X

FDA admite „un risc crescut de afecțiuni cardiace inflamatorii, miocardită și pericardită”după vaccinul Moderna

Administrația americană pentru alimente și medicamente (FDA) a reiterat riscul de inflamație a inimii la bărbații tineri cu vaccinul Coverna-19 de la Moderna, după ce au avut loc suspendări în țările nordice.

Într-un anunț publicat miercuri, agenția a transmis că:

„Analizele continue ale FDA și ale Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) sistemele de supraveghere a siguranței au identificat un risc crescut de afecțiuni cardiace inflamatorii, miocardită și pericardită după vaccinarea cu vaccinul COVID. – 19 din Moderna”.

Potrivit declarației, acest risc a fost observat în special după a doua doză, simptomele apărând la câteva zile după primirea înțepăturii.

„Riscul observat este mai mare în rândul bărbaților sub 40 de ani, în special al bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, decât în ​​rândul femeilor și bărbaților în vârstă”, se spune în aviz.

Comentariile făcute în comunicatul de presă al FDA sunt ecou ale unor preocupări similare din țările nordice care au condus la întreruperea Spikevax, denumirea comercială a vaccinului Covid de la Moderna.

Autoritățile islandeze de sănătate au anunțat pe 8 octombrie că nu vor mai administra injecția ARNm Moderna din cauza riscului de inflamație cardiacă observat în alte țări nordice.

Mika Salminen is the Alumnus of the Year of the University of Helsinki | University of Helsinki

Directorul Instituției Naționale de Sănătate și Bunăstare finlandeze, Mika Salminen, a spus că „un studiu nordic care a implicat Finlanda, Suedia, Norvegia și Danemarca a constatat că bărbații cu vârsta sub 30 de ani care au primit Moderna Spikevax prezintă un risc ceva mai mare decât alții să dezvolte miocardita”.

Constatările au determinat Helsinki să anunțe că bărbații cu vârsta peste 30 de ani nu vor mai primi vaccinul.

Suedia, cu doar o zi mai devreme, a oprit utilizarea Spikevax la întreaga populație sub 30 de ani, citând o „incidență mai mare” a bolilor cardiace inflamatorii, miocardita și pericardita.

Majoritatea persoanelor decedate din cauza covid în Suedia și Regatul Unit în luna septiembrie erau totalmente vaccinate”

Între timp, Norvegia, unde COVID-19 a fost reclasificat recent ca nu este mai periculos decât gripa comună, a recomandat bărbaților sub 30 de ani să opteze pentru vaccinul Pfizer.

«Întoarcerea la normalitate»: Prim ministra Norvegiei, Erna Solberg, a anunțat la o conferință de presă, îmbrățișându-l pe Ministrul Sănătății, sfârșitul tuturor restricțiilor COVID-19 asupra afacerilor și interacțiunilor sociale.

Cu toate acestea, îngrijorările „oficiale” cu privire la inflamația inimii după primirea injecțiilor cu ARNm de la Pfizer și Moderna nu sunt noi. În iunie, Comitetul Consultativ pentru Practicile de Imunizare (ACIP) al CDC a dezvăluit ca un total de 323 de incidente preliminare – care îndeplineau definiția CDC a miocarditei sau pericarditei – au fost înregistrate la americanii cu vârsta sub 29 de ani. Un total de 309 dintre aceștia au fost spitalizați.

SURSA

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Pe o parte se impun restricții celor ce nu vor să se vaccineze, adică „tot ce se poate face” la acest moment de către echipa lui Iohannis obedientă ocultei mondiale, iar pe de altă parte FDA-ul și alte cozi de topor ale aceleiași oculte mondiale anunță că vaccinul de la Moderna poate provoca boli de inimă. Ce înseamnă aceasta? Înseamnă că populația este îndemnată pe de o parte către alte tipuri de vaccinuri, care cică ar fi „bune”, numai că nu-i credem din moment ce s-a început plandemia de la o minciună, iar pe de alta parte ei(sistemul mafiot din fiece țară care-și supune poporul la vaccinarea forțată) cred că „s-au scos” din moment ce informațiile privind nocivitatea vaccinului de la Moderna a fost recunoscută oficial iar oamenii se vaccinează în cunoștință de cauză.
  De la minciună s-a pornit iar acum tot prin viclenie vor să-i reorienteze pe oameni către alte mărci de vaccinuri decât Moderna, asta ca să-i prindă pe oamenii creduli, deoarece oamenii văzând că însăși sistemul acceptă să declare că Moderna n-ar fi „prea bun”, se vor repezi sa primească oricare din celelalte vaccinuri despre care sistemul nu zice că „n-ar fi prea bune”. Astfel că oamenii creduli fugind de dracul vor da peste alt drac poate chiar mai mare(rău) decăt Moderna. Jocul acesta de culise îi derutează așa de mult pe oameni că cei care stăteau în cumpănă cum să facă au nu vaccinul, acum văzând „cinstea” FDA-ului, se pare că vor ceda ispitei(Doamne ajută să nu primească niciun vaccin!) de a se vaccina. Asta înseamna că oameni nici nu știu nimic din învățăturile Sfinților Părinți, nici n-au discernământ, nici nu le-a plăcut dreptatea, într-un cuvânt, au stat și încă stau departe de Hrustos, ignorându-L. Așa se vede că stau lucrurile momentan. Procesul vacvinarii se derulează încă spre satisfacția lui Iohannis si a celor din apropierea lui, aceștia bucurându-se că pot împlini sarcinile primite de afară și că astfel își pot păstra scaunele din fruntea mesei. Dar îi întrebăm noi așa: Unde este, tovarășilor, Dumnezeu?
  Dacă pot răspunde la această întrebare înseamnă că sunt tari. Însă când vor afla răspunsul la această întrebare, își vor pierde scaunele mult iubite.

 2. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!