X

Grave probleme constituţionale in America, Joe Biden învins de lege

O curte federală de apel din SUA a suspendat sâmbătă obligaţia de vaccinare introdusă de preşedintele Joe Biden pentru companiile cu peste 100 de angajaţi, pentru a examina potenţiale “grave probleme constituţionale”. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Măsura cerută de preşedintele american impune ca până la 4 ianuarie 2022 zeci de milioane de angajaţi să fie vaccinaţi împotriva Covid-19 sau să fie testaţi săptămânal.

Potrivit Reuters şi AFP, curtea de apel a suspendat ordinul considerând că s-au prezentat de către contestatari argumente “din care se înţelege că sunt grave probleme constituţionale şi procedurale” în textul guvernamental. Astfel, ordinul a fost suspendat, în aşteptarea unei examinări pe fond.

Suspendarea vine la doar două zile după ce administraţia Biden anunţa că zeci de milioane de salariaţi americani sunt obligaţi să se vaccineze împotriva covid-19 până la 4 ianuarie, în caz contrar ei  trebuind să se testeze cu mare regularitate (cel puţin o dată pe săptămână).

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button