X

Medicii pot prescrie acum ivermectină și hidroxiclorochină pentru COVID-19 în Nebraska (SUA)

Procurorul general din Nebraska Doug Peterson a emis o opinie juridică pe 14 octombrie, spunând că biroul său nu va solicita măsuri disciplinare împotriva medicilor care prescriu ivermectina sau hidroxiclorochina ca medicamente neetichetate pentru tratarea sau prevenirea coronavirusului Wuhan (COVID-19).

 

Avizul juridic este ca răspuns la o solicitare din partea directorului general al Departamentului de Sănătate din Nebraska, Dannette Smith. Departamentul acordă licențe și disciplinează medicii, iar Smith a întrebat dacă ar fi sau nu „considerat ilegal sau supus disciplinei” ca medicii să folosească ivermectină, hidroxiclorochina sau alte medicamente de „utilizare fără etichetă” pentru a trata sau a preveni COVID-19.

Peterson spune că biroul său constată că „datele disponibile nu justifică introducerea unor acțiuni disciplinare împotriva medicilor doar pentru că prescriu ivermectină sau hidroxiclorochină pentru a preveni sau trata COVID-19”.

Cu toate acestea, el observă că furnizorii de servicii medicale în general pot fi supuși disciplinei dacă neglijează să obțină consimțământul informat, își înșală pacienții, prescriu doze excesiv de mari, nu reușesc să verifice contraindicații sau se angajează într-o conduită greșită.

Avizul afirmă, de asemenea, că permiterea medicilor să ia în considerare aceste tratamente timpurii îi va elibera să evalueze alte instrumente care ar putea salva vieți și ar putea ține pacienții departe de spitale și, eventual, să găsească alinare pentru sistemul de sănătate încordat, de asemenea. Avizul juridic menționează, de asemenea, că pot exista și alte medicamente promițătoare off-label care ajută la tratarea COVID-19.

„Nu m-am concentrat pe legalitatea acesteia, m-am concentrat pe posibilele beneficii pe care le-ar putea avea pentru pacienții mei, dintre care mulți sunt destul de bolnavi de COVID”, spune dr. Louis Safranek, specialist în boli infecțioase. El relatează că încă prescrie ivermectină pacienților săi și peste 500 de persoane au depășit cu succes boala cu ajutorul acesteia.

 

Ivermectina și hidroxiclorochina eficiente împotriva COVID-19

Ivermectina este un medicament generic care este utilizat pe scară largă împotriva viermilor paraziți la oameni. Poate fi folosit si pentru tratarea scabiei, paduchilor si rozaceei. Medicamentul a fost lăudat de mulți medici ca fiind un tratament timpuriu salvator pentru COVID-19. Există grupuri care susțin utilizarea  ivermectinei pentru COVID-19, precum și 45 de studii evaluate de colegi care susțin utilizarea acesteia împotriva virusului.

Pe de altă parte, hidroxiclorochina este un medicament antiinflamator și antimalaric care a câștigat atenție după ce fostul președinte Donald Trump a spus că a luat-o ca profilactic.

Anul trecut, un jurnal medical a publicat o lucrare în care condamna hidroxiclorochina înainte de a o retrage din cauza profesioniștilor medicali care ridică probleme majore cu studiul. Cu toate acestea, un studiu publicat în Jurnalul American de Medicină a constatat că hidroxiclorochina ar putea ajuta la scăderea ratei mortalității cauzate de COVID-19.

Mulți experți în sănătate și grupuri medicale de vârf au încercat să oprească utilizarea ivermectinei și a hidroxiclorochinei la pacienți, susținând că acestea pot provoca efecte secundare dăunătoare.

Dar ivermectina a fost promovată de parlamentari, gazde de talk-show și medici, iar eficiența sa în tratarea COVID-19 a fost amplificată prin intermediul rețelelor sociale pentru milioane de oameni care nu doresc să se vaccineze. De asemenea, a fost folosit în țări precum India și Brazilia. (Legat: Utilizarea pe scară largă a ivermectinei a provocat o scădere cu 97% a cazurilor de coronavirus în Delhi, India.)

Hidroxiclorochina a devenit populară în același mod. Senatorul din Kansas Roger Marshall, care este și medic, a recunoscut că a luat hidroxiclorochină pe tot parcursul campaniei sale din 2020.

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Metoda compromisului –  eventual a tranzactiei, desi nu e chiar acelasi lucru –  a fost introdusa in lume de englezi, ca un panaceu al intelegerii dintre oameni. Metoda in sine nu e rea, caci viata comporta relativitati si aproximatii, fara indoiala. Dar ca orice metoda, nu e buna decat pana la un punct, caci chiar toate ale vietii pot fi obiect al compromisului. Viata  duhovniceasca se altereaza, complicatiile devin catrastofale daca zdruncinam sau ne targuim pe punctele ei de rezistenta, dogme si canoane,  care ii acorda o forma si un sens. Harul nu vine in inima acelui crestin ortodox care nu are o constiinta dogmatica ortodoxa nestirbita. Acolo unde nu exista dogma ortodoxa Biserica nu garanteaza actiunea de sfintire a Harului prin Taine. Nu garanteaza validitatea Tainelor.
  La un moment dat nu intelegerea prin compromis e importanta, ci expresia puternica si majora a unor probleme, a continutului lor. Adevarul urmeaza ca o consecinta a acestor sinceritati si fidelitati absolute. Compromisul si targuiala nu duc la adevar. Adevarul e o problema de tensiuni la nivelul maximalitatii.
  Oricine nu e in stare in unele momente sa riste totul, sa sfideze moartea mai curand sau mai tarziu va fi victima, apoi robul celui dintai adversar. Toti cei care vor sa si apere pielea si caldicelul lor confort sunt sortiti lichidarii. Mai mult decat oricand in istorie, caci de data aceasta faptul se produce la o scara planetara si cu mijloace inspaimantatoare, omul este atacat in esenta chipului cu care este inzestrat de Dumnezeu si din ce in ce mai mult implicat intr un proces de lichidare.
  Sunt lesne la compromisuri aceia care de obicei se incred in sine, in inteligenta lor suverana, in discernamantul lor, in abilitatea lor (las c-o-ncurc eu!) sau aceia care se incred in altii, care depind de altii, care sunt in jocul altora (acestia ne indeamna sa rugam pentru preoti si ierarhi cu lacrimi si sa nu i judecam), care nu vor „sa se complice”. Cei care cred, insa, cred si se tem, si il iubesc cat de cat pe Dumnezeu se opresc la o limita. Ceilalti pot face tot felul de compromisuri, uluitoare uneori, si sa vorbeasca de rectitudine, de canoane si astfel sa se indreptateasca si sa minta nu numai cu nerusinare ci    siluindu-si  si picatura de constiinta si de inima, calcand peste mormane de morti, de suferinte si nedreptati strigatoare la cer.

 2. ?** Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas) **
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 3. Rog putina atentie:
  La 8 iulie anul acesta, Institutul National de Sanatate al SUA = NIH a publicat lista „agentilor antivirali” aprobati sau sub evaluare oentreu tratarea [zic eu, asa numitei afectini] COVID-19 = 3 substante.

  Agent antiviral semnifica sustanta care opreste. se opune asa-zisei noi boli, covidiene.

  1. Redemsivir – se „da” doar in spitale si in amenajarile de tip spitalicesc din alte parti (de exemplu, „casa de batrani”). Din acele locuri se construiesc rapoartele cu ‘jde mii de morti…
  2. Ivermectina – anti parazitic.
  3. Nitazoxanide – anti parazitic.

  Cum gripa este o crestere de populatie bacteriana in organele interne, scapata de sub control, prezenta a doua substante bactericide (adica omoratoare de bacterii) in unicele 3 substante aratate si recomandate CONFIRMA ca nu e nici un virus.

  Conform tabelului si recomandarilor, Ivermectina POATE FI PRESCRISA ORIUNDE IN SUA!
  Cine si de ce o blocheaza… nu mai zic eu, acum ca si orbii au incepute sa vada cum sta treaba cu genocidul resetarii.

  Iata link-ul cu tabelul 2e:
  https://www.covid19treatmentguidelines.nih.gov/tables/table-2e/

  E „stiintific” acum, ca NIH e „mitropolia” americana a Covidianismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!