X

Melteanul de Sibiu, cu geaca pe masă, la summit-ul încălzirii globale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele Klaus Iohannis a oferit un moment inedit la Summitul liderilor mondiali din cadrul Conferinței Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP26). 

Klaus Iohannis a fost singurul lider care a purtat geacă pe timpul conversațiilor tête-à-tête. De asemenea, în timpul lucrărilor Summit-ului, Klaus Iohannis și-a scos geaca și a pus-o pe masă. Gestul lui Iohannis este unul grosolan și poate fi ușor etichetat drept un meltean de Sibiu. Se pare că Sibiul devine noul Teleorman, iar în loc de Dragnea și Dăncilă îi avem în roluri principale pe Iohannis și Turcan.

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că, inițial, erau mai multe fotografii pe site-ul Administrației Prezidențiale, dar ulterior acestea au fost scoase.

”Al nostru și-a luat pufoaica-n sală la summitul încălzirii globale. A pus-o pe masă, că era închis la garderobă și ca să nu-l facă șefii de stat la portofel. Iar site-ul oficial al Cotrocenilor a postat poza cu mândrie, după care a scos-o în șoaptă :)))))”, scrie Victor Ciutacu.

content-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

    1. @ Liviu
      În sfărșit cineva a luat inițiativa, adică a demarat procedura de suspendare și demitere a președintelui. Acum se va vedea câți dintre cei care “cercetează” acest site cutează să intre în această luptă sau vizitează site-ul doar pentru că-s curioși. Dacă vin pe site doar din curiozitate atunci nu vor fi printre adevărații ucenici ai lui Hristos, căci Hristos înseamnă milă, adevăr și dreptate. Toate aceste trei cerințe ar trebui să-i arate românului că vremea bătăii de joc în România se cade a înceta, adică este necesară primenirea României și se recomandă să se înceapă de la “cap” în jos, căci “capul” este cel mai responsabil pentru tonul fals pe care l-a dat și continuă să-l dea României. Iar plandemia este de departe mai mult decât un ton fals, desigur că vorbim în valoare absolută, ea(plandemia) fiind ceva extrem de dăunător românilor(sau ceva negativ), dovadă fiind mulțimea morților si suferinzilor, privarea de drepturi și libertăți, umilirea românilor în propria lor țară. Așadar a apărut ocazia ca cei ce luptă pentru apărarea adevărului și a dreptății, adică cei ce urmează lui Hristos, să demonstreze că nu se tem de plandemiști și iau atitudine pe loc. Altfel “fariseu” va scrie pe veci, dacă nu se vor lumina(când?), pe frunțile lor.

    2. @Liviu Nu semnez nimic și nici pe alții nu încurajez. Știi pe mâinile cui intra datele tale personale?

      Daca promovezi acest link, te-ai gândit bine de tot spre ce îndemni oamenii?

      1. Ce inseamna să își dea omul singur datele, si cu semnătura proprie, către niște siteuri obscure, către niște necunoscuți și fără a ști exact scopul? Mai ales când este clar din punct de vedere legal că pentru demiterea lui Iohannis nu e nevoie de semnăturile oamenilor de rând, ci doar ale parlamentarilor?

      Nu va ridica acest demers un semn de întrebare în acest caz?

      Adrian Toni Neacsu

      Demersul AUR e unul politic, cum e normal, dar are și o doză importantă de populism.
      Nu înțeleg ce semnături de la populație strâng ei, cu CNP și semnătură olografă, când pentru inițierea procedurii de suspendare a Președintelui este nevoie doar de semnăturile parlamentarilor. Adeziunea cetățenilor la acest demers este prematură și fără efecte pe moment, întrucât constituțional ei urmează să se pronunțe abia prin refrendumul care se organizează obligatoriu după suspendarea în Parlament.
      La fel nu înțeleg mesajul cu alegerile anticipate organizate odată cu referendumul de demitere. E imposibil! Dacă președintele e suspendat din funcție Parlamentul nu mai poate fi dizolvat, astfel încât nu mai pot exista alegeri anticipate.
      Procedura de suspendare este foarte simplă și românii au mai trecut prin asta astfel încât o cunosc.
      Potrivit art. 95 din Constituție procedura suspendării poate fi inițiată de o treime din numărul senatorilor și deputaților (156), după care urmează verificarea de către CCR a motivelor și emiterea unui aviz consultativ, iar în sfârșit votul în Plenul reunit, supendarea operând dacă votează majoritatea parlamentarilor (234).
      În maxim 30 de zile de la Hotărârea Parlamentului prin care Președintele este suspendat se organizează referendumul național de confirmare sau infirmare. Pe perioada suspendării președintele interimar (președintele Senatului) nu poate dizolva Parlamentul, dar poate face propuneri pentru un nou premier. Dacă se ajunge la referendum Iohanis e ca și demis, și poate o merită – sondajele de opinie spun asta, întrucât e suficient ca cei ce se prezintă să voteze în majoritate pentru demitere.
      În termen de maximum 3 luni de la demiterea prin referendum Guvernul este obligat să organizeze alegeri pentru alegerea unui nou Președinte.

      https://www.facebook.com/atneacsu/posts/1963678383816307

      2. Ce semnează omul cu mana lui îl leagă și trupește (se încheie un contract) și duhovnicește (de ex, lepădare de Hristos și pact cu cel rău la cei care s-au înțepat…)

      Prin semnatura sa directa incuviinteaza omul niste lucruri, care pot fi in defavoarea lui, mai ales din punct de vedere sufletesc, precum și un contract social. Asta o spun independent de conspirația sau neconspiratia cu suveranitatea și legea amiralității, la care am remarcat multe nereguli oricum.
      Trebuie sa avem filtru critic și discernământ duhovnicesc înainte de toate.

      1. Pentru ca nu intelegi jocul politic. Iti justifici frica si lasitatea prin ceea spui. Sunt in AUR si iti pot spune ca semnaturile se strang pentru ca apoi sa fie facuta presiune pe parlamentari. Ei nu-si vor da acordul pentru demiterea dulapului daca nu sunt presati de oameni si nu sunt siguri ca la referendum le va fi sustinut demersul de catre popor.

  1. Purtarea jachetei aceleia e un mesaj , pe care mulți nu-l pricep….arată că omului i se rupe de discursul oficial promovat la sindrofia cu pricina-încălzirea globală-că, de fapt, vorbim de o răcire a climei globale. Cel pe care l-am blamat( inclusiv eu) în fel și chip pare că dă dovadă de o subtilă inteligență: ne arată ce bullshit iese din gurile participanților*ultra bio-verzi-sustenabili*, sosiți la sindrofie cu multe-multe-multe jet-uri private; mari producatoare de gaze de seră prin zborul lor.
    Uitați-vă cum îl privesc ca pe un extraterestru cei doi din a doua poză publicată aici !

  2. prea putin ii pasa e de o nesimtire rar intalnita oricum e ultimul mandat nu facea grosolaniile astea gretoase daca era in primu mandat stiind ca trebuie sa il castige si pe al doilea

    poate se vor trezi si romanii sa nu mai astepte “eroi” sa ii salveze ci sa inceapa singuri sa aiba incredere in fortele proprii si sa participe activ in viata publica si chiar politica pentru ca oameni de calitatwe nu intra in politica si astfel doar drojdia a ajuns acolo din indiferenta si nepasarea noastra

    gestul se poate interpreta oricum evident

    iar a facut Romania sa para ridicol mai bine nu se ducea ca oricum s-a dus degeaba cu noi sau fara noi noua ordine mondiala face ce vrea ca participam noi acolo sau nu prea putin conteaza la miza lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button