X

Marie-Estelle Dupont: „Creștere cu 299% a tentativelor de sinucidere în rândul celor sub 15 ani în noiembrie-decembrie 2020”

Invitată pe CNews în L’Heure des Pros du 21/10/2021, psihologul Marie-Estelle Dupont face o constatare alarmantă, dacă nu chiar catastrofală, asupra stării de sănătate mintală a tinerilor adolescenți francezi din cauza restricțiilor sanitare.

Marie-Estelle Dupont ne aduce rezultatele acestui studiu care dă fiori:

„Jurnalul american al Academiei de Medicină JAMA Network Open a publicat un articol realizat de psihiatrii spitalului Robert-Debré. Comparativ cu acum zece ani, în noiembrie-decembrie 2020 avem o creștere cu 299% a tentativelor de sinucidere și a sinuciderilor în rândul celor cu vârsta sub cincisprezece ani. Așa că avem adolescenți, după restricțiile de sanitare, a doua închidere, anxietatea părinților lor, dificultățile economice și psiho-sociale, care merg foarte prost. Au idei de a-și pune capăt zilelor care au crescut drastic.”

[Notă editorului: Pentru cei care se îndoiesc de procentele stabilite după zece ani: între 2018 și 2019 creșterea sindromurilor depresive în rândul tinerilor de 15-24 de ani este de 10,1% în mai 2019 și 22% în mai 2020. Acestea sunt cifrele oficiale. Cum putem pune la îndoială creșterea actelor de violență, adică sinuciderile? Curios este faptul că cifrele oficiale par să uite sub 15 ani … Să nu șocheze?]

stats

Tentative la copii sub 15 ani în deceniul anterior și în timpul pandemiei COVID-19 din Paris, Franța.

Puteti citi studiul JAMA Network Open în PDF aici : Temporal Trends in Suicide Attempts Among Children in the Decade Before and During the COVID-19 Pandemic in Paris, France

SURSA

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!