X

INCREDIBIL: Institutul Italian de Sănătate își reduce drastic numărul oficial al deceselor COVID

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Institutul Superior de Sănătate din Italia a redus drastic numărul oficial al țării de decese cauzate de COVID-19 cu peste 97% după ce a schimbat definiția unui deces la cineva care a murit din cauza COVID și nu din cauza COVID.

Ziarul italian Il Tempo raportează că Institutul a revizuit în scădere numărul persoanelor care au murit din cauza COVID, mai degrabă cu COVID, de la 130.000 la sub 4.000.

„Da, ai citit bine. Se pare că 97,1% dintre decesele atribuite până acum Covid nu s-au datorat direct Covid”, scrie Toby Young.

Dintre cele 130.468 de decese înregistrate ca decese oficiale COVID de la începutul pandemiei, doar 3.783 sunt direct atribuibile numai virusului.

„Toți ceilalți italieni care și-au pierdut viața aveau între una și cinci boli preexistente. Dintre cei peste 67 de ani care au murit, 7% au avut mai mult de trei comorbidități, iar 18% cel puțin două”, scrie Young.

Potrivit Institutului, 65,8% dintre italienii care au murit după ce au fost infectați cu Covid erau bolnavi de hipertensiune arterială (tensiune arterială ridicată), 23,5% aveau demență, 29,3% aveau diabet și 24,8% aveau fibrilație atrială. Adăugați la acestea, 17,4% au avut probleme pulmonare, 16,3% au avut cancer în ultimii cinci ani și 15,7% au suferit de insuficiență cardiacă anterioară.

Noua definiție a Institutului a unui deces COVID înseamnă că COVID-ul a ucis mai puțini oameni în Italia decât (șoptește-o) atacul mediu de gripă sezonieră.

Dacă alte guverne naționale ar face o schimbare similară, numărul oficial al deceselor COVID ar fi redus cu o marjă mai mare de 90%.

Totuși, nu vă așteptați ca mulți alții să urmeze exemplul, având în vedere că guvernele și-au investit atât de mult din autoritatea lor în a promova amenințarea reprezentată de virus.

De exemplu, psihologii comportamentali din Marea Britanie au lucrat cu statul pentru a „exagera” în mod deliberat amenințarea COVID prin metode „neetice” și „totalitare” de propagandă pentru a îngrozi publicul pentru a se conforma în masă.

Și a funcționat.

Un sondaj efectuat după primul blocaj a arătat că britanicul mediu credea că au murit de 100 de ori mai mulți oameni din cauza COVID decât numărul oficial de morți.

Acum ajungem să înțelegem că cifra oficialului ucis „de COVID” și nu „cu COVID” este mai puțin de o zecime din ceea ce este raportat oficial ca număr total de decese COVID.

În ciuda schimbării, Italia ar putea lua încă decizia de a face vaccinul COVID-19 obligatoriu, deși modul în care ar fi impusă o astfel de schemă rămâne nespecificat.

 

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button