionări de semnale spectrale de vibrații RAMAN care, asociate cu imagini de microscopie optică, cuplate la spectre, permit determinarea prezenței derivaților grafenului în probele de vaccin COVID-19 comercializate sub patru mărci diferite.

Au fost analizate peste 110 obiecte vizibile la microscop optic cu aspect compatibil cu structurile grafenului, dintre care un total de 28 obiecte au fost selectate în acest raport pentru compatibilitatea lor cu prezența grafenului sau a derivaților în probe, ținând cont de corespondența dintre imaginile și semnalele sale spectrale cu cele obținute dintr-un eșantion standard și din literatura științifică.

Dintre aceste 28 obiecte, în 8 dintre ele identitatea materialului cu oxid de grafen este concludentă pentru ridicata corelație spectrale ridicată cu modelul.

Restul de 20 obiecte prezintă o compatibilitate foarte mare cu structurile grafenului, ținând cont, împreună, atât de spectre, cât și de imaginea lor optică.

Cercetarea rămâne deschisă și este pusă la dispoziția comunității științifice pentru discuție, replicare și optimizare”.

„A fost efectuată o mostră întâmplătoare a fiolelor de vaccin COVID-19 folosind tehnica cuplată micro-RAMAN pentru a caracteriza obiectele microscopice cu aspect de grafen folosind semnale spectroscopice caracteristice structurii moleculare.

Tehnica micro-RAMAN permite consolidarea nivelului de încredere în identificarea materialului prin cuplarea imaginilor și analiza spectrală ca dovezi observaționale care trebuie luate în considerare împreună.

Au fost detectate obiecte ale căror semnale RAMAN prin similitudine cu modelul corespund fără echivoc cu OXIDUL DE GRAFEN REDUS

Un alt grup de obiecte prezintă semnale spectrale variabile compatibile cu derivații grafenului, datorită prezenței majoritare a semnalelor RAMAN specifice (bandă G) atribuite structurii aromatice a materialului menționat, în legătură cu aspectul său vizibil.

Investigația rămâne deschisă pentru continuarea sa, contrast și replicare. Analiza ulterioară cu tehnica descrisă sau cu altele complementare bazate pe prelevări semnificative va permite evaluarea cu semnificație statistică adecvată, a nivelului de prezență a materialelor grafen în aceste medicamente, precum și caracterizarea lor chimică și structurală detaliată”.

În cazul nostru particular, cunoscând investigațiile efectuate timp de mai multe decenii de anumite grupuri din cadrul CIA, Pentagonului, DARPA, ONI, NSA, Tavistock sau MIT asupra comportamentului uman, faptul existenței unui component ciudat, precum grafenul, într-un flacon de utilizare masivă, inutilă, aproape obligatorie și care nu imunizează, ne-a făcut să încadram niște piese.

Covid-19: ¿Bill Gates es un imbécil? - Dean Baker | Sin Permiso

A fost constatarea a ceva pe care îl bănuiam sau știam și – corect sau greșit – ne-a făcut să-l asociem cu vaccinul „puncte cuantice” pe care îl anunțase Bill Gates, pentru a avea întreaga populație înregistrată/controlată/adăpostită în grajd. Faptul că grafenul este injectat în noi este foarte îngrijorător, dar că este capabil să se organizeze în interiorul corpului nostru, ba chiar să fie stimulat din exterior, este cu adevărat terifiant.

Cu toată certitudinea, acest X-File conține unul dintre cele mai sinistre planuri împotriva umanității: să transforme ființa umană și esența sa spirituală și transcendentă într-un transuman robotizat, în slujba inteligenței artificiale și lipsit de tendința lui firească spre sacru. Avem pe masă piesele acestui puzzle, sub formă de informații și dovezi; trebuie doar să lași deoparte multele distracții inutile pe care ni le oferă în stilul „pâine și circ” roman, să închizi televizorul, să treci în revistă informații neoficiale și să dedici timp intelectului ca să se încadreze.

Sperăm să ne putem apăra în instanță cu acest raport în mână. De reținut că niciuna dintre cele 110 plângeri prezentate în urma raportului preliminar nu a fost admisă. Vom avea mai mult noroc acum? Judecătorii și procurorii ar trebui să fie mai conștienți de investigații. Există dovezi mai mult decât suficiente pentru a se asigura că otrava numită grafen din vaccinuri este responsabilă de accidente vasculare cerebrale, atacuri de cord, tromboze, miocardită, pneumonie, tulburări mentale și alte simptome, toate asociate cu spectrul COVID.

Ne întrebăm cum este posibil ca ceva de o asemenea transcendență să se reducă la a fi cunoscută de o mică minoritate, preocupată de cunoașterea, răspândirea și salvarea umanității de la o catastrofă ireversibilă în sfera fizică, mentală și spirituală. Acest lucru trebuie să fie în domeniul public. Revin să mă adresez oamenilor de știință, medicilor, judecătorilor, procurorilor și politicienilor de bine. E cineva acol

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Carbonul are 4 valente. In schemele structurale, pare a avea trei valente. Posibil, a patra se leaga de planul paralel, subiacent, sau, de deasupra, conferind duritate imensa, de zeci de ori, peste cea a diamantului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button