X

Din cauza bolilor de inimă la băieți: Comisia Germană de Vaccinare sfătuiește împotriva Moderna

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa Franța și țările nordice, Comisia Permanentă de Vaccinare (Stiko) din Germania este acum împotriva tratamentului genetic Covid-19 al Moderna („Spikevax”) pentru tinerii sub 30 de ani.  În această grupă de vârstă, doar BionTech / Pfizer („Comirnaty”) va fi administrat în viitor. „Spikevax” provoacă „frecvent” inflamația mușchiului inimii și al pericardului (miocardită sau pericardită).

Von Kornelia Kirchweger

  • Agenția americană de sănătate vede probleme și acoloAgenția americană de sănătate vede probleme și acoloExperții germani în vaccinare sfătuiesc împotriva Modern
  • Urmați cu ea țările nordice și Franța
  • Duce la boli de inima la tineri
  • Sub 30 de ani numai BionTech / Pfizer
  • Agenția americană de sănătate vede probleme și acolo
  • Taiwan a oprit a doua injecție Moderna la adolescenți
  • Scandal de cancer la giganții de vaccinuri Johnson & Johnson

Sub 30 de ani numai Biontech / Pfizer

Abia recent, țările nordice și Franța au oprit temporar sau au sfătuit împotriva tratamentului Moderna Covid 19 pentru tineri. Recomandarea BionTech / Pfizer de la Stiko se aplică „imunizării de bază” și tratamentelor de reîmprospătare. Chiar dacă a fost administrat anterior un „vaccin” diferit, BionTech / Pfizer ar trebui să fie utilizat la această grupă de vârstă. Acest vaccin este recomandat si femeilor însărcinate indiferent de vârstă. Stiko s-a bazat pe date internaționale și date de la Institutul Paul Ehrlich (PEI). Pentru cei peste 30 de ani, potrivit Stiko, tratamentul cu Moderna nu este asociat cu un risc crescut de apariție a niciunei afecțiuni cardiace. Vaccinurile vectoriale AstraZeneca și Johnson & Johnson sunt încă recomandate persoanelor cu vârsta de 60 de ani și peste.

Taiwan oprește al doilea tur de Pfizer

Dar nici serul Pfizer nu este scutit. Autoritățile sanitare din SUA de asemenea enumeră bolile de inimă menționate în acest caz. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care Taiwan a încetat acum să mai administreze a doua doză de Pfizer copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani și intenționează să ia o decizie finală în două săptămâni. Stiko nu poate explica de ce se dezvoltă aceste afecțiuni cardiace după vaccinările ARNm. Conform rapoartelor de siguranță disponibile până în prezent, cursul este „predominant ușor”, inflamația survine în principal după a doua vaccinare. Primele plângeri sunt de obicei observate în câteva zile.

Risc de boli cardiace cu consecințe pentru tot parcursul vieții

Fundația SUA pentru Miocardită explică pe Webseite-ul său că bolile de inimă menționate nu sunt lipsite. Când mușchiul inimii devine inflamat, acesta se mărește, slăbește inima, formează țesut cicatrizal și obligă inima să lucreze mai rapid pentru a ajuta la circulația sângelui și a oxigenului în tot corpul. Miocardita ocupă locul trei între cauzele morții subite la copii și adolescenți. În cel mai rău caz, poate fi necesar un tratament pentru inimă pe tot parcursul vieții sau chiar un transplant de inimă. Miocardita ar putea reveni și nu există nicio modalitate cunoscută de a o preveni. Probabilitatea este de 10 până la 15%. Cauzele pot fi o infecție virală sau bacteriană, cancer sau o reacție auto-imună. În pericardită, pericardul care înconjoară inima se umflă. Există și cursuri ușoare sau grave, în funcție de tipul de pericardită.

Gigantul vaccinurilor Johnson a vândut pudră de azbest pentru bebeluși

Între timp, gigantul farmaceutic Johnson & Johnson se descurcă bine. Compania de un miliard de dolari care a adus pe piață serul Covid 19 „Janssen” acum s-a declarat în faliment în Carolina de Nord. Cu acest truc financiar vrea să evite miliarde de plăți de compensații. Potrivit unei hotărâri judecătorești, compania ar trebui acum să rezolve acest lucru, deoarece s-a dovedit că o pudră pentru bebeluși pe care Johnson o vindea de zeci de ani era contaminată cu azbest, compania știa despre asta, dar totuși a făcut publicitate și a vândut produsul. Pudra poate provoca cancer la ovare, care a fost masiv și la femeile care o foloseau zilnic pentru igienă.

De asemenea poti fi interesat de citit:

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Apel umanitar pentru o familie în dificultate, o bunică și adolescenții orfani, locuiesc din nou într-o casă părăsită. Câțiva oameni milostivi i-au ajutat să închirieze 3 luni o cameră cu chirie, apoi s-au întors la casa părăsită. Părinții copiilor s-au îmbolnăvit la plămâni acum câțiva ani, după ce au fost evacuți dintr-o locuință revendicată cu legea 10.

    Rugăciune la Sfântul Ierarh Nicolae, ocrotitorul familiilor sărace și îndemn pentru cei care vor să facă pocăinţă cu fapta…

    În cazul bunicii Valerica și al nepoților săi copii orfani, fără părinți, lucrurile s-au complicat puțin. Mihaela, nepoata care are acum 16 ani a rămas însărcinată iar tatăl micuțului ce se va naște nu vrea să se mai implice în viața lor… Era un adolescent și el, coleg de clasă. Din păcate școlile de azi sunt adevărate tărâmuri ale desfrâului. Bine că Mihaela i-a acordat micuțului ei o șansă la viață și va nașt, prin mila și îngăduința lui Dumnezeu, în februarie. Am auzit că IPS Teodosie are in vedere să le dea un canon familiilor care au făcut avorturi să aibă grijă de mamele sărace să nu facă avort și să se implice în viitorul copiilor din familii sărace. O să încercăm să îi scriem la adresa [email protected].
    Mă impresionează acești copii adolescenți, nepoții bunicii Valerica. Deși au trăit în condiții grele își doresc foarte mult să rămână alături de bunica lor și să nu ajungă în sistemul de protecție socială. Ei locuiesc tot în locuința părăsită, câțiva frați și surori i-au ajutat să își cumpere sobă și combustibil pentru o vreme și un mini aragaz. S-a strâns până acum jumătate din suma necesară pentru a plăti chiria și întreținerea pe 3 luni (ar mai fi nevoie în total de încă aproximativ 1500 de lei). De sărbători ne gândim să închirieze o garsonieră pentru a fi pregătiți pentru venirea pe lume a micuțului.
    De asemenea, dacă cineva ar putea să se implice in viitorul băieților Narcis, care e la liceu acum si are tot 16 ani și Nicolas, 18 ani, care nu a fost deloc la școală, poate din cauză că familia a trecut prin multe, sărăcia, lipsa adăpostului, boala părinților și trecerea lor la cele veșnice.

    Dacă nu reușesc să plătească chiria și întreținerea până in martie, pentru început, Mihaela și frățiorii minori (mai au trei frățiori mai mici care stau cu o mătușă) vor ajunge la Protecția Copilului (pe care au evitat-o atât de mult timp) din cauză că nepoțica Mihaela este însărcinată, va fi mamă minoră și ei locuiesc în astfel de condiții cu tavanul găurit… Se va sesiza protecția copilului la spital când Mihaela va naște, iar dacă stau în aceste condiții îi vor lua pe toți frații minori, spunând că familia nu le oferă condiții de trai… Nu vor să se vaccineze, nu vor să ajungă în instituțiile statului și vor să rămână o familie unită, aproape de bunica lor.

    Numai bine și multă sănătate!

    Sfântul Nicolae să ne ocrotească pe toți în aceste vremuri grele!
    Las și o adresă a mea de email : [email protected]

    Bunica Valerica și și nepoții pot fi contactați la 0786 638 346

    Dumnezeu nu îi uită pe cei săraci!

    Să ne ajutăm unii pe alții, așa vom supraviețui duhovnicește în acestee vremuri antihristice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button