X

Vine „marea pană de curent”? Se avertizează asupra unei posibile întreruperi de curent în toată Europa care ar putea dura câteva zile

Alerta Digital

Ministra austriacă a Apărării a avertizat deja. Klaudia Tanner a dat asigurări că, după ce a supravegheat manevre și acțiuni militare, există o mare posibilitate de întrerupere a curentului electric care afectează toate tipurile de servicii precum calculatoare, telefoane mobile și lumina în locuințe. Pana de curent nu ar avea loc doar în Austria, ci s-ar extinde în toată Europa.

Puede Europa sufrir un gran apagón? Austria prepara a sus ciudadanos para ello
Klaudia Tanner

După cum a publicat La Razón, Klaudia Tanner a afirmat că întrebarea nu era dacă va fi o întrerupere de curent, ci mai degrabă că „întrebarea este când se va întâmpla”. Ea a mai afirmat că acest pericol este „subestimat de toți” atunci când ar putea avea consecințe catastrofale.

Pentru a conștientiza populația, guvernul a decis să lanseze o campanie de conștientizare care se va desfășura pe parcursul lunii. Nu numai că va fi prezentă în mass-media, dar mii de afișe au fost distribuite în orașele austriece. Asta a ținut să confirme și ministra pe rețelele sale de socializare.

Principalul slogan al campaniei este „Ce să faci când totul se opreșteși urmărește să conștientizeze populația cu privire la măsurile de luat atunci când are loc pana de curent. Autoritățile sfătuiesc să cumpere alimente suficiente pentru câteva zile, să aibă combustibil, lumânări, baterii și multă apă potabilă. O altă măsură eficientă ar fi să se convină asupra unui punct de întâlnire cu familia și prietenii și să încerce să colaboreze cât mai mult cu vecinii.

Această întrerupere poate face ca semafoarele, bancomatele, telefoanele sau internetul să nu mai funcționeze pentru populația generală. Acesta nu este un caz izolat, a avut loc deja, de exemplu, în Québec, Canada în 1989.

De ce o întrerupere acum?

Autoritățile nu au confirmat o cauză anume, dar aceasta se poate datora defecțiunilor tehnice, defecțiunilor sistemului sau supraîncărcărilor din cauza vârfurilor de cerere.

Austria prepara a su población para un posible gran apagón en toda Europa de tiempo indefinido

Austria a decis să treacă la treabă, astfel încât până în 2025 toate cazărmile sale să fie autosuficiente. Locotenent-colonelul Pierre Kugelweis a explicat pentru Efe că, cazarma ar fi o bază de sprijin pentru pompieri, lucrători sanitari și alte organizații în cazul unui incident similar.

Kugelweis a declarat că „din 2025 ar trebui să existe suficiente cazărmi în toate statele federale pentru a garanta răspunsul Armatei în cazul unei întreruperi de curent”.

***

*Vezi și Pregătire pentru o pandemie cibernetică : Cyber ​​Poligonul 2021 pentru a pune în scenă simularea atacului lanțului de aprovizionare

***

Armata a trecut de la vorbe la fapte cu o pregătire de 18 luni în care s-au desfășurat exerciții și activități pentru a grăbi răspunsul în cazul ca va fi o pană de curent. Armata consideră că „în caz de întrerupere a curentului, principala sarcină a Forțelor Armate este să aprovizioneze și să sprijine alte organizații de urgență”.

Nu este prima acțiune așa cum s-a prevăzut

Potrivit presei naționale, nu este prima dată când armata austriacă face o prezicere corectă. Deja în 2017 au vorbit că o posibilă pandemie va paraliza lumea în următorul deceniu, lucru care a ajuns să fie îndeplinit.

De aceea, Ministerul de Interne a încercat să elaboreze protocoale precum desfășurarea autorităților de poliție pentru a evita profitarea de întreruperea curentului pentru a jefui unități și a reglementa traficul în cazul în care semafoarele nu funcționează.

Viena: no hay pruebas sobre un segundo atacante en atentando terrorista | Europa | DW | 03.11.2020

Karl Nehammer, ministrul de Interne austriac, a declarat că o pană de curent ar fi „una dintre cele mai mari amenințări la adresa unui Stat modern”.

Riscul întreruperii curentului este crescut din cauza climatologiei. Temperaturile extreme și valurile de frig și căldură pot fi decisive pentru o întrerupere electrică nu atât de îndepartată.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

14 comentarii

 1. Incepe octombrie rosu. Alec Baldwin a dat semnalul. Femeia impuscata la filmari a copilarit in Murmansk. In filmul „Vanatoarea lui Octombrie rosu”, personajul lui Baldwin distruge un submarin care avea baza la Murmansk. Cate coincidente? Femeia e impuscata in octombrie. Cel care a incarcat arma lui Alec a fost asistent armurier in filmul in care a fost omorat Brandon Lee. “The militaries worldwide have been given the green light to move. They will be active in every country. It’s the good guys taking out the last of the bad guys. It started this weekend and will roll out for the next 2-3 weeks…there may be intermittent outages in power, water, internet and phones –be ready.” pregatiti floricelele. Show-ul o sa fie grandios!

  1. cam tarziu te-ai trezit ca iti incepe octombrie cel rosu, vezi ca in 2 zile intram in noiembrie, asta ce culoare o sa aiba ?

   1. nu sint de parerea povestilor lui da’ trebuie sa „dai inapoi” 13 zile care-s bagate fals in calendar; e 17 Octombrie de fapt.
    Fe aia si Revolutia din octombrie se celebreaza – de fapt ar fi sa se de-celebreze… „pe nou” in noiembrie.

 2. Pai, s-ar putea ca tocmai intunericul asta sa fie marea sansa a Popoarelor, cumplit asuprite de Dictatura Covid, sa declanseze revoltele si gherilele de strada, pt a termina odata cu bestiile tradatoare care ii conduc si pt a-si lua libertatea si drepturile inapoi! O singura data, te poti intalni cu o astfel de sansa!

 3. Deci agenda lui satana- Klaus Schwab este pusa in aplicare pas cu pas!!!!Eheeee… grele timpuri am apucat, permise de Domnul Dumnezeu pt pacatele noastre ale tuturor oamenilor de pe pământ și acum fac referire si la noi românii…cu nr imens de avorturi ..peste 23 milioane de suflete de copii mici nebotezati care se chinuie in iad si care striga la Dumnezeu sa ii pedepseasca pe părinții care le.au luat dreptul la mântuire și care nici macar nu au avut parte de botez!!! Plus alte pacate strigatoare la cer, cum este legiferarea LGBT…si curvarasia , si barfa si dușmănia ,care umple iadul!? Vai de noi pacatosii, ca daca nu ne îndreptăm nici acum in ultimul ceas…ne vom chinui si aici si dincolo! Apocalipsa este cu usa întredeschisă …gata sa intre, antihristul si.a pus in miscare toate marionetele din guverne ca sa puna biciul pe noi, ne vrea pe toti cipati, ca sa poata sa ne controleze cand va veni vremea lui sa se arate in lume, pt ca mai întâi vrea sa ne vada pe toti sub puterea lui satanica! Asa ca , cum zicea părintele Cleopa, trebuie RUGACIUNE, RUGACIUNE, RUGACIUNE, cu post si spovedanie si împărtășirea acum cat inca se mai poate! Si iar Rugaciune la Maica Domnului! ????????????????Doamne iartă.ne pe noi pacatosii ca am gresit!!!! Iartă.ne Doamne pt rugaciunile Maicii Tale și ale tuturror sfintilor nostri părinți care se roaga pt noi pacatosii! ?????

  1. Ma tem ca in iadul cel .ai groaznic voi sfarsi.
   De m-ar ajuta Iisus Hristos sa birui pe diavolii care sunt in mine!
   Rugați-vă va rog si pentru mine, gunoiul ce sunt, vinovat de 4 avorturi, placeri cu femei, ura, si multa rautate, dezbinare tot ce poate fi mai rau, dar Dumnezeu e Mare, poate si pentru mine!

   1. Ioan 3 16 Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea,ca a dat pe singurul Lui Fiu,pentru ca orcine crede in El sa nu piara,ci sa aiba viata vesnica.

 4. Desigur că acea întrerupere de curent care probabil va veni, face parte dintr-un plan. Au mai fost friguri și ingheturi, calamități naturale și nu a fost novoie de oprirea energiei electrice a unui comtinent sau țară. Ceea ce se întâmplă de un an și mai cu seamă mai rău se întâmplă anul acesta, este cât se poate de limpede cât de bolnavă e mintea celui de la butoane.

  1. Dacă s-ar întâmpla asta , nimeni nu ar mai muri de covid ,spitalele s-ar închide , falsa pandemie va fi vădită. Ar însemna ca străzile să fie pline de morți de covid din lipsa de spitale ,nu sunt chiar atât de proști păpușării . Ar putea fi mai degrabă o speriere a celor nevaccinați să se vaccineze pentru a putea să intre în magazinele de bricolaj să se aprovizioneze cu cele necesare trecerii peste această până de curent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button