X

Nebunie: După naștere, mamelor li se permite să-și viziteze bebelușii doar cu un certificat 3G

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

via Indexexpurgatorius

Acesti sadici murdari! ???

Luzerner Kantonsspital: Nun fällt auch der Chefarzt des Zentrums für Intensivmedizin aus
Schweizer Kantonsspital Luzern

Luzerner Zeitung spune că spitalul a introdus în tăcere și în secret această reglementare inumană.  Se vorbește despre un „test pilot”. Experimente similare pe persoane au fost deja efectuate în al 3-lea Reich, când infractorilor fără morală nu le păsau de consecințe pentru „participanții” lor. Este un fapt bine stabilit că legătura dintre mamă și copil după naștere este o necesitate de bază indispensabilă pentru o dezvoltare sănătoasă:

https://www.wochenblick.at/wp-content/uploads/2021/10/1024px-Cry-baby.jpg

Copiii se nasc ca așa-numiți „purtători”. Asta înseamnă: fără apropierea fizică și îngrijirea altor persoane, nou-născuții nu pot să supraviețuiască în afara uterului. Înainte de naștere, copilul este conectat în siguranță și complet la mamă prin intermediul cordonului ombilical. După naștere, este necesară o nouă formă de legătură strânsă prin apropiere, căldură și contactul cu pielea pentru o dezvoltare sănătoasă.

Sursa: Familienplanung.de

Nebunia măsurilor a fost introdusă la sfârșitul lunii septembrie. Din punct de vedere medical, trebuie remarcat faptul că bebelușii au o probabilitate statistică de a fi afectați în vreun fel de presupusa pandemie și de virusul Sars-CoV-2. Bebelușii cu probleme din cauza bolii virale pot fi numărați pe degetele de la o mână la nivel mondial – fără cele mai grave boli secundare este imposibil. Trebuie presupus că toti politicienii și alte persoane responsabile știe exact despre acest lucru.

*****

Proiect pilot în Elveția

Nebunia 3-G: mamele nu au voie să-și vadă bebelușii

Nu vizitați copiii bolnavi!

Kantonsspital Luzern: Zertifikatspflicht wirft Fragen auf

Cerința certificatului se aplică și secției de Neonatologie, unde sunt îngrijite nașterile premature sau nou-născuții bolnavi. Părinții ar trebui să viziteze aceste secții în mod regulat pentru a avea o influență pozitivă asupra dezvoltării copilului. Dar ce poate fi mai terifiant pentru părinți decât să nu-și poată vizita copilul nou-născut bolnav fără probleme?

Trebuie să fie oribil pentru părinții în cauză. În spitalul din Lucerna există o obligație de 3 G pentru vizitatorii secției pentru copii și clinicii ginecologice. Acest lucru îi afectează și pe partenerii femeilor care nasc, așa cum relatează „Luzerner Zeitung“. Nimic nou în epoca Corona, s-ar putea să vă gândiți, dar în spital se merge cu un pas mai departe. Femeile care tocmai au născut sunt, de asemenea, afectate de regula 3-G – mamele nu au voie să-și vadă bebelușii fără un certificat adecvat. Apropierea fizică dintre mamă și copil ar trebui să fie importantă pentru dezvoltarea nou-născutului după naștere.

Maraton de test laborios În plus, „Luzerner Zeitung” raportează că este o provocare pentru mulți părinți să facă teste la timp pentru a-și vizita copiii, deja testele sunt foarte populare. În plus, trebuie să fie testați o dată la două zile pentru a-și vizita copiii, deoarece testele sunt valabile doar 48 de ore. Într-o situație emoțională atât de excepțională, o povară suplimentară.

Măsură introdusă fără notificare prealabilă

Prin urmare, mulți părinți sunt deranjați, mai ales că „testul pilot” cu certificatul obligatoriu a fost introdus fără a comunica suficient acest lucru în prealabil. În plus, nu există astfel de restricții în alte locații ale spitalului cantonal. O altă critică este că guvernul federal a recomandat vaccinarea femeilor însărcinate doar de la mijlocul lunii septembrie. Mulți ar fi preferat să aștepte, deoarece incertitudinea era prea mare. Dar chiar și cu o vaccinare trebuie totuși să fii testat. „Luzerner Zeitung” descrie și cazul unei mame care, conform recomandării, s-a vaccinat deja, dar trebuie să aștepte o lună pentru a doua injecție – și abia apoi primește certificatul. Până atunci, este timp să testăm. – WOCHENBLICK

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button