X

ALARMĂ! În România au loc adopții de către homosexuali!

Vișinel Bălan, președintele Consiliului Tinerilor Instituționalizați, a vorbit la Antena 3 despre adopțiile gay în România. După ce a făcut pe Facebook anunțul ”primei adopții gay din România”, Vișinel Bălan a precizat pentru Antena 3 că există mai multe astfel de cazuri în țara noastră.

„Felicit tânărul/ persoana care a avut curajul să facă acest pas, de a salva un copil abandonat din chinurile orfelinatului.

Felicit curajul Direcției pentru Protecția Copilului pentru că a ales să respecte legea. Asta înseamnă profesioniști. Felicitări.

În România, anual, aproximativ 9000 de copii sunt abandonați în orfelinatele groazei”, a transmis Vișinel Bălan pe pagina de Facebook.

Într-o intervenție la Antena 3, Vișinel Bălan a oferit mai multe detalii despre acest caz de adopție:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Daca „legiuitorul” crede ca „asa s-au nascut”… au anuntat oare (esigur ca NU) in campania electorala ca vor da copiii la… pedofili?
  Ca astia – un-gay de fapt… se ocupa cu asta, pedofilia; altfel nu apare un om homosexual „in sine” sau „ca atare” ci numai prin „cuplare” cu altul, are nevoie de inca un om si cauta pana gaseste unul sa il corupa.
  Acum – nu se limiteaza la astfel de coruptie „directa” ci practica ajutati de satanistii de la „putere” vanarea/capturarea copiilor inca mici, inocenti pentru a-i distruge.
  Si din aceasta cauza, orice homosexual este un CORUPATOR SEXUAL, impotent la adulti si atunci ataca si corup pe cei tineri.
  ====
  ANULAREA LEGII DE APROBARE A CONVENTIEI DE LA ISTANBUL!
  Retragerea din aceasta intelegere satanista (Conventia de la Istanbul), distrugerea umana deghizata, viclenita si aplicata cu scopul distrugerii societatilor umane cretine adica – per total – a civilizatiei „albe”!

 2. Iisuse scump, ajută-i pe români!
  Măicuță scumpă, ajută-i pe români!
  Iisuse scump, ajută-i pe deputați să facă legi pe placul lui Dumnezeu!
  Măicuță scumpă, ajută-i pe deputați să facă legi pe placul lui Dumnezeu! Iisuse scump, ajută-i pe ierarhi să sfătuiască bine poporul!
  Măicuță scumpă, ajută-i pe ierarhi să sfătuiască bine poporul! Amin.

  1. Tot parlamentul e format din slugi prostituati la fel si presa. Doar Dumnezeu ne mai salveaza.
   Ierarhii la fel, f. putini mai sunt cinstiti fata de popor
   Poporul e doar cu Dumnezeu la ora actuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!