X

Președintele Colegiului Medicilor alături de Arafat pentru sancționarea medicilor vaccino-sceptici

daniel coriu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Colegiului Medicilor, Daniel Coriu, continuă atacul lui arafat la libertatea românilor și susține sancţionarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă prezintă în spaţiul public teorii care nu sunt validate ştiinţific, periclitând astfel sănătatea publică. ”Am citit şi am auzit în spaţiul public teorii de genul “Pandemia nu există”, “Este o banală răceală”, “Prin vaccin ne cipează”, “Vaccinul ne omoară”. Care este rezultatul? Că astăzi, România este pe locul 2 în lume la numărul de decese la 1 milion de locuitori provocate de virusul SARS-CoV-2”, argumentează medicul, informează News.ro.

”Ca medic şi ca preşedinte al Colegiului Medicilor din România (CMR), analizând şi văzând situaţia dramatică a pandemiei din România, voi susţine din acest moment cu toată tăria, sancţionarea oricărui medic prin suspendarea exercitării profesiei, dacă medicul prezintă în spaţiul public teorii care nu sunt validate ştiinţific, iar prin informaţiile transmise poate duce în eroare populaţia în privinţa stării de sănătate şi periclita sănătatea publică. Ştiu că mulţi dintre dumneavoastră, atât colegi medici cât şi cetăţeni, aţi considerat că astfel de decizii trebuiau luate pana acum şi cu siguranţă aveţi dreptate. Din păcate prerogativele mele şi ale CMR sunt limitate, iar pentru astfel de situaţii se parcurg proceduri disciplinare de lungă durată până a se ajunge la o decizie. Astfel pentru a exista o astfel de cale legală, trebuie să existe o nouă prevedere în legea 95/2007”, transmite Coriu.

În opinia sa, în contextul pandemiei cu SARS-CoV-2, situatie exceptională în care se află întregul sistem medical, se impune existenţa unui mecanism rapid de suspendare a dreptului de exercitare a profesiei de către medicii care propagă, prin orice mijloace de comunicare, în spaţiul public sau în timpul exercitării profesiei, opinii nefundamentate ştiinţific, false şi care periclitează sănătatea publică.

Solidaritatea medicilor este de dorit în astfel de cazuri. Dacă se ajunge la astfel de măsuri dictatoriale, atunci demisia în masă a medicilor este soluția pentru a bloca instaurarea unei dictaturi medicale.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

4 comentarii

  1. Președintele Colegiului medicilor din România ca și domnul Arafat se află într-o țară ortodoxă. Medicii care refuză aceste vaccinuri au la bază atât motive științifice adevărate, dar incorecte politic, cât și motive duhovnicești. Se fac presiuni atât asupra forurilor de decizie din sănătate, cât asupra Bisericii Ortodoxe pentru a susține așa-zisa vaccinare.
    Din punct de vedere medical, există specialiști care au demonstrat implicațiile oculte a acestei mascarade puse la cale pentru a controla total populația lumii, un drept pe care Îl are doar Dumnezeu. Acești specialiști sunt puși să lupte cu ideologia cu pretenții de știință care se bucură de sprijin politic.
    Toți cei care se pun acum în slujba minciunii, indiferent în ce domeniu activează, vor da răspuns în fața lui Dumnezeu pentru că i-au smintit pe semenii lor îndemnându-i să meargă pe un drum greșit. Medicii, că orice altă categorie socială trebuie lăsați să-și facă datoria de a-i ajuta pe semenii lor respectând poruncile divine.
    https://www.petitieonline.com/nu_implicai_biserica_in_campaniile_de_vaccinaredai_jos_crucile_lui_baphomet_de_pe_bisericile_ortodoxe

  2. Acest evreu homosexual si umflat ar vrea sa il joace pe criminalul țurcanu eugen de pe vremea inchisorii Pitești.
    Pune o jumatate de tara sa atace cealalt jumatate de tara.
    Da-i Doamne ce merita!
    Si lui si mie si fiecaruia dupa cum numai Tu stii sa Judeci cu Dreapta Ta masura.

  3. Trebuie amplificat mesajul anti -vax si reduși la tăcere maimutoii ăștia ucigasi,în sensul că nu mai trebuie sa le facem publicitate..Si față catre Domnul Hristos,cine stie poate ne mai da ceva timp!

  4. Adica, doctorul asta Mengele sustine politica pumnului in gura in cazul medicilor onesti si critici la adresa Plan-demiei si a Genocidului Vaccinarii, sub amenintarea concedierii! Lepadatura criminala, va veni cat de curand si vremea in care situatia se va inversa, adica scursurile tradatoare de tipul tau vor fi batuti zdravan in piete publice, deposedati detoate bunurile, iar apoi bagati la zdup pt mult timp, ca sa vi se racoreasca mintea, de a mai atenta vreodata la drepturile si libertatile romanilor, precum si la vietile lor distruse iremediabil prin injectarea voastra criminala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button