X

Cum schimba definitia vaccinului dupa cum vor ei, in functie de „situatie”

Centrele pentru Controlul Bolilor (CDC) au „evaluat” cu atenție definiția vaccinării pentru a răspunde capacității în scădere a unora dintre „vaccinurile” de astăzi, inclusiv vaccinurile Covid-19.

Definiția inițială, anterioară anului 2015, spunea că vaccinurile „previn… boala”.

Începând din 2015, definiția a fost modificată pentru a spune că vaccinurile „produc imunitate”, fără a preveni neapărat boala.

După ce vaccinurile Covid-19 au fost introduse și s-a descoperit că acestea nu „previn neapărat bolile” sau „oferă imunitate”, CDC a modificat din nou definiția vaccinurilor pentru a spune că ele doar „produc protecție”.

Descoperirea a fost făcută publice de reprezentantul Thomas Massie (R-Kentucky), care a postat pe Twitter definițiile.

În loc să solicite medicamentului să îndeplinească definiția „vaccinului”, se pare că CDC a schimbat definiția „vaccinului” pentru a se adapta la ceea ce face medicamentul.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button