X

Frica … încă și iarăși frica

De Dr Pascal Sacré Mondialisation.ca, 21 octombrie 2021

„Errare humanum est, perseverare diabolicum”.

Aceasta înseamnă: „a greși este uman, a persevera (în greșeală) este diabolic”, o frază atribuită filosofului grec Seneca.

Observând comportamentul conducătorilor noștri, în special în Belgia, această frază îmi vine imediat în minte.

Hygeia sau Hygea este, în mitologia greacă, zeița igienei (căreia i-a dat numele), medicina preventivă și sănătatea.

Fie că este în Belgia, Franța, Quebec, Canada, țările cele mai obsedate de certitudinea că numai o injecție ARN / ADN considerată vaccinare poate salva populația de SARS-CoV-2 și variantele sale, întotdeauna găsim aceeași schemă anti-COVID:

Frică
Vinovăţie
Certitudinea de a avea dreptate

Ceea ce se întâmplă aici este exact ceea ce se întâmplă în Franța, în Quebec, în Canada și în toate țările care au doar această injecție de ARN / ADN ca soluție pentru populația lor.

La noi, miniștrii și specialiștii se numesc Frank Vandenbroucke (ministrul sănătății), Elio Di Rupo (ministrul președinte wallon), Marc Van Ranst, Emmanuel André (virusologi care sfătuiesc guvernul), deoarece în Quebec există François Legault (prim-ministru), în Canada, Justin Trudeau (prim-ministru), sau în Franța, Jean Castex (prim-ministru) și Olivier Véran (ministru al sănătății).

Numai fețele și expresiile se schimbă, altfel, este același, aceleași cuvinte, același comportament, aceleași instrucțiuni:

 • Păstrați distanța
 • Puneți măștile
 • Vaccinați-vă
 • Să vă fie frică

Astfel, într-un ziar belgian din 21 octombrie, domnul Vandenbroucke ne invită să „ne pregătim să înfruntăm al patrulea val” [1].

În acest editorial întreabă: „este Belgia pregătită pentru un al patrulea val?” „[2].

În ceea ce-l privește pe Elio Di Rupo, el se enervează și insistă asupra necesității de a fi vaccinat, deoarece pentru el „a muri liber, înseamnă a muri” [3].

Trebuie spus că la noi a treia doză de vaccin nu atrage mulțimile [4].

„Specialiștii” noștri din aprilie 2020 urmează pașii conducătorilor, când aceștia nu le-o iau înainte, să ne avertizeze, să ne spună că este departe de a se termina, menține focul sub tigaie și menținându-ne cu frică de acest rebel virus încăpățânat.

Alți specialiști, medicii clinici amintesc în asurzitoare tăcere mass-media că frica este foarte dăunătoare pentru sistemul imunitar.

Frica ne paralizează celulele albe din sânge și împiedică răspunsurile noastre imune adaptive.

Acesta din urmă este cel pe care se presupune că ar trebui să-l stimuleze injecțiile de ARN / ADN etichetate în grabă ca vaccinuri.

Stimulează pe o parte, împiedică pe cealaltă.

Psiho-neuro-endocrino-imunologia sau PNEI, o specialitate medicală în dezvoltare exponențială, a studiat mult timp interacțiunile dintre sistemul nervos, endocrin (hormoni) și imunitar, și subliniază influențele reciproce profunde dintre aceste sisteme fundamentale ale corpului uman [5] .

Numeroase studii arată că stresul cronic poate suprima răspunsurile imunitare adecvate și / sau poate agrava răspunsurile imunitare inadecvate și excesive [6].

Formele grave de COVID se caracterizează precis printr-o reacție imunitară excesivă, mergând până la o furtună de citokine care este devastatoare pentru organele noastre.

Din martie 2020, timp de 19 luni, guvernanții noștri și consilierii lor, transmise de jurnaliștii noștri, sunt stresanți și cu siguranță au doar aceste arme pentru a transmite un mesaj populațiilor: frică, amenințare, avertisment.

Folosesc și abuzează de stress, care a devenit în mare măsură cronic, permanent și nesfârșit, mult mai dăunător imunităților noastre decât virusul însuși [7-8-9-10].

După 19 luni, este sigur că acești conducători, consilieri științifici și jurnaliști nu se vor mai schimba și că, dacă nu îi înlocuim cu persoane competente și conștiente de realitate, suntem sortiți să ne supunem previziunilor lor tulburatoare și mantrei lor compulsive: „vaccinați-vă”, încă mult timp.

Nu își spun ei înșiși, după ce un procent atât de mare din populația belgiană și-a injectat produsele (peste 80%), că în cele din urmă s-ar putea să fi greșit?

Nici măcar nu pot considera că această constrângere pentru „vaccinare” [11] este sursa problemei, prin selectarea variantelor mai agresive și facilitarea infecției prin anticorpi [12]?

Persoanele, popoarele, au dreptul la ceva mai mult decât aceste discursuri repetitive și neliniştitoare de astăzi.

După 19 luni, trebuie luate în considerare alte căi și persoanele au dreptul să știe că există alte rezultate, așa cum susțin mulți medici în ciuda cenzurii, în ciuda pericolelor, în ciuda amenințărilor cu moartea sau a pierderii locului de muncă.

Adevărul este de neprețuit și își găsește întotdeauna calea.

Tratamentul pentru COVID, oricât de sever ar fi, există și se numește ivermectină.

Administrarea ivermectinei ar preveni izbucnirea formelor simptomatice și ar reduce considerabil progresia către forme grave, ceea ce ar proportiona debarasarea spitalelor și a unităților de terapie intensivă.

Din anumite motive „necunoscute”, nu este „permis” să vorbim despre asta.

De exemplu, Wikipedia nu poate menționa meta-analizele peer-review de dr. Tess Lawrie sau dr. Pierre Kory publicate în American Journal of Therapeutics. Wikipedia nu este autorizată să publice recenta meta-analiză a ivermectinei scrisă de Dr. Andrew Hill. În plus, nu este permis să se spună nimic despre ivmmeta/Ivermectin care arată cele 61 de studii care au implicat 23.000 de pacienți, care prezintă o reducere cu până la 96% a deceselor [profilaxie] cu ivermectină. „[13]

Ivermectin Evidence with Dr Tess Lawrie

Nu suntem autorizați să explicăm oamenilor cum ivermectina a oprit pandemia COVID în India sau Africa.

Literatura științifică serioasă susține aceste afirmații, iată un eșantion:

Literatura revizuită sugerează că se pare să existe suficiente dovezi pentru siguranța ivermectinei orale, precum și pentru eficacitatea medicamentului în tratamentul precoce și profilaxia COVID-19.

Având în vedere urgența actualei pandemii COVID-19, detectarea simultană a diferitelor noi tulpini mutante și potențiala reapariție a noilor coronaviruși, reorientarea medicamentelor aprobate precum Ivermectina poate merita o atenție specială.

Ivermectina joacă un rol în mai multe mecanisme biologice, deci ar putea servi ca potențial candidat în tratamentul unei game largi de viruși, inclusiv COVID-19, precum și alte tipuri de viruși ARN monocatenari pozitivi.

Ivermectina ca tratament potențial pentru COVID-19

Ivermectina este, de asemenea, studiată în cancer:

Interesant este că Ivermectina poate inhiba, de asemenea, celulele stem tumorale și poate inversa rezistența la mai multe medicamente, și exercită un efect optim atunci când este utilizat în combinație cu alte medicamente pentru chimioterapie

Cancer de sân:

Dacă cineva se teme de ivermectină pentru un pericol imaginar, atunci ar trebui să se teamă cu adevărat de penicilină și aspirină.

Și paracetamol, apoi acolo, chiar mai mult!

Cei care se tem de ivermectină, atunci fugiți de paracetamol!

De la începutul prescripției sale la umani (anii 1980), cu 4 miliarde de prescripții la activ, ivermectina a salvat viețile a sute de milioane de persoane!

Ivermectina nu a ucis niciodată pe nimeni, spre deosebire de penicilină, aspirină, paracetamol: șocuri anafilactice, hemoragice, insuficiență hepatică severă vă amenință dacă luați penicilină, aspirină sau paracetamol.

Cu ivermectina? Da, fără pericol.

Dacă puteți fi vindecat în două zile de COVID, aceasta este experiența mea pe teren clinic.

Cunosc un tânăr internat în spital cu o mască de oxigen 100%. El urma să fie intubat și transferat la terapie intensivă.

După ce a luat ivermectină pe cale orală de două ori, i-a fost luat oxigenul și a putut pleca acasă.

Cunosc zeci de cazuri în care COVID cu aspect sever s-a îmbunătățit fără a fi nevoie de spitalizare după 2 până la 5 doze de ivermectină (12 mg pe cale orală).

Dar glutationul?

Este regele antioxidanților [14]. 81.000 articole științifice susțin rolul său de protector al corpului, în special imunitatea.

GLUTATHION FORTE 30COMP FENIOUX - Herbolario Natura Center

Ce așteaptă guvernanții noștri, deoarece ei cred că sunt medicii noștri generaliști, și acești consilieri și experți, să ne împingă să luăm glutathion, mai ales în așteptarea valurilor și a iernii?

Cu atât mai mult cu cât cercetătorii au arătat clar că produsele experimentale ARN / ADN numite „vaccinuri anti-COVID”, care nu sunt recomandate astăzi de către creatorul acestei tehnologii [15], provoacă stress oxidant major cu îmbătrânirea celulară accelerată, în special celulele imunitare [16].

Creșterea rezervelor noastre de glutathion ar trebui să fie prioritatea noastră, decât blocarea producției sale luând paracetamol!

Ar trebui să ne îndreptăm spre administrarea a 1 Gr de glutathion pe zi, de două ori, și în capsule gastro-rezistente, sau spre glutathion lipozomal în combinație cu vitamina C, de asemenea lipozomal.

Este timpul să-l trezim pe doctorul care stă latent în fiecare dintre noi [17], ca grecii de odinioară care se închinau la Hygea, sora Panacea și fiica lui Aesculapius, zeul medicinei.

Hygée a șoptit sfaturi de bun simț la urechea tuturor pentru a rămâne sănătoși: odihnă, viață sănătoasă, nutriție bună, curățenie, natură, meditație, utilizarea plantelor și medicină naturală.

Pentru acestea un medic intensivist, un anestezist specializat în tehnici și medicamente de tot felul, te împinge în această direcție.

Abandonați calea sfătuită de guvernatorii noștri, consilierii și jurnaliștii lor: calea fricii, obsesiei vaccinului, izolarea socială, respirația în masca și stresul fara sfârșit.

Meriți mai bine și, mai presus de toate, ai dreptul la răspunsuri adevărate, soluții adevărate:

 • Consolidați-vă imunitatea și nivelurile de antioxidanți: vitamina C, zinc, seleniu și, mai presus de toate, glutathion.
 • Tratați COVID cu ivermectină posibil combinată cu azitromicină.
 • Evitați paracetamolul care blochează glutathionul și inhibitorii pompei de protoni care vă modifică microbiota (toate bacteriile utile din intestin).
 • Faceți o plimbare în natura vie și respirați profund.
Pascal Sacré - IMDb

Dr Pascal Sacré – 21 octombrie 2021

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Frica este de la diavol începătorul răutății …cel dintâi vrăjmaș al lui DUMNEZEU și al omului zidirea după Chip și Asemănarea cu DUMNEZEU in Sfânta Treime.
  Însăși HRISTOS DUMNEZEU ne spune și ne arata
  ,,Îndrăzniți că Eu am biruit lumea ,, .

 2. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 3. Ar trebui să ne mire? N-am ajuns nici măcar la această etapă: “începutul durerilor” (Matei 24:8).

  Dumnezeu va cerne credinţa fiecăruia dintre noi…Are El “sita” Lui. Ştie dinainte cine va merge cu El (şi cu crucea Lui pe spinarea sufletului) până la capăt şi cine se va împotmoli în cale (din cauza laşităţii, trădării…apostaziei!). Din nefericire, nu ştim şi noi! Mă rog, nu ne bucurăm de o asemenea putere.

  Să nu ne înflăcărăm fără chibzuinţă, aşa cum făcuse, la un moment dat, Sf. Apostol Petru: “Dacă toţi se vor sminti întru Tine, eu niciodată nu mă voi sminti”. Mai degrabă să ne rugăm pentru întărirea credinţei şi pentru ţinerea fricii la distanţă de sufletele noastre, fiindcă ea, frica, aidoma mândriei, stă înaintea căderii. Iar vrăjmaşul nostru neîmpăcat din tenebre taman frica vrea să ne-o inoculeze în oase…Oare să ne sperie pe noi represaliile care se prefigurează la sumbrul orizont? Ce ne asigură Domnul? “Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă”. Iată fericita nădejde: atât vor izbuti dânşii!!! Şi, oricum, uciderea s-ar petrece în câteva clipe; veşnicia însă este o perioadă mult prea lungă ca s-o conştientizeze vreun pământean.

  “Tot pământul s-a minunat mergând după Fiară” (Apocalipsa 13:3). Să fie sănătos! Şi multiplu vaccinat. Se cuvine ca noi să ne ferim din răsputeri de o asemenea fascinaţie…fatală.
  Doamne Ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!