X

Gheorghiță: Până la urmă toți oamenii vor fi vaccinați – 60m.ro

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a avut o discuție prin videoconferință cu viceamiralul Henrique Gouveia e Melo, coordonatorul campaniei de vaccinare din Portugalia, țara cu cea mai mare rată de vaccinare din Europa. Gouveia e Melo a spus că mesajul său pentru portughezi a fost că toți oamenii se vor vaccina până la urmă, „fie cu virusul periculos, fie cu vaccinul sigur”.

Henrique Gouveia e Melo a apreciat modul de organizare logistică al campaniei de vaccinare din România și a precizat că Portugalia și-a axat campania de vaccinare pe trei piloni principali: leadership, campania de comunicare și organizarea efectivă a procesului de vaccinare, potrivit unei postări pe pagina Ro Vaccinare.

„În ceea ce privește leadershipul, au avut loc mai multe întâlniri cu reprezentanții asociațiilor profesionale de medici, asistenți, farmaciști, precum și cu asociațiile de pacienți cu boli cronice și s-au stabilit principalele elemente de mesaj, care să fie susținute public într-o manieră unitară.” a precizat viceamiralul portughez.

Viceamiralul a vizitat de mai multe ori centrele de vaccinare și a interacționat cu populația, reușind să transforme campania de vaccinare într-o adevărată „campanie militară împotriva virusului”, folosind toate „armele” medicale și științifice posibile. Rezultatul a fost mobilizarea întregii țări în lupta împotriva pandemiei.

Scopul campaniei din Portugalia a fost de a schimba mentalitatea populației față de vaccinare, reușind să scadă procentul de persoane care refuzau vaccinarea, de la 40%, la doar 2%.

„Mesajul meu pentru populație a fost foarte simplu. Toți oamenii vor fi vaccinați până la urmă, unii de virusul periculos, impredictibil și cu efecte devastatoare, iar alții de vaccinul sigur, predictibil și eficient. Nu trebuie să ne întoarcem în trecut, ci să privim spre viitor cu încredere, având în vedere că vaccinurile sunt cele care ne-au protejat și au prelungit speranța de viață”, a spus el.

„La noi, dezinformarea a fost combătută mediatic de întreaga comunitate medicală și portughezii au înțeles că nu trebuie să susțină, să promoveze și să încurajeze mesaje împotriva sănătății și normalității,” a adăugat Gouveia e Melo.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. „Mesajul meu pentru populație a fost foarte simplu. Toți oamenii vor fi vaccinați până la urmă, unii de virusul periculos, impredictibil și cu efecte devastatoare, iar alții de vaccinul sigur, predictibil și eficient.

  Exact invers! Diferenta dintre 2020 si 2021 este clara si ne arata ca injectarea cu serul experimental este distrugatoare. Spune OMS:
  http://www.vigiaccess.org/

  Pagina apartine OMS!
  Scroll pina jos, „confirma”, apoi apasa „cauta”. In noua pagina cauta „COVID-19 vaccine”. Deschide si citeste despre oamenii distrusi de asa numitele vaccinuri. Cifrele sint OAMENI!

  1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaxxineze (ne spune Pr. Savvas)
   Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/
   Distribuiti mai departe!

   ? PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi, astfel:
   ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„

   Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Cenzurat In Prostie de Facebook si Youtube!
   **⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

   CITEZ DIN DESCRIEREA ORIGINALA:
   ? În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaxxinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN)
   ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin! Va rog sa urmăriți acest clip video cu atenție, până la final (are cam 24 de minute).
   Înainte ca Părintele Savvas sa ne vorbeasca, eu traducătorul, vă prezent la inceputul clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu toți dintre voi o cunoasteti:
   ? Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan) a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi, astfel:
   ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
   ? ⚠️ Feriți-vă de vaxxin. Să nu ne lăsăm cumva înșelați! Va rog SA TRIMITETI neaparat și altora mărturia aceasta (distribuiți mai departe)!
   Distribuiti mai departe!
   Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 2. „Succesul” vaccinării în Portugalia arată cât nu sunt de credincioși portughezii. La români situația este alta, căci românul crede în Dumnezeu și nicidecum în jocul sistemului, care l-a cooptat pe săracul Gheorghiță să ne servească „gogoși”. Gheorghiță este „pe cai mari” deocamdată, dar la urmă se numără bobocii.
  Nu suntem de acord cu vaccinarea, tovarășe Gheorghiță, căci noi suntem creștini, adică nu suntem legați la ochi precum portughezii pe care i-ai luat drept baza de comparație. Iar creștinul adevărat crede în Adevăr(Hristos) și nu în vaccin(minciună). Acesta-i cu adevărat motivul pentru care nu se va vaccina românul.

  1. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
   ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

   ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
   Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
   ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
   Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
   DOAMNE AJUTA!
   Citez:
   ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
   ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
   ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
   ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
   Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
   Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 3. Noua Ordine Mondială
  PENTRU CEI NEAVIZAȚI
  Sau cum să înțelegem
  ce se întâmplă chiar acum!
  Din cele 7 etape programate,
  3 au fost deja finalizate, iar al 4-lea este
  în curs de desfășurare…
  FAZA 1
  Simularea unei amenințării și crearea fricii.
  (decembrie 2019 – martie 2020)
  – Punerea în scenă a unei pandemii în China.
  – Uciderea a zeci de mii de
  bătrâni.
  – Umflarea numărului de cazuri și decese.
  – Poziționarea vaccinării încă de la început
  ca fiind singura soluție.
  – Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.
  – Rezultatul: panică (aproape) generală.
  FAZA 2
  – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie
  2020-decembrie 2020)
  – Impunerea de măsuri coercitive multiple
  și măsuri neconstituționale.
  – Paralizarea comerțului și a economiei.
  – Observarea supunerii unei majorități și a
  rezistenței unei minorități rebele.
  – Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.
  – Cenzurarea liderilor dizidenței.
  – Pedepsirea nesupunerii.
  – Generalizarea testelor PCR.
  – Crearea confuziei între cazuri, infectați,
  bolnavi, spitalizați și morți.
  Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.
  Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.
  – Rezultatul: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.
  FAZA 3
  Aducerea unei soluții perfide și mortale.
  (decembrie 2020 – iunie 2021)
  – Oferirea unui vaccin gratuit pentru toți.
  – Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.
  – Stabilirea unui obiectiv de imunizare a turmei.
  – Stimularea redresării parțiale a economiei.
  – Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele
  cauzate de injecții.
  – Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale”
  ale virusului și ale bolii.
  – Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a
  virusului.
  – Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge
  pragul de imunitate a turmei.
  – Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru
  exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.
  Rezultatul: îndoieli și sentimente de trădare în rândul
  vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.
  FAZA 4
  Instalarea codul Apartheid și codului QR. (iunie
  2021-octombrie 2021)
  – Organizarea voluntară a penuriei.
  – Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând
  pe cei care sunt vaccinați, pedepsindu-i pe cei care se opun.
  Crearea unui apartheid al celor privilegiați împotriva celorlalți.
  – Îndepărtarea dreptului de a lucra sau de a studia celor care nu sunt
  vaccinați.
  – Îndepărtarea serviciilor de bază celor nevaccinați.
  – Impunerea de teste PCR plătite pentru cei care nu se vaccinează.
  Rezultat, primul pas către controlul digital,
  sărăcirea adversarilor.
  FAZA 5
  Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie
  2021 – martie 2022)
  – Explodarea lipsurilor de bunuri și alimente.
  – Oprirea economiei reale și închiderea
  fabricilor și a întreprinderilor.
  – Lăsarea șomajului să explodeze.
  – Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).
  – Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
  – Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
  – Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a
  imunității de grup.
  – Diabolizarea anti-vacciniștilor și stigmatizarea lor pentru decese.
  – Arestarea liderilor opoziției.
  – Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere
  carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de
  sănătate…
  – Implementarea legii marțiale pentru a supune opoziția.
  Rezultat, a doua etapă a controlului digital.
  Închisoarea sau eliminarea adversarilor.
  FAZA 6
  Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie
  2022-septembrie 2022)
  Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere,
  prăbușirea băncilor.
  Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
  – Declanșarea „Marii Resetări”.
  – Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
  – Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
  – Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)
  – Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
  Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.
  Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.
  Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza
  Codex Alimentarius.
  – Extinderea măsurilor la țările emergente.
  Rezultat, a treia etapă a controlului numeric.
  Extinderea N.O.M. la întreaga planetă.
  FAZA 7
  Generalizarea creditului social și a controlului integral.
  (din septembrie 2022)
  – Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.
  – Implementarea sistemelor de control și monitorizare.
  – Militarizarea societății.
  – Eliminarea definitivă a adversarilor.
  – Activarea controlului bio-numeric al gândurilor,
  emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.
  – Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.
  Rezultat, a patra etapă a controlului digital.
  Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.
  PLANUL NOII ORDINI MONDIALE
  ORDINEA MONDIALĂ SIMPLIFICATĂ
  1. Pandemie.
  2. Variante.
  2. Vaccinarea obligatorie.
  3. Pașaportul de vaccinare.
  4. Penurie mondială.
  5. Atacuri cibernetice false.
  6. LEGEA MARȚIALĂ.
  7. Dispariția banilor fizici.
  8. Venitul universal.
  9. Credit social.
  10. Transumanism.
  11. SUPUNEREA COMPLETĂ.

 4. Armata trebuie sa apere coHENvidu’ de oameni; virusul cel mai „rau” e omul, iat „mutantul” anti-injectare este vanat cu prioritate.
  …chiar nu vedeti ca nu merge cu vorba si cu speranta?
  Parul, funia, coasa, caramida, mpolotovu’, sabie, sulita…. orice si aducerea la ruina a simbolurilor lor de putere masonica – asa-numitele sedii de institutii franc-masonice care slujesc talnudistilor babilonieni „selecti”, facatorii de bani – jidanul international – nu va lasati pacaliti ca se vede clar: uciderea in masa este in plina desfasurare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!