X

IGPR: S-au dat amenzi în valoare de 642.650 de lei pentru nerespectarea restricțiilor

Autorităţile au făcut în ultimele 24 de ore peste 100.000 de verificări privind respectarea măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, fiind deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Totodată, au fost aplicate amenzi în valoare de 642.650.

”În ultimele 24 de ore, Poliţia Română, împreună cu reprezentanţi ai celorlalte autorităţi cu atribuţii în domeniu, a continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Poliţiştii, împreună cu jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre ISU, poliţişti locali, reprezentanţi ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale, Ministerului Transporturilor şi ai autorităţilor publice locale, au desfăşurat 565 de acţiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecţie sanitară, la nivel naţional. Au fost efectuate 112.095 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse”, anunţă IGPR.

În urma activităţilor derulate, a fost constatată o infracţiune de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind întocmit 1 un dosar penal.

De asemenea, au fost aplicate 3.121 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 642.650 de lei.

”În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor Poliţiei Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătăţii românilor”, precizează IGPR.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Bun, din punct de vedere jurnalistic această știre e incompletă.
    Cui i s-o făcut dosar penal ?
    E o întrebare-cheie la care știrea nu răspunde.
    Dacă faceți rost de nume, publicați-l, să știm și noi care îs luptătorii noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!