X

Europa ar putea rămâne fără curent electric între o zi şi o săptămână

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Europa ar putea rămâne fără curent electric între o zi şi o săptămână, iar Armata din Austria pregăteşte deja populaţia pentru un „blackout” masiv. 

Din Austria vine o veste înspăimântătoare. Ministrul Apărării, Klaudia Tanner, a avertizat că urmează, în foarte scurtă vreme, o avarie uriaşă în sistemul energetic european, care este interconectat.

Ca urmare, s-ar putea ca în foarte scurtă vreme Europa să rămână fără curent electric între o zi şi o săptămână.

Armata austriacă şi Ministerul de Interne din Austria simulează, de câteva săptămâni, ce s-ar putea întâmpla cu servicii esenţiale, cu viaţa locuitorilor, într-o astfel de situaţie.

Mai mult, autorităţile din Austria au distribuit o listă de acţiuni pe care trebuie să le întreprindă fiecare cetăţean într-o astfel situaţie, dar şi pentru pregătirea unei astfel de ipoteze.

Concret, Austria nu îşi pune problema dacă se va întâmpla acest „blackout” european, ci când se va întâmpla.

„Procuraţi-vă un radio cu baterii, alternativ asiguraţi-vă că aveţi acces la radioul unui automobil. Păstraţi astfel în permanenţă rezervorul automobilului pe jumătate plin, lămpi portabile pe baterii, lumânări, extinctoare şi sisteme de atenţionare privind concentraţia de monoxid de carbon.

De asemenea: procuraţi-vă:

– apă (2 litri de persoană pe zi – 3-5 zile, băuturi, ceai, cafea;

– mâncare durabilă timp de două săptămâni (orez, conserve)”, sunt sfaturile transmise de autorităţile austriece pentru cetăţeni.

Forțele armate austriece informează, pe pagina ministerului federal al apărării, bundesheer.at despre obiectele ce trebuie pregătite din timp, în eventualitatea unui blackout.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Sunt teste pe populatie, tot felul de manevre nenorocite care sa distruga natii intregi, sa creeze haos, o bataie de joc continua de 2 ani de zile incoace.

  2. Acum trebuie să admitem că ar putea exista și un dram de adevăr în această poveste. Există o profeție care vorbește despre trei zile de întuneric. Elitele mai plănuiesc ceva. Să avem grijă de proviziile pentru iarnă depozitate în congelator! În câteva zile fără curent electric, acestea se alterează!

    Profețiile diferă în funcție de sursă. Unii spun că ar fi vorba despre un război nuclear, alții cred că va exista un atac demonic foarte puternic. Sfaturi în caz că e vorba despre cele trei zile de întuneric:
    -să nu intrăm în panică;
    -să avem lumânări de ceară;
    -să punem la fereastră o perdea neagră cu o cruce albă pe ea;
    – să nu ieșim din casă, să nu ne uităm pe geam și să nu cedăm amăgirilor demonice;
    =să ignorăm zgomotul care se va auzi;
    -să agonisim Duh Sfânt și să ne rugăm și să acceptăm voia lui Dumnezeu.
    -să avem apă și hrană care nu necesită preparare;
    -să avem un ceas mecanic, căci tot ce e electronic poate ceda.
    -să ne rugăm.

    1. Ma intreb eu nevredincul cum va fi aceasta intunecare de trei zile a intreg pamantului?!
      Tehnologia umana actuala nu permite obscurarea totala a Soarelui pe intreg pamantul….Poate dupa un bombardament nuclear care sa ridice praf in aer incat sa blocheze lumina…..dar atunci, foarte putini vor mai trai. Cat despre draci si tehnicile lor de lupta…Dumnezeu stie ce pot face.

  3. Lipsa posibilității de comunicare va fi cea mai mare problemă. Se pot întâmpla multe profitându-se de acest aspect.

  4. Si un secretar de stat american al energiei anunta acum cativa ani ca la ei e doar o chestiune de timp pana se va intampla. Problema e ca daca e un blackout pe tot continentul e nevoie nu de 2 saptamani ci de cel putin 3 luni pana se reporneste sistemul energetic european. In acest timp se intrerup: apa de la robinet si tratamentul/circulatia apelor uzate, nu functioneaza bancomatele pentru a elibera bani, nu se poate alimenta la pompa de benzina, nu functioneaza centralele pe gaz (au nevoie de curent) si multe altele (telefoanele mobile).

    Probabil vorbim de lege martiala ptr. ca pe de o parte resursele trebuie pastrate si canalizate la nevoile cele mai urgente iar pe de alta parte trebuie mentinuta ordinea.

    Doamne-ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button