X

Ce se întâmplă în Waterford, Irlanda în cea mai vaccinata regiune din lume?

Un procent de 99,5% dintre adulții cu vârsta peste 18 ani din Co Waterford sunt dublu vaccinati. Se crede că este una dintre cele mai mari rate din orice regiune din lume.

Dar, potrivit Centrului de Supraveghere pentru Protecția Sănătății, județul se află acum în fruntea clasamentului național al infecțiilor, cu o rată de incidență pe 14 zile de 1.294 la 100.000 de locuitori.

Problema scăderii eficacității vaccinului va deveni mai mult o problemă în lunile următoare, spune profesorul O’Neill, și este în favoarea extinderii programului de vaccinare de rapel – încă la început în Irlanda.

 

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Aparent acest fel de testare prin scuipare este inofensiv. Dar este doar aparent, căci de fapt nu scuipatul este căderea, chiar dacă a scuipa este un păcat, ci acordul tău de a te supune MINCIUNII COVID, adică testării de orice fel în privința acestei minciuni globale, căci a accepta să scuipi pentru a fi testat înseamnă de fapt că ești de acord cu minciuna, deci urmezi ei(minciunii), adică diavolului. Intrați cu judecata în interiorul problemei și-mi veți da dreptate. Plus de asta, scuipatul este doar momeala, căci, după ce vei ieși pozitiv, te vor obliga să faci alte teste, PCR sau ce mai zic ei. Nu vedeți oare cum încearcă prin asa-zisele testări ne-invazive să te forțeze de fapt către celelate testări invazive, care și acestea scot pozitivi pe banda rulantă.
   Se vede clar intentia lor, numai cine nu vrea nu o vede. Deci nu acceptați a scuipa in niciun fel, nici pentru testare, nici aiurea pe stradă, căci am zis în ambele cazuri de ce. Dacă a scuipa pe stradă este un păcat făcut inconștient, a scuipa pentru testare Covid înseamnă că accepți minciuna, adică pe diavolul. Mucenicului Gordie i s-a cerut să se lepede de Hristos doar cu gura, verbal adică, căci cel care-l sfătuia așa i-a spus că oricum credința din inima lui este alta, adică cea bună în Hristos. Dar Mucenicul Gordie a răspuns prigonitorilor lui astfel:”Nu se cuvine limbii să spună ceva împotriva Creatorului ei”.
   Deci, este clar că nu trebuie să aceptați nicio testare chiar dacă pare inofensivă(Ce poate d-le să mai conteze azi un scuipat?). Cu un scuipat te poți lepăda, conștient sau nu, de Hristos, și v-am explicat de ce. Căci acum a scuipa în epruvetă înseamnă a te supune minciunii și nu adevărului. Cine urmează adevărului, adică lui Hristos, nu va scuipa în epruvetă sau pe testele lor aparent nevinovate. Cine citește să ia aminte.

   1. Da ,ai dreptate.
    Ce m a frapat este a cui este firma de teste,a unui clan interlop,incredibil,cine câștiga licitațiile,interlopii și casele de moda,pai ce treaba are casa de moda cu testele ,maștile etc sa și vadă de treaba lor…

    1. Cei care se ocupă de genocid au „rădăcini” adânci în mediile unde se învârt bani grei, iar unde se umblă cu bani mulți, obținuți nu prin muncă, nu mai este suflet sau inimă iubitoare, ci inimă de piatră. Pentru bani astfel de oameni fac orice, absolut orice, iar a participa la acest genocid înseamnă a ajunge pe treapta ultimă de pe scara răutății. Mai este o treaptă care o concurează pe acesta, cea legată de Sodoma și Gomora. Acum se dezvăluie de fapt modul de a fi al unora dintre oamenii de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button