X

Medic militar depune mărturie în Senatul SUA cu privire la nocivitatea ”vaccinurilor”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Locotenent-colonel Theresa Long – chirurg militar din cadrul Aviaţiei SUA – spune că i s-a pus pumnul în gură de către conducerea armatei pentru a nu mai raporta rănile produse de ”vaccinuri” asupra piloţilor militari. Ea explică faptul că zeci de piloţi sănătoşi s-au confruntat cu reacţii adverse severe datorate ”vaccinului” covid.

Theresa Long este chirurgul de aviaţie care a recomandat în septembrie ca Pentagonul să ţină la sol pe toţi piloţii care s-au injectat cu ”vaccinul” covid. Acest medic militar a depus mărturie marţi (02.11.2021) în cadrul unei mese rotunde desfăşurate în Senatul SUA, cu privire la obligativitatea ”vaccinării” impusă la nivel federal în SUA. La această masă rotundă au participat experţi din diverse domenii.
În timpul depoziţiei în faţa Senatorului Ron Johnson (parlamentar republican pentru Statul Wisconsin), lt-col. Theresa Long spune că a fost nevoită să interzică zborul pentru trei piloţi, datorită rănilor produse de ”vaccinul” covid. ”Am consultat cinci pacienţi în clinică, din care doi s-au prezentat cu dureri în piept într-un interval de zile până la săptămâni după ”vaccinare”. Aceştia au fost mai târziu diagnosticaţi cu pericardită, şi i-am trimis la examinări de specialitate pentru a ne convinge că nu au miocardită”, afirmă Long.

”Al treilea pacient fusese şi el ”vaccinat” şi se simţea ca şi cum ar fi fost beat şi cu oboseală cronică, la 24 de ore după ”vaccinare”.

”După ce am raportat către superiori îngrijorările mele că a trebuit să ţin la sol trei piloţi datorită efectelor adverse ale ”vaccinului”, a doua zi au fost scoşi pacienţii din evidenţele mele, mi-au luat analizele, şi mi s-a spus că nu voi mai examina pacienţi cu probleme acute, ci numai piloţi sănătoşi pentru a le face examenul de zbor”, spune Long.

Urmăriţi o transmisie live cu discuţia din Senatul SUA. Discuţia începe de la 30:25 în video; intervenţia lt.-col. Theresa Long e între 01:01:00 şi 01:15:55:

Ştirea din Septembrie:

Un chirurg militar de aviaţie recomandă ca Pentagonul să ţină la sol pe toţi piloţii care s-au ”vaccinat”, datorită riscului de a dezvolta probleme cardiace sau alte efecte adverse documentate, în timpul zborului.
Locotenent-colonel Theresa Long (chirurg militar în cadrul Brigăzii 1 Aviaţie cu baza la Fort Rucker) a explicat într-o declaraţie legală (întocmită sub protecţia Legii privind denunţurile realizate de militari) că piloţi militari, care aveau o perfectă stare de sănătate înainte de ”vaccinare”, acum suferă de o multitudine de efecte adverse, inclusiv miocardită. ”Am examinat eu însămi un militar femeie care înainte avea cea mai bună condiţie fizică pe care am văzut-o în 20 de ani de armată.

Aceasta a decăzut de la nivelul unui atlet care se antrena la şcoala de Rangeri până la nivelul de a fi incapacitată fizic datorită problemelor cardiace, unei tumori pituitare nou diagnosticată , şi unei disfuncţii a tiroidei, în decurs de câteva săptămâni de la ”vaccinare”, a precizat Long în declaraţie. ”Mai mulţi medici militari mi-au transmis experienţa lor de la faţa locului, unde au văzut o creştere semnificativă a numărului de soldaţi care se prezintă la cabinet cu migrene, iregularităţi menstruale, cancer, suspiciuni de miocardită, şi care raportează simptome cardiace după ”vaccinare”. Nenumăraţi soldaţi şi civili care lucrează la Ministerul Apărării mi-au spus cum au fost bolnavi, au stat în pat, au fost afectaţi şi incapabili să muncească timp de zile sau săptămâni întregi după ”vaccinare”.

De asemenea, am examinat recent fişele medicale pentru trei lucrători în aviaţie. Toţi trei aveau probleme de sănătate generale, semnificative şi agresive”.
Apoi, locotenet-colonel Long a explicat cum câţiva lucrători de mentenanţă de la baza militară Fort Hood au fost răniţi sau chiar au murit la scurt timp după ce şi-au făcut ”vaccinul”. ”Astăzi am aflat despre un deces şi două cazuri de ATI la Fort Hood; decesul a survenit la un pilot militar care s-ar putea să se fi aflat în zbor când a decedat. În toate trei cazurile s-au manifestat embolii pulmonare în decurs de 48 de ore de la ”vaccinare”. Nu pot atribui acest rezultat unei alte cauze decât ”vaccinării” covid. Toi trei erau în condiţie fizică de top înainte de injectare, şi fiecare din ei a avut probleme în decurs de două zile după ”vaccinare”.

”Există indicii semnificative pentru a afirma că injectarea este o cauză posibilă. Sarcina de a demonstra contrariul cade în seama CDC, FDA şi companiilor farmaceutice. Găsesc că bolile, rănile şi decesele observate sunt efecte cauzale imediate ale ”vaccinării” covid”.

Apoi Long a făcut apel la Ministrul Apărării, Lloyd Austin, să ţină la sol toţi piloţii care au fost ”vaccinaţi”. ”Pe baza lucrurilor spuse, recomand Ministrului Apărării ca toţi piloţii, membrii echipajului şi personalul auxiliar aflaţi în cadrul armatei, care au fost ”vaccinaţi” covid sau au fost spitalizaţi în urma injecţiei, să aibe interdicţie de zbor până la clarificarea situaţiei”, a spus ea.

”Sunt nevoită să interzic zborul pentru tot personalul de zbor aflat în serviciul activ (din brigada respectivă) care au fost ”vaccinaţi”, până sunt stabilite într-un mod complet şi adecvat legăturile cauzale dintre ”vaccinare” şi aceste riscuri de sănătate serioase ”, a adăugat ea.

Articol de Jamie White, 2 nov. 2021
traducerea: Mihai T

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

    1. Nu am nici o legătura cu confesiunea acestui site ,doar am preluat linkul pt ca explica f bine despre autoritatea judecătorilor,avocaților… din psalmul82..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button