X

Și-au atins scopul secret: pandemia celor vaccinați.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

S-a dovedit așa cum se aștepta științific: moartea în masă a „vaccinaților” a început.  Și-au atins scopul secret: pandemia celor vaccinați.

Am intrat în faza finală a reorganizării complete a vieții pământești. Când ucigașii globaliști au început războiul total împotriva noastră, oamenii, atacații, își dau seama brusc că este vorba într-adevăr despre viața lor. O conspirație globală duce la o trezire globală și ei nu au ținut cont de asta.

Merkel vede sarcina sa ca fiind îndeplinită prin ea însăși. Pe cât posibil, a putut să distrugă tot ce i-a fost atribuit, care a existat cândva în cultura germană, în viața germană și în spațiul vital german. Coroana muncii diavolului ei i-a fost livrată prin eliminarea masivă prin injecție genetică. Un alt doctorat, acordarea unui doctorat onorific de la Universitatea Technion din Haifan din Israel, în vizita ei de adio. Nu știm câte dintre milioanele injectate de Merkel vor supraviețui cu noi, dar nu ar trebui să fie foarte mulți. Și supraviețuitorii injecțiilor vor fi probabil foarte departe de o viață sănătoasă în viitor.

Totul a devenit realitate că adevărații oamenii de știință au prezis că vom avea o „pandemie a celor vaccinați”. Iată, încă o dată, faptele de necontestat:

Datele actuale în limba engleză arată că în săptămânile calendaristice 36 – 39 din grupa de vârstă 30 – 39 de ani, 73,7% dintre cei care suferă de Covid au fost complet vaccinați. În grupa de vârstă 40-49 de ani, 88,47% au fost vaccinați complet. Iar la grupa de vârstă 80+, aproape 100%, respectiv 96,2% dintre cei infectați, au fost vaccinați complet. (Sursa: Agenția de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, raportul de supraveghere a vaccinului Covid-19 Săptămâna 40, Publicat 7 octombrie 2021, referință: GOV-10076) KW: 36 – 39: Boli Covid-19:

UK Health Security Agency

Totodată, biroul oficial de statistică al guvernului britanic, ONS Office for National Statistics, informează că mortalitatea copiilor și adolescenților de la injectiile infantile la copiii sănătoși peste 12 ani a crescut cu 25% față de media pe 5 ani. (Sursa1, Sursa2)

Centrul de injecție Bill Gates pentru RFG, cunoscut sub numele de RKI (Institutul Robert Koch) trebuie să recunoască în raportul din 14 octombrie 2021 de la pagina 23/24 (tabelul 4) că 34,7% din totalul deceselor în secţiile de terapie intensivă ale spitalelor se datorează Covidului și au fost vaccinaţi integral. Pentru cele patru săptămâni din 13 septembrie până în 10 octombrie, se raportează un număr tot mai mare de așa-numitele „descoperiri de vaccinare” (corect: bolnavi de la vaccinare, decesul de la vaccinare). În conformitate cu aceasta, 55,4% dintre pacienții simptomatici bolnavi de Covid din grupa de vârstă 60+ fuseseră deja vaccinați de două ori (și au avut ultima vaccinare cu cel puțin două săptămâni înainte de rezultatul pozitiv al testului).

Desigur, aceste cifre sunt foarte manipulate, pentru că „nevaccinați” sunt toți cei care fie au primit o injecție, fie cei a căror a doua vaccinare a fost cu mai puțin de 14 zile în urmă. Și vorbim doar despre cei care s-au îmbolnăvit și au murit de Covid prin seringă. Nu este înregistrat numărul incredibil de persoane care mor din cauza distrugerii vasculare, a cancerului și a multor boli noi necunoscute anterior.

În Austria nu este diferit. Agenția pentru Sănătate și Siguranță Alimentară (AGES), comparabilă cu RKI din Germania, admite în raportul său din 12 octombrie 2021, că din 28.566 cazuri simptomatice de infecție cu SARS-CoV-2 confirmate de laborator în săptămânile calendaristice 37-40, 8.794 cazuri au fost complet vaccinați, deci 30,78%. Se afirmă în mod explicit că evoluția este severă, deoarece „infecțiile fără simptome clinice nu sunt înregistrate”. În plus, se subliniază că numărul real infectaților complet „vaccinați” este mult mai mare, întrucât „transmiterea târzie din spitale este puțin fiabilă”.

The Morning After Pill - YouTube

În documentația video a ICI (Inițiativa-Corona-Info) a Dr. Christian Fiala, specialist și om de știință cu peste 30 de ani de experiență în țară și în străinătate, se dezvăluie ceva terifiant. Dr. Fiala nu este un oarecare, a lucrat printre altele în Africa și este specializat în boli infecțioase și epidemiologie. În documentația sa video, unele cazuri de daune din cauza vaccinului și decese prin vaccinare sunt publicate ca exemple, care contribuie la o mai bună înțelegere a acestui program de injecții.

Ein Landrat ruft zum Impfen auf" u.a. mit RA Holger Fischer - Querdenken-711

De exemplu, avocatul Holger Fischer o numește „exterminarea persoanelor”.

În documentarul ICI, una dintre victime, o tânără, spune: „Mi s-a spus iar și iar în spital că ceea ce am în creier nu a mai fost văzut până acum. Ei de fapt nu știu ce este”. Descoperirile au arătat ulterior că imaginile RMN ale creierului au arătat leziuni ale țesutului cerebral, și anume un fir gros de fibre între spate și creier cu un diametru de 13 mm. Este vorba de leziune care nu poate fi atribuită exact la ceea ce este. (Vezi video aici)

Dr. Fiala explică din nou în fața camerei că acest material genetic injectat creează însăși boala, pentru că propriul agent patogen este cel injectat. Datorită geneticii utilizate, agentul patogen apare constant și atacă constant țesutul. De îndată ce ai fost injectat, ai contractat această boală la fel cum ai contractat o boală genetică ereditară. Dr. Fiala literalmente:

„O altă diferență foarte importantă între vaccinarea actuală Corona și toate celelalte vaccinări este că aici este folosită o nouă tehnologie. Până acum, majoritatea vaccinurilor au conținut un agent patogen slăbit. Adică agentul patogen nu putea provoca infecție, dar încă avea caracteristicile externe ale agentului patogen, ca să spunem așa, iar sistemul imunitar a recunoscut aceste caracteristici și apoi a activat sistemul imunitar asupra lor și a format anticorpi alături de acesta. Cu această vaccinare corona, s-a abandonat această metodă probată de vaccinare și pentru prima dată în istoria omenirii propriile celule ale corpului sunt stimulate să producă ele însele aceste caracteristici ale acestui agent patogen, această așa-numită proteină spike.”

În ciuda tuturor minciunilor, adevărul pătrunde din ce în ce mai mult. În Taiwan, autoritățile statale confirmă că mor mai multe persoane din cauza „vaccinării Covid” decât din cauza virusului. Revista de științe medicale MEDICAL TREND din 10 Octombrie 2021 a titrat: „Taiwan: Mai multe decese din cauza vaccinărilor decât din cauza Covid-19”. De asemenea, a mai spus: „Ministerul Sănătății din Taiwan a actualizat efectele secundare nedorite ale vaccinării împotriva Covid-19. Potrivit informațiilor, numărul de „cazuri grave post-vaccinare” a fost de 850 decese pe 7 octombrie 2021 la ora 16:00. Virusul a ucis în acea perioadă 845 de oameni”.

Markus Lanz (ZDF): Lauterbach (SPD) goes crazy - and criticizes corona - Archyworldys

Propagandistul spray-ului și presupusul ucigaș Karl Lauterbach (SPD) a recunoscut în mod deschis că așa-numitul virus corona este activat doar prin pulverizarea genetică.

Helge Braun: „Bin hoffnungsvoll, dass Urlaub im Sommer möglich ist.“

Șeful Cancelariei lui Merkel, Helge Braun, de asemenea a admis că „vaccinările” în timpul unei „pandemii” conduc de obicei la o catastrofă (sursa). Și toate acestea se întâmplă deși nu a fost niciodată nevoie de o astfel de „vaccinare” pentru că nu a existat niciodată o epidemie, cu atât mai puțin o pandemie.

Ο χρήστης AGES στο Twitter: "#Coronavirus-Update: Univ.-Prof. Dr. Franz Allerberger, Leiter #PublicHealth der #AGES im @ORF „Niederösterreich heute“-Interview über die Situation in #Österreich, das Ansteckungsrisiko & den Schutz durch Masken https://t ...

Șeful autorității sanitare austriece AGES, profesorul universitar Dr. Franz Allerberger a recunoscut: „Fără testele PCR, nimeni nu ar fi observat pandemia corona”. (sursa)

Așa că, în realitate, este vorba despre planul de a ucide omenirea, în special oamenii albi.

Acum este clar că acest program de pulverizare se referă la reducerea populației lumii, deoarece a fost mediatizat pe larg de Bill Gates. (Sursa) Dar asta este doar o parte a adevărului, pentru că motivul foarte profund din spatele acestui plan satanic este controlul. Ei vor să controleze toată lumea, chiar și controlul de la distanță, așa cum recunoaște în mod deschis Klaus Schwab de la Forumul Economic Mondial (WEF). Se spune că acele persoane care supraviețuiesc injecțiilor lui Bill Gates sunt transformați genetic în alte ființe.

DR. JOHN COLEMAN | Jerarquía de Los Conspiradores – La Historia del Comité de Los 300 – InteresantesDoQumentos

Dacă citiți cu atenție publicațiile lui Klaus Schwab, veți constata că elita lui Satan, care îi comandă, acționează exact conform planului care a fost deja propus de Dr. John Coleman. Dr. Coleman aparținea serviciului secret britanic și avea acces la cele mai secrete surse ale sistemului nostru terestru de putere politică. Dr. Coleman a publicat mai multe cărți. Cea mai faimoasă carte a sa a fost „Ierarhia conspiratorilor: Istoria Comitetului celor 300”. A apărut în 1992 și poate fi comandată și astăzi de la Amazon.

Iată câteva dintre cele mai importante pasaje din cartea dr. Coleman, „Ierarhia conspiratorilor: Povestea Comitetului celor 300”. Dr. Coleman scrie: „În rezumat, intenția și scopul „Comitetului celor 300” este de a atinge următoarele obiective: „Eutanasia pentru bolnavii terminali și pentru persoanele în vârstă va fi obligatorie”. Și exact asta confirmă Jacques Attali, consilierul tuturor președinților francezi de la Mitterrand, în cartea sa „Viitorul vieții” din 2006. Următoarele cuvinte din cartea lui Attali sunt verificate de „verificarea faptelor” a lui Merkel: „Eutanasia este întotdeauna una dintre cele mai importante instrumente ale societăților noastre viitoare. De îndată ce trec de 60/65 ani, oamenii trăiesc mai mult decât produc și apoi costă scump societatea. Eutanasia va fi în orice caz unul dintre instrumentele esențiale ale viitoarelor noastre societăți. ” (Sursa)

Schwab und Attali
Klaus Schwab și Jacques Attali: Un singur program – exterminarea oamenilor!

Schwab și Attali au promovat un schimb viu de idei și activități în urmărirea scopului final în ultimii 30 de ani: crearea unui guvern mondial ca formă de guvernare asupra sclavilor asemănători umanilor.

În carte dr. Coleman continuă spunând despre obiectivele „Comitetului celor 300”: „… Cel puțin 4 miliarde de „mâncători inutili” urmează să fie eliminați până în 2050 prin războaie limitate, epidemii organizate de boli mortale cu acțiune rapidă și foamete. […] Populațiile din Canada, Europa de Vest și Statele Unite vor fi decimate mai repede decât alte continente până când populația mondială va atinge o dimensiune gestionabilă de 1 miliard, dintre care 500 de milioane vor fi din rasele chineze și japoneze alese pentru că sunt oameni care au fost reglementați timp de secole și sunt obișnuiți să se supună autorităților fără fără ezitare .” (pag. 155)

Astăzi, scopul este: „Mentinerea omenirii sub 500 de milioane în echilibru constant cu natura”. (Sursa) Aceasta înseamnă că aproximativ 7 miliarde de „mâncători inutili” ar fi uciși astăzi. Și asta este posibil doar cu acest program gigantic de injectare a genelor.

Dr. Coleman continuă în cartea sa de dezvăluiri (cum am spus, disponibilă în Amazon): „Vor să creeze un guvern mondial și un sistem de monedă unică. Acest guvern mondial ar trebui să fie compus din oligarhi nealeși, ereditari, care se aleg dintre ei înșiși și sub forma unui sistem feudal ca în Evul Mediu.” (P. 152)

La CSU bávara sacrifica a Horst Seehofer como primer ministro para cerrar su crisis interna | Internacional

Exact asta a confirmat în 2010 personajul dezgustător Horst Seehofer: „Cei care sunt aleși nu au ce să decidă, iar cei care decid nu sunt aleși”. (Sursa)

Dr. Coleman continuă: „În această structură unică, populația este limitată prin restricții privind numărul de copii pe familie, boli, război și foamete, până la un miliard de persoane care sunt utile clasei conducătoare în zone strict și clar definite ca populația totală a lumii (p. 152) Va fi permisă o singură religie, și aceasta este sub forma unei biserici a guvernului mondial, despre care știm că există din 1920. Satanismul, luciferianismul și vrăjitoria sunt recunoscute ca fiind legitime unei singure lumi. Guvernul recunoscut, fără școli private sau ecleziastice. Toate bisericile creștine au fost deja infiltrate, iar creștinismul va fi un lucru al trecutului într-un guvern mondial”. (P. 153) Și astăzi? Așa-zisul Papă de la Vatican este un satanist care permite ca Lucifer să fie venerat în primele mise în Vatican.

Cartea lui Dr. Coleman: „Boris Elțin folosește decretele Comitetului celor 300 pentru a pune în aplicare voința Comitetului ca mod de proces în Rusia. Ar trebui să existe instanțe penale și nicio instanță de judecată”. (P. 154) Și apoi a venit Vladimir Putin și a zădărnicit planurile sataniștilor. La fel va fi și în această bătălie finală. Îi vom învinge și îi vom distruge, chiar dacă vor fi miliarde de victime.

În prefață, dr. Coleman ca mesaj: „Îmi voi continua sarcina până când în sfârșit voi smulge masca întregului guvern paralel secret de la nivelul superior care controlează Marea Britanie și SUA”. (Dr. John Coleman, noiembrie 1991, p. 2)

Punctul de cotitură în acest război de exterminare a avut deja loc

Julian Reichelt: Despedido el director de 'Bild', el mayor periódico de Alemania, tras una investigación sobre acoso sexual | Sociedad | EL PAÍS

Chiar dacă acum au eliminat adversari precum șeful BILD Julian Reichelt și, prin urmare, am pierdut un aliat foarte important, ei nu au nicio șansă să câștige acest război oribil împotriva umanității. Inclusiv mass-media criminală mincinoasă trebuie să lase din când în când să treacă informațiile atroce asupra celebrităților, deoarece au fost deja distruse persoane de înfiorătoarea proteină spike otrăva genetică.

Madeleine Albright, la genocida de Ruanda e Irak se disfraza de antifascista – Question Digital

La cinci ani după Primul Război din Irak, pe 12 mai 1996, pe 12 mai 1996, secretara de stat evreică a SUA, Madeleine Albright, a fost întrebată în programul de televiziune „60 Minutes” dacă războiul împotriva Irakului merita să ucidă 500.000 de copii irakieni. Albright a răspuns cu bucurie satanică: „Da, credem că a meritat prețul”.

Muere Colin Powell después de su batalla contra el COVID-19 | WFLA

Colin Powell de asemenea a urmat această oribilă atitudine când și-a prezentat documentele pline de minciuni despre presupusele arme de distrugere în masă irakiene pentru a putea începe un alt război de anihilare împotriva Irakului.

Acum Powell a fost distrus de otrava satanică a celor în numele cărora a dus războiul de exterminare împotriva Irakului în 2003 – spre delectarea Israelului. „Colin Powell moare de Covid-19, în ciuda faptului că este complet vaccinat.” (Sursa) În acest spectacol de sfârșit al lumii, conducerea reptiliană își măcelărește de asemenea vasalii loiali, chiar și pe cei care se numesc evrei și colonizează statul Israel. Evreii din Israel, în special, au fost deja pulverizați până la moarte. Cu greu vor supraviețui. Ce capriciu al destinului mondial. Mori de un ser pe care globaliştii din Germania, din Mainz, l-au produs prin BioNTech. Cu greu s-ar putea crede, dar BioNTech este încă productiv activ în Mainz „la mina de aur 12”. Justiția, cum înțeleg în prezent numeroase persoane, l-a ajuns din urmă pe Powell, care a fost responsabil pentru asasinarea în masă din Irak. Mulți încearcă deja să aplice o asemenea analogie evreilor din Israel.

Obituario de Patricia H. KELLY

A înțeles de asemenea Patricia Kelly extrem de corecta politic, cântăreață din „Familia Kelly”. Fiind o persoană complet vaccinată, s-a îmbolnăvit grav de Covid: „CURS SEVER ÎN CIUDA RECUPERĂRII ȘI VACCINĂRII. Patricia Kelly cu Corona în spital”. (BILD, 18.10.2021)

Patricia H. KELLY, în vârstă de 83 de ani, din Sebastian, Florida, a murit vineri, 20 august 2021.

Tony Marshall wurde aus der Klinik entlassen und sagte der Menge: "Ohne einen Impfstoff hätte ich Corona nicht überlebt." - Nachrichten De.

Inclusiv foarte simpaticul artist Tony Marshall, care a stabilit cele mai mari vânzări cu recordurile sale, din păcate, a fost injectat și s-ar putea să cadă din cauza asta. Din pacate. „Tony Marshall: Cântărețul pop este la terapie intensivă cu Covid-19. Bătrânul de 83 de ani trebuie ventilat artificial. Ziarul relatează, citându-l pe managerul lui Marshall, Herbert Noll, că artistul a fost infectat cu virusul corona. Marshall fusese vaccinat de două ori”. (BZ, 16.10.2021)

Dacă loviturile date vedete sunt atât de numeroase încât nu mai pot fi ascunse, cât de rău arată pentru milioanele de persoane obișnuite, în special pentru cei care au presionat pentru injecția letală? Deci s-a dovedit: Protecție împotriva infecției 0%, daune probabil 100%.

Cea mai recentă știință oficială: cei injectați își pierd aproximativ 5% din imunitatea lor naturală la infecții în fiecare săptămână. Revista britanică THE EXPOSE a publicat un articol pe 10 octombrie 2021 sub titlul „O comparație a rapoartelor oficiale ale guvernului sugerează că cei care sunt complet vaccinați dezvoltă sindromul imunodeficienței dobândite”.

THE EXPOSE, după ce a studiat datele de la Departamentul de Sănătate al Regatului Unit, PHE Public Health England, rezumă: „Cele mai recente cifre din Raportul de Supraveghere a Vaccinului PHE din Regatul Unit privind cazurile de Covid arată că persoanele cu vârsta de 40-70 ani vaccinate dublu în comparație cu persoanele nevaccinate, la 40% sistemul lor imunitar se deteriorează cu aproximativ 5% pe săptămână (între 2,7% și 8,7%) Dacă această tendință continuă, sistemul imunitar la persoanele cu vârste de 30-50 de ani va fi 100% slăbit până la Crăciun și orice dublu vaccinat de peste 30 de ani își vor fi pierdut sistemul imunitar până în martie anul viitor.” (Expose)

În conformitate cu tendința datelor actuale privind PHE, The Expose adaugă: „Toți cei peste 30 de ani își vor pierde 100% din imunitatea totală (împotriva virușilor și anumitor tipuri de cancer) în decurs de 6 luni. Persoanele între 30 și 50 de ani o vor pierde până la Crăciun. Acești oameni vor avea de fapt sindromul imunodeficienței dobândite în totalitate și vor distruge sistemul de sănătate.”

Expose

Scăderea răspunsului imunitar al victimelor vaccinului înseamnă că decesele cauzate de cancer – și din infecții comune precum răceala și gripa de iarnă – vor crește vertiginos în următoarele șase luni. La urma urmei, un sistem imunitar care funcționează bine, ține cancerul în frâu și împiedică agenții patogeni comuni să provoace daune în organism. După cum știu foarte bine pacienții cu SIDA, persoanele cu o funcție imunitară sever suprimată pot fi ucise de agenți patogeni de răceală ușoară sau gripă, care în mod normal nu prezintă niciun risc pentru o persoană sănătoasă.

Singura explicație plauzibilă pentru toate acestea este că aceste „vaccinuri” genetice sunt de fapt un sistem de arme pentru depopulare. Sistemul imunitar uman este distrus ca și cum ar fi prin folosirea unei hiperarme de distrugere în masă. Victimele mor de cancer sau de infecții comune.

Ingeniozitatea acestui plan diabolic de depopulare este că decesele cauzate de „vaccinare” din cauza unui sistem imunitar distrus nu sunt asociate cu „vaccinul”. Cei care mor de cancer după ce sistemul lor imunitar a fost distrus de vaccinuri sunt înregistrați ca „decese cauzate de cancer”, nu decese prin vaccin. Cei care mor de o răceală obișnuită sau de gripă vor fi murit de „super gripă”, iar asta este pusă pe seama celor nevaccinați sănătoși.

Evenimentele care duc la victorie și salvare

Am fi pierduți dacă sistemul nu s-ar prăbuși de la sine. Întrucât reptilienii nu gândesc și nu simt ca noi, ei au în minte doar scopul lor de anihilare umană planificată. Dar procesele îi vor doborî, pe care, în calitate de ființe insensibile, nu le pot evalua.

Decesele în masă cauzate de sistemul imunitar distrus nu îi mai afectează pe cei fără suflet, adică pe cei care au cerut în mod voluntar la injecții, dar toți cei care au fost injectați forțat se transformă în adevărate uragane de rezistență. Cei cărora li s-a dat otrava pentru că altfel nu ar mai fi avut de lucru vor dezvolta din nou, în fața morții, o forță supraomenească de a se răzbuna. Și vor fi milioane.

Odată ce polițistul își vede soția și copilul murind, nu dă nimic pe viața lui, apoi încarcă, apoi trage. Nu va fi diferit cu soldații. Nimic nu va dura în aceste furtuni viitoare. La urma urmei, s-au injectat câțiva potențiatori, dacă nu mulți. Inclusiv copiii lor. Acestor oameni cu armele lor, nu le vor păsa de propriile lor vieți pierdute, vor dori doar să asigure „justiția”.

POLEXIT

Polonezii au contestat sistemul european al germanilor bolnavi și se pare că ne ajută să câștigăm. Polonia a comis crime atât de înfiorătoare împotriva germanilor în 1945 și după aceea, noua Polonie probabil a început să distrugă involuntar UE și să se apere împotriva maselor de imigranți. Evident, acest lucru este cerut de echilibrul cosmic. Așa cum evreii din Israel sunt bântuiți de otrava propriilor lideri, Polonia ar putea, pe de altă parte, – alături de noua Rusie – să devină protectorul germanilor rămași.

În consecință destinul etnic cosmic este jucat. Pe lângă uciderea nemților nevinovați, copiilor și femeilor fără apărare, polonezii incitați au jefuit aproape 30% din teritoriul nostru național. Ce coincidență fericită din perspectiva de astăzi. Imaginați-vă doar că zonele furate aparțineau RFG. Totul ar fi colorat în aceste zone acum. Nu ar mai fi un pământ de oameni albi. Sistemele politice vin și pleacă, dar țara rămâne atâta timp cât nu este cucerită de popoare străine. În acest sens, Polonia ne-a salvat vechea noastră patrie, a rămas albă.

Qué tan realistas son las promesas de Ursula von der Leyen? | Europa | DW | 17.07.2019

Ursula von der Leyen, care a fost ridicată de Merkel la punctul de control al puterii de la Bruxelles, i-a lăsat pe judecătorii săi să decidă că Polonia a încălcat „valorile” europene, deoarece guvernul polonez nu a ridicat perversiunile la cea mai înaltă valoare legală. Ceea ce este unic, este că Polonia este prima țară a cărei instanță constituțională nu numai că nu recunoaște cea mai înaltă hotărâre a UE de către Curtea Europeană de Justiție, dar a decis că jurisdicția națională a Poloniei are întotdeauna prioritate față de jurisdicția UE.

Procedând astfel, Polonia a transmis semnalul că această UE este criminală din punct de vedere uman pentru că vrea să-i convertească pe perverși în normali.

Thomas Gutschker zur Rede von Donald Trump zur US-Sicherheitsstrategie am 18.12.17 - YouTube

Dezgustătorul globalist al FAZ Thomas Gutschker, strigă cu durere din Luxemburg că Polonia nu poate fi învinsă. Și la fel de „apetisant” și-a dorit von der Leyen. Pe 19 Octombrie 2021 în Parlamentul UE a îndrăznit o nouă încercare de a-i descuraja pe polonezi de la POLEXIT, atunci când a încercat ipocrit să înșele cu un slogan polonez radical: „Polonia, ești și vei rămâne inima Europei. Trăiască Polonia”. Dar premierul polonez Mateusz Morawiecki s-a îndepartat dezgustat.

FAZ-Gutschker comentează despre această zi: „Dacă această zi, în care Parlamentul European de la Strasbourg și miniștrii europeni din Luxemburg dezbat în paralel statul de drept în Polonia, a demonstrat un lucru, acesta este: Polonia a trecut la chiar marginea Europei. Guvernul său a vorbit despre instituțiile UE ca și cum ar fi o putere străină, violentă – ca și cum ar fi Uniunea Sovietică. Guvernul polonez a primit aplauze pentru acest lucru doar de la populiștii de dreapta și de la extremiștii de dreapta care vor să desființeze ei înșiși UE în fața creștin-democraților, apoi au fost de acord că Polonia va merge din ce în ce mai departe spre abis, spre ieșire. Comisia a spus: „Nimic nu a devenit mai ușor”. (FAZ, 20 octombrie 2021, p. 3)

În disperarea sa, FAZ-Gutschker trece cu vederea faptul că regula perversiunii globaliste nu mai poate fi menținută, că așa-numiții „populiști de dreapta” și „radicalii de dreapta” au devenit forțele din UE care vor determina viitorul.

Klaus-Dieter Frankenberger: Aktuelle Beiträge aus der FAZ-Redaktion lesen
Klaus-Dieter Frankenberger

La fel de disperat de sfârşitul vizibil al culturii migraţiei şi perversiunii în Europa, FAZ-Frankenberger a salivat: „Forţele centrifuge despre care a vorbit cancelarul Merkel săptămâna trecută”, a gemut el, „s-au aflat în Parlamentul UE pe 19 octombrie 2021 pentru toată lumea este vizibil la locul de muncă. Ei trag de coeziunea în UE, subminează simțul comunității și al valorilor, subminează comunitatea legală. Conducerea poloneză este interesată de o escaladare, chiar dacă a servit doar scopului autoeroizării. Asta este regretabil și periculos. Lucrul fundamental este nou A pune în discuție legea Unirii. Asta pune toporul la rădăcinile muncii de unificare”. (FAZ, 20 octombrie 2021, p. 1)

De fapt, Polonia pare să vrea să se rupă de UE și astfel să iasă din Uniune. Și dacă acesta este cazul, este doar pentru că Varșovia știe că RFG este distrusă financiar și economic și că în curând va fi imposibil să mai injectăm bani pentru coeziunea UE. Dacă Polonia ar fi sigură de plățile de la UE, adică de la Berlin, pentru următorii 10 ani, probabil că ar accepta orice umilință – ca și în trecut. Dar acum, în ajunul căderii UE, conducerea de la Varșovia vede mai mult capital pentru viitor în părăsirea UE decât ar aduce una sau alta Euro-rată de la Bruxelles.

Polonia, Ungaria, Slovenia și, poate, Republica Cehă, de asemenea, se vor pregăti pentru procesele de la o Curte Internațională de Justiție în fața căreia vor trebui să răspundă criminalii germani împotriva umanității. Și aceștia cu siguranță nu vor fi doar politicieni din toate partidele din sistem, ci și oribilii lor complici din economie.

Prim-ministrul Sloveniei descrie UE Merkel drept „marionetele lui Soros”

Predsednik vlade Janez Janša v oddaji Odmevi o cepljenju in izzivih v času epidemije | SDS

Prim-ministrul sloven, Janez Janša, a acuzat un număr de europarlamentari pe Twitter că se află pe statul de plată al lui Soros, numindu-i „marionete Soros”. De atunci Tweetul a fost eliminat.

Interview with Member of European Parliament Sophie in 't Veld

Una dintre marionetele Soros este prim-ministrul Sophie in ‘t Veld, președinta unei comisii UE, care ar trebui să investigheze respectarea așa-numitelor acorduri privind statul de drept și libertatea presei în Slovenia. Janša nici măcar nu a întâlnit aceste persoane, dar i-a tratat ca niște idioți lăsați în ploaie.

Lea la declaración del presidente del Parlamento Europeo sobre la inhabilitación de Junqueras

PreședinteleParlamentului UE, David Sassoli, era furios pe 14 octombrie 2021: „Îndemnăm pe Janša să oprească provocările împotriva membrilor Parlamentului European. Atacurile asupra membrilor acestei camere sunt de asemenea atacuri asupra cetățenilor europeni”, a transmis Sassoli pe Twitter. Faptul că Slovenia se arată ca un dușman al UE în timp ce țara deține președinția de șase luni a Consiliului deja nu mai permite găștii globaliste să doarmă liniștită. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum în istoria UE. Sassoli a continuat: „O cooperare constructivă cu Președinția rotativă a Consiliului se poate baza doar pe încredere și respect reciproc”, s-a plâns el neputincios.

Indignarea a izbucnit când premierul Janša a publicat pe Twitter o poză cu titlul: „13 dintre cele 226 de păpuși Soros cunoscute în Parlamentul UE”. Dezgustătorul globalist și europarlamentar Guy Verhofstadt i-a cerut lui Janša „să nu răspândească teorii ale conspirației antisemite, antidemocratice și anti-UE care sunt alimentate de persoane cu care Putin trage sforile”.

„13 din cele 226 marionete Soros cunoscute în Parlamentul UE” – Așa a fost publicată pe Twitter de premierul sloven Janez Janša. Acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum în UE.

Înainte de a ataca „păpușile Soros”, Janša a atacat de asemenea pe Twitter partidul de opoziție de stânga LEVICA, acuzându-i că „reprezintă aripa politică a teroristului #Antifa”. Din moment ce toată lumea știe că Soros îl finanțează și pe teroristul antifascist.

Janša este cunoscut ca un admirator al premierului ungar Viktor Orbán. Acum că partidul Fidesz al lui Orbán a părăsit Grupul Partidului Popular European (PPE), se bănuiește că Janša intenționează să joace rolul „oii negre Orban” în PPE. Este de la sine înțeles că premierul sloven a susținut și Varșovia în disputa legală cu UE săptămâna trecută. Janša a acuzat Comisia Europeană de abuz politic asupra statului de drept. Janša a descris, de asemenea, drept „legitimă” o declarație anti-UE care a fost semnată recent de „partide de extremă dreaptă din 16 țări UE, inclusiv Rassemblement National din Franța, PiS din Polonia, Fidesz din Ungaria și Lega din Italia”.

În PPE, globaliştii se tem că Janša va încerca să folosească dinamismul declinului UE pentru a împinge PPE mai spre dreapta. (Sursa de referință pentru acest articol Euroactiv, 15.10.2021)

Un stat membru, care deține și Președinția Consiliului UE timp de 6 luni, semnează o declarație care echivalează cu desființarea acestei UE, al cărei prim-ministru tratează o delegație de rang înalt trimisă de Comisia UE ca pe un năuc în gară, spune totul despre starea UE. Această UE este deja moartă, este într-o stare zombi.

Se pare că Rothschild, de asemenea, vrea să termine cu RFG-UE

Pentru a înțelege dimensiunea realizării UE, trebuie să știm că RFG a finanțat, ca să spunem așa, în întregime această structură care distrugea popoarele europene. S-au acumulat incredibili munți de datorii pentru asta, atât în propria ​​RFG, cât și în structura UE la institutul monetar fiduciar BCE.

Totul s-a reunit la BCE pentru care germanii din RFG sunt răspunzători. Toate țările euro pot cumpăra acolo fără a fi nevoite cu adevărat să plătească (împrumuturi Target) și să se îndatoreze față de hienele financiare de pe Wall Street sub formă de pariuri CDS. Între timp, din 15 octombrie 2021, la BCE s-a umflat o bulă financiară de 8,34 trilioane de euro (8.340.000.000.000). Comparativ cu luna precedentă (17 septembrie), bula a crescut cu 0,1 trilioane, sau 100 de miliarde de euro. Într-un an de la 8 octombrie 2020, bula s-a mărit cu 1,84 trilioane de euro (1.840.000.000.000). (Sursa) Datoria totală a RFG la 31 martie 2021 este de 2,2 trilioane de euro. Această sumă redusă s-a acumulat în peste 70 de ani. BCE a realizat aproape la fel de mult într-un an, și anume 1,84 trilioane de euro. BCE a fost înființată la 1 iunie 1998. La 31 decembrie 1998, avea o valoare de bilanț de 3,4 miliarde EUR. Valoarea bilanțului la 15 octombrie 2021 era de 8,34 trilioane de euro. Aceasta corespunde unei creșteri a banilor tipariți, pe care germanii datori trebuie să-l plătească ulterior cu bani reali, de 24.000%.

Faptul că nu mai este nimic de salvat aici ar trebui să fie evident și pentru o persoană care este familiarizată doar cu operațiile aritmetice de bază. Cu Fondul de Reconstrucție Corona, necontabilizat, s-au încărcat la Germania încă 4 Billionen Euro în prima etapă, după cum a atestat Biroul Federal de Audit.

„Reptilele” sunt înzestrate genetic cu impulsul mortal de a stăpâni umanitatea. Ei umflă datoria națională pentru că toată lumea se supune dictelor financiare globale. Până la urmă, când nimic nu poate fi salvat, așa cum a fost în trecut, au fost puse în scenă războaie pentru a putea lua de la capăt. Cu toate acestea, noile forme de guvernare au fost reîncărcate cu vechile datorii, așa cum a fost cazul celor două războaie mondiale cu Germania învinsă.

Deoarece nu mai puteau duce un război militar important, au declanșat războiul de propagandă al virusului împotriva lumii întregi pentru a putea folosi otrava lor ca cea mai mare armă de distrugere în masă cunoscută vreodată. O armă biologică mondială folosită pentru a distruge inamicul, este injectată în braţele popoarelor, pentru globalişti fiinţa umană este inamicul, în special fiinţa umană albă.

Cunoscutele RESETĂRI din istorie, în special cele de după cele două războaie mondiale, pălesc în comparație cu Corona RESET de astăzi. Totul trebuie dărâmat, conform planului, pentru a ascunde crimele financiare care cufundă întreaga lume într-o suferință și mizerie incomparabile.

Delictele financiare sunt exprimate în sume pe care mintea burgheză nu le poate înțelege niciodată. Dificultățile și suferința care rezultă acum sunt inițiate sub pretextul întreruperii lanțului de aprovizionare. Pentru că au nevoie de măsuri violente pe care acest glob nu le-a văzut niciodată până acum, pentru a putea ține masele sub control până când cei mai mulți dintre ei s-au prăbușit cu arma biologică Spike. Restul, după calculul lor, este bolnav sau deja nu mai este periculos pentru sistem din punct de vedere al cifrelor.

Faptul că bulele financiare au putut fi umflate și mai mult pe de o parte și nu au izbucnit prematur, pe de altă parte, a fost mulțumită așa-numitei politici de dobândă ZERO a Rothschild. Ca urmare, masele au fost expropriate din ce în ce mai mult, dar statele au putut să se mențină operative o anumită perioadă pentru că plata datoriilor nu mai era inițial un obstacol. Dar asta funcționează doar pentru o perioadă, pentru că nu există o mașină financiară cu mișcare perpetuă.

Lord Jacob Rothschild
Lordul Jacob Rothschild chiar lasă să se rupă. El lasă UE să se prăbușească.

Acum, Rothschild a decis să pună capăt politicii de dobândă ZERO, care a făcut posibilă continuarea UE și Germaniei, pentru Anglia.

Governor Bank England Andrew Bailey poses near Foto editorial en stock; Imagen en stock | Shutterstock

Șeful băncii centrale a lui Rothschild, Andrew Bailey, a anunțat încheierea politicii de dobândă ZERO în noiembrie: „Șeful Băncii Angliei, Andrew Bailey, a subliniat urgența unei majorări a ratei dobânzii pentru a menține inflația sub control. Piața va ridica rata înainte de sfârșitul anului”. (Boersenzeitung, 17.10.2021) În UE, va fi așadar imposibil să se continue cu politica de rată a dobânzii ZERO, deoarece altfel fundamentele acesteia vor fi șterse de migrația capitalului. Dar orice politică a ratei dobânzii, oricât de mică ar fi, face ca UE și Germania să se prăbușească din cauza acestei datorii.

Încă din 2012, Rothschild a pariat pe căderea UE ca măsură de precauție: „Lord Rothschild: pariu de 200 milioane de dolari împotriva euro: Toată lumea știe că euro este în mari probleme când Lordul Jacob Rothschild, un decan al industriei bancare, pune un pariu de 130 de milioane de lire sterline (200 de milioane de dolari) față de euro. Pe măsură ce cinismul continuă să se răspândească printre politicienii din zona euro și publicul larg cu privire la etapele finale ale monedei comune, influentul finanțator a folosit moneda ca formă de gard viu.” (cnbc.com, 22.01.2013) Într-un limbaj simplu: Rothschild a folosit prăbușirea monedei euro ca o garanție pentru acțiunile sale. Acestea sunt așa-numitele pariuri cu levier, pe care germanii rămași le vor vedea drept trilioane de datorii.

Jens Weidmann părăsește BRD Titanic cu puțin timp înainte de a se scufunda

Los siete candidatos para sustituir a Weidmann al frente del Bundesbank | Mercados | Cinco Días

Președintele Bundesbank, Jens Weidmann, a fost întotdeauna prezentat maselor drept garant al unei presupuse stabilitate a prețurilor în euro pentru a menține calmul. Desigur, acest lucru nu a fost adevărat, pentru că Weidmann a fost de acord cu fiecare infracțiune financiară comisă de BCE. Dar acum pare să devină cu adevărat serios, pentru că odată cu demisia, cu 6 ani înainte de încheierea contractului, încearcă să lase nava care se scufundă în barca de salvare. El știe că BRD Titanic se prăbușește. Mai presus de toate, simte că masa care rămâne după injecția cu spike va țipa după sânge. Revoluția Franceză trebuie să fi intrat în memoria sa istorică.

Weidmann își justifică destul de clar fuga de pe puntea de comandă, și anume că nu vrea să fie responsabil pentru prăbușire. El scrie: „Am ajuns să cred că mai bine de zece ani este un moment bun pentru a începe un nou capitol – pentru Bundesbank, dar și pentru mine personal”. (Tagesschau, 20.10.2021) Dar nu acesta este motivul. Destul de clar, printre rânduri, dă adevăratul motiv pentru care fuge de nava care se scufundă. Pentru că planul corona, care a fost lansat în numele puterilor mondiale (piețele financiare), a făcut imposibilă salvarea sistemului nostru monetar și a formei noastre de guvernare. Weidmann: „Mediul în care operăm s-a schimbat enorm… cel mai recent, pandemia în politică și politica monetară au condus la decizii care vor avea un efect de lungă durată”. Și apoi indicația destul de directă că Rothschild (Weidmann folosește termenul „piețe financiare” pentru Rothschild) va aduce sfârșitul UE, sfârșitul Germaniei și sfârșitul acestui sistem monetar așa cum îl cunoaștem. Weidmann: „O politică monetară orientată spre stabilitate va fi posibilă pe termen lung doar dacă politica monetară nu este prinsă de piețele financiare”. (Scrisoarea lui Weidmann către angajații săi)

Dacă încă mai crezi în continuarea existenței sistemului sub această formă, creierul tău trebuie, fie să fie putred, fie să nu mai existe. Într-un limbaj simplu, șeful Bundesbank Jens Weidmann a explicat sfârșitul acestui sistem, așa cum îl cunoaște cetățeanul din Lemming.

Rareori ceea ce aduce salvarea a apărut fără nevoie, mizerie și moarte. Trebuie să ținem cont de asta. Va fi la fel și de data asta. Dar la capătul drumului prin infern, raiul pământesc ne așteaptă.

Tradus de Karen Smith din concept-veritas

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Da…vor sa extermine rasa alba si sa faca rasa metisa! De aceea injectarea rasei albe este facuta cu atata indarjire satanica! Felicitări pt acest super articol amplu si extrem de bine detaliat!!!Cel care trage sforile este spurcatul antihrist, sa nu uitati Asta!

  2. Nu vi se pare extrem de ciudat ca pentru acest virus, chipurile “pornit” din Asia, SUA au devenit unicul furnizor al vaccinurilor? Oare SUA nu au obtinut cumva sansa de a extermina, steriliza sau dimpotriva, imuniza, populatii si natiuni intregi din sfera sa de influenta?
    Sa ne amintim de rolul Chinei in declansarea acestei conspiratii mondiale al carei principal beneficiar este Occidentul, mai precis oligarhia care conduce Occidentul. Oare Partidul Comunist Chinez, in afara terorii de stat, nu a mai folosit si alte metode de a aduce sclavii la ascultare si supunere? Nu e ciudat ca in China, in afara minoritatii uigure si a sectantilor Falun Gong nu se mai revolta nimeni impotriva conducerii luminate a PCC?
    Iata ce declara o femeie uigura ce a trecut prin procesul “reeducarii” PCC:
    “LA FIECARE 10 ZILE, NI SE FACEA O INJECTIE IN BRAT. NU STIAM CE ERA. DAR FEMEILE MAI TINERE AU INCETAT SA MAI AIBA MENSTRUATIE”
    Sursa:https://www.digi24.ro/stiri/externe/torturile-si-umilintele-prin-care-chinezii-ii-reeduca-pe-etnicii-uiguri-la-fiecare-10-zile-ni-se-facea-o-injectie-in-brat-1235003

    Asadar, prin vaccinurile administrate se poate obtine sterilizarea si exterminarea unor natiuni intregi, depinde de ce doreste Big Brother sa iti bage in seringa.
    Amintindu-ne si de copiii perfect sanatosi care in urma unor vaccinuri (probabil experimentale) administrate in primii ani de viata au dobandit autism, nu ar fi bine oare sa ne intrebam daca nu cumva prin “vaccinurile” astea “revolutionare” individul este transformat intr-o leguma care esecuta docila ce i se cere, fara sa-si mai puna prea multe intrebari?
    Am scris pe larg despre legatura evidenta dintre momentul declansarii “pandemiei” si protestele care au cutremurat planeta in 2019. Nu cumva “tratamentele” astea sunt de fapt un fel de socuri “de calmare” administrate natiunilor “agitate si recalcitrante” sau de exterminare a celor ce nu pot fi “reeducate” cu succes?

    1. China cu oconducere religios-tehnocrata izoleaza afversarii religiosi: sectanti falun.. . si musulmanii uiguri.
      Noi sintem toleranti de la Duca Voievod cu jidanii (parca asta le-a dat drumu in “ograda”, sa ne corupa si sa ne infecteze moral) si uite unde am ajuns…

  3. Apel umanitar pentru o familie în dificultate , o bunică și adolescenții orfani, locuiesc din nou într-o casă părăsită. Câțiva oameni milostivi i-au ajutat să închirieze 3 luni o cameră cu chirie, apoi s-au întors la casa părăsită. Părinții copiilor s-au îmbolnăvit la plămâni acum câțiva ani, după ce au fost evacuți dintr-o locuință revendicată cu legea 10.

    Rugăciune la Sfântul Ierarh Nicolae, ocrotitorul familiilor sărace și îndemn pentru cei care vor să facă pocăinţă cu fapta…

    În cazul bunicii Valerica și al nepoților săi copii orfani, fără părinți, lucrurile s-au complicat puțin. Mihaela, nepoata care are acum 16 ani a rămas însărcinată iar tatăl micuțului ce se va naște nu vrea să se mai implice în viața lor… Era un adolescent și el, coleg de clasă. Din păcate școlile de azi sunt adevărate tărâmuri ale desfrâului. Bine că Mihaela i-a acordat micuțului ei o șansă la viață și va naște, prin mila și îngăduința lui Dumnezeu în februarie. Am auzit că IPS Teodosie are in vedere să le dea un canon familiilor care au făcut avorturi să aibă grijă de mamele sărace să nu facă avort și să se implice în viitorul copiilor din familii sărace. O să încercăm să îi scriem la adresa [email protected]. Dacă știți de asemenea familii din București care ar vrea să boteze copilul, poate ar fi de folos.

    Mă impresionează acești copii adolescenți, nepoții bunicii Valerica. Deși au trăit în condiții grele își doresc foarte mult să rămână alături de bunica lor și să nu ajungă în sistemul de protecție socială. Ei locuiesc tot în locuința părăsită, câțiva frați și surori i-au ajutat să își cumpere sobă și combustibil pentru o vreme și le este bine că e mai cald… Mai sunt ceva promisiuni de la niște persoane și de sărbători ne gândim să închirieze o garsonieră pentru a fi pregătiți pentru venirea pe lume a micuțului.
    De asemenea, dacă cineva ar putea să se implice in viitorul băieților Narcis, care e la liceu acum si are tot 16 ani și Nicolas, 18 ani, care nu a fost deloc la școală, poate din cauză că familia a trecut prin multe, sărăcia, lipsa adăpostului, boala părinților și trecerea lor la cele veșnice.

    Numai bine și multă sănătate!

    Sfântul Nicolae să ne ocrotească pe toți în aceste vremuri grele!
    Las și o adresă a mea de email : [email protected]

    Bunica Valerica și nepoții pot fi contactați la 0786 638 346

    Dumnezeul nu îi uită pe cei săraci!
    Să ne ajutăm unii pe alții, așa vom supraviețui duhovnicește în vremurile antihristice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button