X

Elveția pregătește populația și companiile pentru un „colaps energetic” în timpul iernii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tradus din Indexexpurgatorius

În iarna 2021-2022, Elveția ar putea să nu aibă suficientă capacitate pentru a furniza electricitate tuturor consumatorilor săi.  În acest context, guvernul pregătește notificări către 30.000 companii, astfel încât acestea să poată reduce consumul în caz de întrerupere a energiei electrice.

Potrivit NZZ am Sonntag, practic nu există nicio asigurare împotriva unei ierni dure în Elveția. Pana uneia dintre centralele electrice mari poate duce la o întrerupere la nivel național timp de două zile dacă există o cerere mare de energie electrică. Importul de energie ar fi putut ajuta, dar Elveția nu are acces pe piața europeană a energiei electrice.

După cum se poate observa din notificarea autorităților elvețiene, prima cerere de economii este adresată populației în cazul blocajelor de energie electrică. În a doua etapă, utilizarea piscinelor, a sistemelor de aer condiționat și a scărilor rulante poate fi interzisă, scrie TOP Online. Firmelor li se cere să reducă consumul doar în a treia etapă. În cazul unui colaps energetic, daunele aduse țării se ridică la 4 miliarde de franci elvețieni pe zi (4,33 miliarde de dolari).

Pentru a îmbunătăți securitatea energetică, Asociația Companiilor Elvețiene de Electricitate propune construirea a aproximativ 2.000 centrale electrice mici pe gaz, care urmează să fie exploatate în toată țara în cazul blocajelor de capacitate. Cu toate acestea, aceasta este o strategie pe termen lung pentru perioada până în 2050.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. “Elveția nu are acces pe piața europeană de furnizare a energiei electrice.”
    De ce? E ciumată? Ori “fratele mai mare” ni-i dă voie?
    Iată unde s-a ajuns, ca să nu-ti poti cumpăra energia electrică necesară fiindcă nu-ți dă voie cineva din Europa.
    Și de ce nu iese din Europa? Fiindcă cei care se supun nu sunt statul, ci o mână dr oameni vânduți care se află în fruntea statului. Asta se întâmplă cam peste tot azi în țările ue. Dracul e la putere și face instrucție cu noi cum vor mușchii lui. Așa ne trebuie dacă ne supunem satanei și nu-L ascultăm pe Hristos. Este clar ce vs trebui sa facem ca să scăpăm de această teroare ce a cuprins întreaga lume: lupta cu satana pe viață și pe moarte, căci altă cale nu mai este. Cine ni va lupta nu va avea cum sa-și păstreze(salveze) sufletul său. Asta e realitatea zilelor noastre. Acum vor trebui să intre în luptă ostașii lui Hristos. Bucurați-vă cei care sunteți deciși să luptați, căci nu o veți face degeaba, ci pentru un loc lângă tronul lui Hristos!
    Să reînviem lozinca:”Pe aici nu se trece!”, adică peste noi nu veți puteți trece decât dacă noi pierim în luptă. Armele noastre însă sunt armele lui Hristos, adică niciun pas înapoi în apărarea adevărului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button