X

Membrii parlamentului UE organizează conferința de presă pentru a PROTESTA împotriva TIRANIEI UE

Europe Reloaded

Editor ER: Această conferință de presă a fost convocată deoarece permisul digital de sănătate este acum aplicat deputaților Parlamentului European (MEP) și personalului acestora, ceea ce va împiedica funcționarea unor secțiuni din Parlament, deoarece nu vor putea să-și facă munca.

Această conferință de presă, în limba engleză, cu 4 (numiți) membri ai Parlamentului European (5 apar pe panou) reprezintă un grup mai mare de europarlamentari din toate nuanțele spectrului politic.

Iată notele noastre despre acest videoclip de 19 minute.

  • Deputatul CRISTIAN TERHES (Roumania): Introducere – personalul și deputații nu vor putea intra în incinta Parlamentului European dacă nu au Green Pass. Drepturile lor fundamentale sunt amenințate.
AfD-Politikerin hält 99,8 Prozent der Bevölkerung für hetero und weiß -  queer.de
  • Europarlamentarul Christine Anderson (Germania): drepturile civice de bază sunt reduse. Nu este clar de ce cetățenii le acceptă. Se pare ca trebuie sa lupti pentru aceste drepturi. Nu sunt privilegii date de guverne, care pot fi apoi retrase. Guvernele exploatează această criză pentru a reduce drepturile și acorda privilegii. Susținem libertatea, democrația și statul de drept. Nu există niciun motiv pentru a reduce aceste drepturi.
Francesca DONATO during EP Plenary session - Joint debate - Conclusions of  the extraordinary... - Multimedia Centre
  • Europarlamentarul Francesca Donato (Italia): În Europa, drepturile omului nu sunt respectate. Carta Europeană a Drepturilor omului are statutul de tratat. Ar trebui să fie luat în considerare, dar nu în țări individuale. Drepturile fundamentale la libera circulație, muncă, sănătate, egalitate, liberă asociere, educație, liberă exprimare a gândirii sunt încălcate grav. Și în toată Europa, protestele pașnice sunt reprimate violent. Green Pass este folosit ca instrument de discriminare între cei vaccinați și cei nevaccinați. Obligăm cetățenii să accepte un tratament riscant, invaziv; numărul efectelor secundare raportate nu este de încredere, iar cetățenii care sunt lezionați nu primesc ajutor gratuit. O problemă medicală s-a transformat într-o problemă democratică. Astăzi trebuie să susținem cu toții apărarea drepturilor omului în Europa. Să redăm dreptul oamenilor de a trăi o viață deplină. Să tratăm pe toată lumea ca pe o ființă umană egală, așa cum ne obligă Carta noastră a drepturilor omului.
Zivi Zid party wants Croatia's departure from NATO and EU
  • Deputatul european Ivan Sincic (Croația): Acum putem vedea că persoanele care poartă permisul lor digital pot contagia alte persoane. Este o licență de infectare și oferă un fals sentiment de securitate. Este ilogic, nu științific și trebuie abandonat. Oamenii trebuie să aibă libertatea de a merge la locul de muncă. Măsurile de sănătate trebuie să fie proporționale, vaccinul nu trebuie să fie obligatoriu. Personalul expus riscului ar trebui să poată lucra de acasă și ar trebui să existe un consimțământ gratuit și informat în conformitate cu Convenția de la Oviedo, Codul de la Nürnberg și Rezoluțiile Consiliului Europei. Susținem personalul Parlamentului să-și apere drepturile.
Romanian Revolution 30 Years On -

Europarlamentarul Cristian Terhes (România):Statele membre ale UE trebuie să respecte Carta europeană atunci când pun în aplicare reglementările. Carta UE cere respectarea diferitelor drepturi individuale (el le enumeră). Green Pass merge de fapt împotriva tuturor acestor drepturi. A fost bombardat de plângeri din partea cetățenilor UE cu privire la acest lucru. Inclusiv de la persoane cu imunitate naturală și o pot dovedi. Cu toate acestea, nimănui nu-i pasă. Este acesta tipul de Uniune Europeană pe care vrem s-o construim, unde oamenii sunt obligați să ia produse medicale pe care nu le doresc? Lumea nu mai luptă pentru salarii sau pensii mai mari, ci pentru simple drepturi ale omului bazice, să fie liberi, să decidă ce vor să facă cu corpurile lor! Deja a afectat cetățenii și acum afectează sistemul democrației parlamentare dacă nu avem voie să intrăm în această casă decât dacă avem un certificat verde, nu vom putea să ne facem munca, precum și asistenții noștri, și membri ai personalului care au familii și credite ipotecare. Își pot pierde slujbele deși nu au greșit cu nimic. La fel ca restul cetățenilor Uniunii Europene. Stresul îi face pe angajați să se simtă amenințați și temători. Certificatul nu garantează nimic, pentru că deși vaccinați vă puteți îmbolnăvi și răspândi virusul. Un test negativ arată doar că sunteți negativ în acel moment, nu mai târziu. Au eliminat garanția imunității naturale din reglementări. Întreaga idee a unui certificat verde a început cu „facilitarea” libertății de mișcare; acum este un instrument pentru a vă condiționa dreptul la muncă, dreptul de a mânca, de a călători și de a avea o viață personală etc.

*****

Membrii Parlamentului European au ținut astăzi, 22 octombrie 2021, o conferință de presă pentru a-și exprima opoziția față de mandatele de vaccinare și îngrijorarea lor cu privire la pierderea drepturilor civile și a libertății.

PROFESSION GENDARME

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu , miluieste.ne pe noi pacatosii! Preasfanta Născătoare de Dumnezeu , bucura.te! Ceea ce esti plină de har Marie, Domnul este cu Tine! Binecuvântată esti Tu intre femei si binecuvântat este rodul pantecelui Tau, căci ai născut pe mântuitorul sufletelor noastre! Imparate ceresc mangaietorule, Duhul Adevarului, care pretutindenea esti si pe toate le implinesti, vistierul bunatatilor si datatorule de viața, vino si te sălășluiește în noi si ne curateste pe noi de toata intinaciunea, si mantuieste bunule sufletele noastre! Sfinte Dumnezeule Sfinte tare , Sfinte fara de moarte , miluieste.ne pe noi!!!!Amin! Amin! Amin! Aceste rugăciuni spuse zilnic cat de des cu putinta si de cat mai multi , si veti vedea minunile ce se vor petrece sub ochii nostri! Si cum Dumnezeu va îndrepta totul! Deci fratilor RUGĂCIUNE multa!!!!!!!! Ca altfel jale scrie pe noi! Sper sa ma ajute Domnul Dumnezeu sa le fac si eu zilnic! ????????

  2. In Romania suntem condusi de psihiopati satanisti atei ge Arahat , basescu chioru betiv , Ponta , Yohaniss, Orban , catu , Ciuca , Ciolos si alti masoni satanisti alogeni care nu se mai lasa dusi din Romania odata de unde au venit acesti pagani nenorociti . Cu puterea lui Dumnezeu voi rezista si nu ma voi VACCINA ca asa vrea unguver de criminali si bastarzi nenorociti . Romani REFUZATI VACCINAREA ESTE UN SER EXPERIMANTAL 100% . SE MOARE PE CAPETE DE LA ACEST VACCIN EXPERIMENTAL .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!