X

Deputatul PSD Barbu, zis Busi – Mafiotul de la ANIF, vile și terenuri dosite pe numele părinților săi – 60m.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deputatul PSD de Olt, Florin Barbu, zis Busi Mafiotul, are acum o avere impresionantă, ascunsă însă pe numele părinților săi.  În felul acesta, deputatul Barbu poate să pozeze în continuare în pesedistul onest, modest, care trăiește doar din salariul și diurna de parlamentar.

Însă lucrurile nu stau deloc așa. Investigatorii publicației online „Liga Dreptății” au intrat în posesia documentelor care atestă că părinții deputatului Barbu au trecute pe numele lor  bunuri ce nu pot fi justificate din banii de pensie. Potrivit declarației de avere, deputatul Florin Barbu ar deține, în proprietate comună cu soția sa, angajată a CAO OLT, un apartament modest în municipiul Slatina, locuință achiziționată în 2006, prin credit bancar, și închiriată firmei BLUE PROJECT SRL (şi el unde locuieşte?!). Acest contract de închiriere este unul destul de dubios, deoarece firma din Brăila nu are activitate în zonă. Singurul lucru care trebuie reținut aici este doar faptul că societatea în cauză este deținută de un cetățean din Malta, țară cunoscută și pentru statutul de paradis fiscal.

Din declarația deputatului nu reiese că acesta ar deține case sau terenuri. În fapt, aceste terenuri și case există. Luat la întrebări, deputatul Barbu nu ar avea cum să justifice proveniența sau sursa veniturilor cu care au fost achiziționate aceste bunuri. Așa că bunurile cu pricina au fost trecute pe numele a doi pensionari, părinții deputatului PSD, Dumitru și Virginia Barbu. Mama deputatului, Virginia Barbu, a fost învățătoare la o școală din municipiul Slatina, iar tătăl, acestuia, Dumitru Barbu, profesor de sport. În 2018, fără nicio legătură cu zona (Dumitru Barbu fiind din comuna Vâlcele Olt, iar soția acestuia din comuna Slătioara, județul Olt), cei doi pensionari au achiziționat șapte terenuri în intravilanul satului Milcovu din Deal, din comuna Milcov, județul Olt.

Așezată la mică distanță de municipiul Slatina, localitatea prezintă potențial imobiliar ridicat, costul terenurilor fiind aici unul destul de piperat. În condițiile date, de unde au făcut rost cei doi pensionari de bani pentru a achiziționa cele șapte terenuri? De asemenea, unde au găsit părinții deputatului Barbu banii necesari să ridice cele două vile, trase ca la idigo, pe două dintre terenurile achiziționate?! Or fi descoperit cumva cei doi pensionari vreo rețetă magică, prin care să transforme piatra în aur? Ne îndoim.

Surse avizate evaluează investiția din zonă la suma de 500 de mii de euro. Oameni din cadrul Primăriei Milcov, sub rezerva anonimatului, ne-au mărturisit că deputatul intenționează să ridice aici mai multe case de acest fel, pentru profit. Cele șapte terenuri au fost achiziționate de părinții deputatului Barbu fix în perioada în care fiul acestora era directorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF). Sub mandatul lui Florin Barbu, zis Busi, pe investițiile derulate de ANIF în țară, în zona de irigații, au fost introduse în schema de fraudare a banului public firme din anturajul președintelui Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu: SC WAGRAMER TERMO 2000 SRL, CONDOR PĂDURARU SRL și SC CARMIN POPSTAR PROD SRL. În prezent, toate lucrările realizate de aceste firme sunt nefuncționale, cum este și cazul investiției „Reabilitare Priză Arceşti din amenajare Bucșani-Cioroiu”, lucrare evaluată la 5 milioane de euro, sumă ce a intrat în conturile firmei CONDOR PĂDURARU SRL din Slatina. O parte din acești bani ar fi ajuns și în buzunarele deputatului Florin Barbu, sub formă de comision. Pentru aceste matrapazlâcuri, presa centrală l-a numit pe Florin Barbu „Mafiotul de la ANIF”.

ANIF”.

Deputatul Busi, zis Mafiotul de la ANIF, cu comisionul la vedere

La preluarea puterii, fostul premier, Ludovic Orban, a izbucnit de la tribună: “ANIF a cheltuit 500 milioane euro, iar pe canalele de irigaţii nu a curs nicio picătură de apă“ – şi aşa şi este, din pacate.

Numai în Terasa Piatra Olt, jud Olt, circa 1500 ha aşteaptă, de mai bine de 13 ani de zile, o picătură de apă, care nu mai vine, deoarece cele 5 milioane de euro alocate de la bugetul de stat, pentru Reabilitare Priza Arceşti şi implicit pentru a asigura apa de irigiaţii în canalele CA4, CA4.1- Oltişor Sud, au fost mâncate de Busi, Mafiotul de la ANIF, actual deputat PSD de Piatra Olt.

Astfel, Busi, zis Mafiotul, i-a privat pe cei din Circumscripţia electorală Piatra Olt de şansa dezvoltării, luându-le ultima bucăţică de la gură, ultima picătură de apă, iar aceştia, drept mulţumire, l-au ales deputat, ca să le “reprezinte” interesele în Sfatul Ţării. Curat-murdar! Iată un gest tipic de democraţie neaoşă! Adică, după ce te-a lăsat cu buza umflată candidatul, îi mulţumeşti apoi că te-a furat şi-l mai şi votezi deputat, în procent de peste 94%. Haraşo, tovarăşe Busi!

Însă, până la dovedirea acestor acuzații, parlamentarul Busi are totuși de dat, dacă nu alegătorilor săi, măcar inspectorilor ANI și procurorilor ÎCCJ, explicații cu privire la modul în care au răsărit cele două vile pe terenurile achiziționate de părinții acestuia, vile ridicate în plină pandemie de COVID-19 (perioada 2020-2021, potrivit autorizațiilor de construire: nr.11/2020 și nr.10/2021, eliberate de Primăria Milcov). Nu-i așa? Imobilele la care ne referim sunt situate în localitatea Milcov Olt şi sunt următoarele:

Nr. cadrastal – CF 54480- teren în suprafaţă de 530 mp, pe care s-a construit o locuinţă (P+1) cu suprafaţa la sol de 126 mp, şi suprafaţa desfăşurată de 237 mp, construită în anul 2021.

De menţionat ca acest teren a fost “teren arabil” până în data de 20.07.2021 şi tot în aceeaşi zi a fost intabulată şi locuinţa (P+1). Aşadar, întâi s-a construit şi apoi a fost scos terenul din categoria “teren arabil”.

Asta înseamnă să fii mafiot!!

Citește în continuare pe Liga Dreptății

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. “Cine poate oase roade!”
    Și câți or mai fi ca el, căci numai în jurul lui sunt destui precum sateliții, deoarece nu poți face așa “lucrări” de unul singur.
    E bine că se începe și așa, chiar dacă mai modest la în început.

  2. **Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze**
    ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

    ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
    Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
    ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
    Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
    DOAMNE AJUTA!
    Citez:
    ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
    ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
    ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
    ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
    Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
    Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button