X

Iohannis a dictat, PSD a executat: Ciucă premier, Ciolacu șef la Camera Deputaților

Preşedintele Iohannis continuă să preseze pentru o alianţă cu PSD, mai mulţi lideri liberali spunând în partid că au fost sunaţi de şeful statului în acest sens.

Surse din cadrul PNL au precizat însă că există un puternic curent de opinie în partid pentru o guvernare alături de PSD, cu Nicolae Ciucă premier, iar Florin Cîţu preşedintele Senatului. Marcel Ciolacu va urma să fie numit șef la Camera Deputaților, iar Grindeanu sau Dâncu pentru postul de vicepremier.

”Aritmetica bate influenţa”, a precizat unul dintre liderii PNL ar fi spus Dan Vîlceanu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Acum se vede clar că PSD si PNL sunt la fel. Dar noi ce credeam, că sunt unii mai breji decât alții? Stai să-i vezi acum când și-au unit forțele, ce le poate capul. De fapt nu s-au unit, ci execută împreună ordinele venite de la același șef. Iar Iohannis îi girează ascultând și el aceleași ordine. Acum se pare că va urma greul cel mai mare, căci unirea lor îi va face aparent invincibili. Acum vor fi PSD și PNL de o parte și poporul fără drepturi de cealaltă parte.

    1. A nu se uita de cateii fii din aceeasi incestuoasa catea adica uniunea satanica din România. Vor si ei sa se remarce, sa mai fure si ei ceva. Caci, copiii voștri sunt ai nostri.
      De i-ar trazni Dumnezeu mai repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button