X

(New Normal) Vine iarna – Invictus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CJ Hopkins – October 31, 2021

Vine iarna… și știi ce înseamnă asta. 

Așa este, este aproape momentul din nou pentru clasele dominante global-capitaliste să biciuiască masele Noii Normalități într-o stare de isterie în masivă în legătură cu un virus apocaliptic imaginar, același virus apocaliptic imaginar care a dus masele Noii Normalități într-o stare de isterie în masă peste tot în timpul iernii în ultimii doi ani.

De data aceasta au multă treabă în față. Serios, cât de mult mai isteric în masă ar putea deveni Noii Normali în acest moment?

Marea majoritate a lumii occidentale a fost transformată într-o distopie pseudo-medicală în care trebuie să-ți arăți „hârtiile de puritatea sănătății” pentru a intra într-o cafenea să bei o ceașcă de cafea. Persoanele care refuză să se „vaccineze” experimental împotriva unui virus care provoacă simptome ușoare până la moderate (sau, adesea, niciun fel de simptome) la aproximativ 95% dintre cei infectați, iar rata generală a mortalității prin infecție este de aproximativ 0,1% la 0,5%, sunt segregați sistematic, deposedați de locuri de muncă, li se refuză tratamentul medical, sunt demonizați ca „un pericol pentru societate”, sunt cenzurați, amendați și persecutați în vreun alt fel.

Dacă credeți că exagerez cazul, priviți prima pagină a acestui ziar australian…

Da, the Great New Normal Purge – Marea Noua Normalitate Purificatoare – este activată. „Cei nevaccinați” și alți necredincioși și eretici sunt vânați de gloate fanatice bete de ură, târâți în fața Inchiziției Noii Normalități și convertiți în exemple peste tot în lume.

Joshua Kimmich

Aici, în New Normal Germany, popularul fotbalist Joshua Kimmich este atras și făcut bucăți public pentru că a refuzat să se supună „vaccinării” și să-și mărturisească credința în Noua Ordine Mondială Normală.

Colin Powell, with a painting and a security guard in the background

În Statele Unite, „nevaccinații” sunt acuzați de uciderea lui Colin Powell, un criminal de război în vârstă de 84 de ani, afectat de cancer. Australia plănuiește să închidă persoane și să le amendeze cu 90.000 de dolari pentru „crima” de a nu folosi o mască cu aspect medical sau de a încerca să se închine într-o sinagogă sau orice altceva. În Florida (din toate locurile), personalul fanatic al școlii a legat o mască cu aspect medical de fața unei fete cu sindrom Downs non-verbal, cu snur de nailon, zi după zi, timp de peste șase săptămâni, până când tatăl ei a descoperit ce făceau. Aș putea continua, dar nu cred că e nevoie. Internetul este plin de exemple de comportament isteric și sadic în masă.

Și asta ca să nu mai vorbim de isteria neînfrânată răspândită printre proprii Noi Normali… de exemplu, părinții care fac coadă pentru a-și „vaccina” copiii inutil și apoi s-au repezit în camera de urgență cu „miocardită complet gestionabilă”.

Image

Totuși, oricât de isterice în masă ar fi lucrurile, contați pe GloboCap pentru a face fața isteriei colective în următoarele cinci luni. Iarna care vine este ora adevarului, prieteni. Ei trebuie să consolideze Noua Normalitate, astfel încât să poată reduce „pandemia apocaliptică”. Dacă se văd obligați s-o prelungească încă un an… ei bine, nici măcar Noii Normali cei mai spălați pe creier nu ar cumpăra asta.

Sau… bine, sigur, cei mai spălați pe creier ar face-o, dar reprezintă o mică minoritate. Majoritatea Noilor Normali nu sunt totalitari fanatici. Sunt doar persoane care se îngrijesc pe ei înșiși, persoane care vor accepta aproape orice pentru a evita ostracizarea și pedepsirea. Dar, crezi sau nu, există o limită a nivelului de absurditate pe care sunt pregătiți să o accepte și a nivelul și durata stresului necruțător și a disonanței cognitive pe care sunt pregătiți să le accepte.

Cei mai mulți dintre ei au atins această limită. Ei și-au făcut partea, au respectat ordinele, au purtat măștile, au primit „vaccinările” și sunt bucuroși să-și prezinte „hârtiile de ascultare” oricui cere să le vadă. Acum, vor să revină la „normalitate”. Dar ei nu pot, pentru că… ei bine, din cauza noastră.

Uite, GloboCap nu îi poate lăsa să revină la „normalitate” (adică, noua versiune totalitară a „normalului”) până când toată lumea (adică, toți cei care contează) nu s-au supus „vaccinării” și se plimbă cu un certificat scanabil de conformitate ideologică în smartphone-urile lor. Probabil că inclusiv ar renunța la cerința „vaccinării” dacă îngenunchiem și jurăm credința față de WEF, sau BlackRock, sau Vanguard, sau oricine, și ținem cu un cod QR care confirmă că credem în „știință”, „Crezul Covidian” și orice altă dogmă corporatistă ecumenica.

Serios, scopul întregului exercițiu (sau cel puțin această fază a întregului exercițiu) este de a transforma radical și irevocabil societatea într-un campus corporativ monolitic în care toată lumea trebuie să-și scaneze legitimațiile la fiecare colț al unui labirint nesfârșit de urmarire permanentă, „spații sigure” ecologice, de gen fluid, uniformi din punct de vedere ideologic, de nefumători, fără carne, deținute și operate de GloboCap sau de unul dintre agenții, filialele și mandatarii săi.

Clasele dominante capitaliste globaliste sunt hotărâte să transforme planeta în această utopie fascistă Woke și să impună conformitatea neclintită cu valorile sale lipsite de valoare, indiferent de cost, iar noi, „cei nevaccinați”, le stăm în cale.

Ei nu pot pur și simplu să ne înconjoare și să ne împuște: acesta este capitalismul global, nu nazismul sau stalinismul. Ei au nevoie să ne zdrobească, să ne tulbure spiritele, să ne constrângă, să ne hărțuiască și să ne persecute până când renunțăm de bună voie la autonomia noastră. Și trebuie să facă asta în următoarele cinci luni.

Pregătirile pentru aceasta sunt acum în curs.

În Marea Britanie, în ciuda scăderii „cazurilor” și a faptului (pe care „autoritățile” s-au vazut obligate să-l recunoască) că „vaccinații” pot răspândi virusul la fel ca „cei nevaccinați”, guvernul se pregătește să meargă la „Planul B” și să implementeze sistemul de segregare socială pe care majoritatea Europei l-a adoptat deja. În Germania, „Urgența epidemică de importanță națională” (adică pretenția legală pentru aplicarea „restricțiilor Corona”) urmează să expire la jumătatea lunii noiembrie (cu excepția cazului în care pot crește serios „cazurile”, ceea ce pare puțin probabil în acest punct), așa că autoritățile lucrează pentru a revizui „Infektionsschutzgesetz” („Legea privind protecția împotriva infecțiilor”) pentru a justifica menținerea restricțiilor pe termen nelimitat, în ciuda absenței unei „epidemii” sau a unei „urgențe”.

Si asa mai departe. Cred că îți faci o idee. Probabil că iarna aceasta va fi puțin nebună… sau, OK, mai mult decât puțin nebună. În ceea ce privește isteria masivă fabricată, probabil va face ca Rusiagate, Razboiul împotriva Populismului, Războiul Global împotriva Terorii, Sperietoarea Roșie și orice altă campanie de isterie în masă fabricată care se poate imagina, să arate ca o producție de amatori Götterdammerung a lui Wagner.

Cu alte cuvinte, dă-i un sărut de despărțire realității (sau orice a mai rămas din realitate în acest moment). timpul trece și GloboCap știe asta. Dacă se așteaptă să realizeze această Mare Resetare, vor trebui să terorizeze masele Noii Normalități într-o stare de panică prelungită și de ura necontrolată și fără sens față de „cei nevaccinați”, și față de oricine contestă guvernul său. O repetare a iernilor din 2020 și 2021 nu va suficient. Va fi nevoie de mai mult decât repertoriul de acum standard de statistici false și manipulate, proiecții îngrozitoare, fotografii cu „camioane ale morții”, spitale debordante care nu debordează și toate celelalte caracteristici familiare ale gigantului propagandistic neo-goebbelsian la care am fost supuși peste 18 luni.

Ei se confruntă cu o crescândă revoltă a clasei muncitoare. Milioane de persoane din întreaga lume protestează în stradă, organizează greve, „ieșiri pentru boală” și formează alte forme de opoziție. În ciuda încercărilor orwelliene ale mass-mediei corporative de a ascunde orice acoperire, sau de a ne demoniza pe toți ca „extremiști de extremă dreapta”, Noii Normali sunt foarte conștienți că toate astea se întâmplă. Și narațiunea oficială în sfârșit se destramă. Faptele reale sunt de netăgăduit de către oricine cu un gram de integritate, atât de mult încât chiar și marile mijloace de propagandă GloboCap, cum ar fi The Guardian, sunt forțate să admită adevărul fără tragere de inimă.

Nu, GloboCap nu are de ales în acest moment decât să dea drumul la toate armele din arsenalul său – cu excepția despotismului în toată regula, pe care nu îl poate desfășura fără să se autodistrugă – și speră că în sfârșit ne prăbușim, îngenunchiem și ne rugăm pentru îndurare.

Nu știu exact ce au în minte, dar cu siguranță nu doresc să sosească. Sunt deja destul de epuizat. Din ceea ce am adunat, la fel sunteți mulți dintre voi. Dacă vă ajută cu ceva, îl puteți privi în acest fel. Nu trebuie să le ducem lupta. Tot ce trebuie să facem este să nu ne predăm, să rezistam asediului viitor și să ajungem în aprilie.

Sau, dacă continuă grevele, îmbolnăvirile și „vremea rea”, s-ar putea să nu întârzie chiar atât de mult.

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Doamneeeee, iartă.ne ca am gresit mult noi oamenii de pe pământ, opreste Doamne, te rugam, acest Genocid!!!!!!?????? Si in articol spre final scrie ca sa rezistăm pana in aprilie, de ce? Care e faza cu aprilie? Ce se intampla atunci?!

  2. Mai isi aminteste cineva The 13th Warrior? Mai tineti minte ca demonicii wendol atacau satele doar la umbra serii si doar atunci cand era ceata?
    Iarna … frigul … noptile lungi de izolare a individului (cand poate deci sta mai ales in fata televizorului – noul tele-ecran al lui Orwell) racelile si gripele de sezon, iata ceața sub care normalitatea este asaltata violent de hoardele noului totalitarism.
    Discursul lor, masurile abuzive si statisticile deceselor sunt grefate perfect pe realitatea sezoniera. De unde sa scoti cazuri de Covid atunci cand nimeni nu stranuta?
    Scopul diversiunilor nu este altul decat stravechiul “divide et impera”: farâmitarea turmei pentru a o supune.
    Uitati-va cum procedeaza cu vaccinarea pe mici grupe ca sa obtina majoritatea. Sunt efectiv incoltite de propaganda diverse categorii sociale pentru a fi constranse sa se vaccineze si a ingrosa statisticile. La inceput erau varstnicii in “grupa de risc”, apoi i-au vaccinat pe cei nevoiti sa calatoreasca in strainatate, apoi idiotii utili s-au vaccinat singuri. Deja criteriul de segregare a fost acceptat de societate (la fel cum in trecut au fost introduse criterii etnice, politice etc.).
    Acum se da asaltul cu munitie grea (interzicerea accesului la hrana, munca, servicii medicale, in incinta institutiilor publice, universitatilor) asupra categoriilor “rezistente”.
    Asadar, scopul propagandei este crearea unor conflicte intre categoriile sociale, urmand ca in viitor sa fie lansate alte atacuri. Pentru a înțelege ticălosul mecanism pus în mișcare de sistem, va propun să facem o comparație cu metodele folosite de Partidul Comunist Chinez, studiind un text care nu necesita comentarii suplimentare:
    *[…] PCC încearcă mereu să atace “o mică parte a populației”, proporția fiind de obicei de 5%. “Majoritatea” populației (95%) este mereu bună, ea constituind mereu obiectul “educației”. O astfel de “educație” constă în teroare și protecție. Educația prin teroare folosește frica și demonstrează că cei care se opun PCC nu sfârșesc bine, făcându-i pe ceilalți să păstreze distanță față de cei care fuseseră mai înainte atacați de către Partid. Educația prin “protecție” lasă oamenii să înțeleagă că dacă dobândesc încrederea PCC, nu numai că vor fi în siguranță, dar au și o șansă bună de a fi promovați, sau de a câștiga alte beneficii. Lin Biao spunea: “O mică parte [suprimată] astăzi, o mică parte mâine, în curând vor însemna o mare parte”. Cei care se bucură că supraviețuiesc unei mișcări, devin deseori victime ale următoarei*. (Nouă comentarii despre Partidul Comunist, Ed. Semne 2010, p. 212-213)

    “Pandemia Covid” nu este in fapt altceva decat raspunsul sistemului mondial la valul de proteste din 2019.
    Dupa cum se poate constata, “virusul” Covid poate fi lesne denumit si “virusul antisocializare”. El se “raspandeste cu repeziciune” mai ales cand individul socializeaza cu alti semeni, cand merge la nunti, botezuri, petreceri, intalniri religioase sau, cel mai grav, la proteste cu zeci de mii de oameni.
    Stiti care este cel mai bun semn al esecului propagandei? Intalnirile cu semenii, deschiderea sufletului si apropierea de celalalt, cladirea viitorului impreuna. De asta se tem cel mai tare: de proteste precum cele din 2019, de voci puternice (necenzurate de carpe si tifon) care sa ceara rasturnarea sistemului corupt care imparte lumea intr-o minoritate infima putred de bogata pentru care orice e permis si o majoritate covarsitoare, saraca si lipsita de cele mai elementare drepturi.
    Armele noastre raman aceleasi dintotdeauna: credinta in Dumnezeu, dragostea fata de aproapele nostru, pastrarea gandirii rationale, numarul care ne da puterea, refuzul de a ceda, protestele, revoltele, sabotarea si blocarea sistemului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button