X

Rafila le cere românilor să stea o lună în casă pentru a combate pandemia – 60m.ro

Deputatul PSD Alexandru Rafila afirmă, sâmbătă seară, că este nevoie de o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei. Medicul face apel la vaccinare şi respectarea măsurilor de protecţie pentru a fi depăşită criza sanitară, însă se referă şi la criza politică, cerând ”solidaritate naţională”.

„Acum, mai mult ca oricând, este important să fim împreună. Este un moment crucial, dar sper să încheiem aceste momente de criză – sanitară şi politică – cât mai repede. Cred că este necesară o lună de solidaritate pentru oprirea pandemiei, pentru oprirea deceselor în România, o solidaritate naţională care să implice două lucruri extrem de importante: vaccinarea şi înţelegea faptului că fiecare dintre noi este parte a acestui efort”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Alexandru Rafila.

Medicul afirmă că măsurile stabilite pentru reducerea transmiterii trebuie nu doar să le respectăm, ci şi să încercăm să-i convingem pe cei din jurul nostru să le aplice.

”Dacă această lună va fi încununată de succes, o să putem sărbători pe 1 decembrie Ziua Naţională în condiţii mult mai bune”, a mai transmis medicul.

Acesta face apel la vaccinare.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 2. Criminalul asta trebuia băgat demult la pușcărie pentru că… așa cum a făcut taicasu înrolat la Nkvd executând țăranii in Ardeal ce nu vroiau colectivizare asta face idem odrasla și nu avea ce sa caute în funcțiile de vârf ale ROMÂNIEI !

  Prin ,,instrucțiunile ,, recomandate cu ordine clar date din afara Țării și luate ca de ,,bine,, a făcut crime împotriva umanității , împotriva Neamului STRABUN susținând sistemul mafiot OMS împotriva Suveranității și Integrității TERITORIALE a ROMÂNIEI.
  Oamenii sunt omorâți cu zile in Spitale sau in abatoarele morții …totul este minciună la ce se spune la știri pentru că sunt plătiți sa întrețină haosul,ocupația de Stat in Stat și mafia oms !
  Este exact ca în vechea zicala …spune mi cu cine te însoțești ca sa ți spun cine ești!
  Poporului român sau populația de pe acest pămînt i a plăcut a și baga vipera la san, mai exact i a plăcut a se însoți cu cei pentru care Neamul Străbun a aruncat blesteme grele asupra lor pina la al 9 lea Neam așa cum este data porunca de la Însăși DUMNEZEU prin Decalog , cele zece porunci ….de aici toată răutatea și cohorta iadului care nu încetează a se revarsă pe acest pămînt.
  Popor roman la doi stăpâni nu poți sluji ! ori lui DUMNEZEU ori …lui mamona!
  Nu merge și cu …și cu…!
  Daca alegi că sa slujești lui mamona , lepădat vei fi din Fata lui DUMNEZEU dintre popoare și
  asuprit in genunchi vei fi la celelalte Neamuri . Așa spune DECALOGUL sau Cuvântul lui DUMNEZEU .
  ,,La doi stăpâni nu poți sluji,,
  Daca vei sluji lui DUMNEZEU și te vei lepăda de mamona …atunci îți va fi BINE popor român pina la al 9 lea Neam pentru ca atunci va fi Binecuvantarea lui DUMNEZEU asupra Ta.
  Unul este HRISTOS DUMNEZEU in Treimea Sfânta.

  1. Acesta este cam tot ce am vrut a spune , dar nu și ULTIMUL CUVANT
   .
   Ultimul cuvânt îl va avea Însăși DUMNEZEU asupra ROMÂNIEI iar noi care am iubit ce a fost Sfânt și ce a fost Drept in Tagma Cea Dreapta …
   Facă se Voia Ta DOAMNE că JUDECATA TA DREAPTA ESTE
   amin.

 3. Doamne, Iisuse Hristoase, zădărnicește toată lucrarea forțelor răului! Ajută-ne în aceste vremuri să nu fim ademeniți de minciunile slugilor lui Antihrist! Ajută-ne să respingem lucrarea satanistă de a pune stăpânire pe sufletele și pe trupurile noastre! Amin.

  1. Deci de mâine , NUMAI SUNTEM LIBERI …
   Fac un apel către toți românii SA IESIM IN STRADA .
   Eu sunt din Galați …care vreți să ieșiți , ne adunam la Troița .
   Bucureștiul ieșiți masiv …nu va mai uitați în gura lor cu ,,vaccinați ,, și ,,nevaccinați,, .
   Au tăbărât pe noi fraților …sunt omorâți oameni cu zile in spitale .
   Și Arahat dăinuiește pe acest pămînt !?
   Asta nu se mai poate !
   Nu mai stați precum guzganii închiși la cuști pentru că asta vor SA NE TERMINE prin orice forma constrângeri, dictatura ,…otrăvuri … EXTERMINARE SCRIE PE FRUNTEA POPORULUI ROMÂN.
   NU CADETI PRADA …MAFIOTILIR POLITICI SA FIE ADUNARI AD HOC ASA CUM AU FACUT SI AI NOȘTRI STRABUNI … CÂND ERAU CALCATI PE GRUMAZ.
   DOAMNE AJUTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!