X

Lista cu securiști a doctorului Arafat pentru combaterea pandemiei: Iohannis nu a venit la nicio ședință – 60m.ro

Carmina Pricopie, jurnalist de investigații, a dezvăluit, răspunsurile primite de reprezentanţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

„Le-am transmis celor de la DSU, pe 5 octombrie, 13 întrebări, pentru că în acest an şi jumătate, de când a început pandemia, ni s-a spus tot timpul: Ne-am consultat cu specialiştii. Şi există acel grup tehnico-ştiinţific format din specialişti, care ar trebui să se întâlnească ori de câte ori se iau decizii importante pentru noi, cu privire la infectări, la restricţii. Toate deciziile care se iau în acest grup sunt consultative, hotărârile merg către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, iar acest Comitet propune mai departe către Guvern, care emite ordonanţe de urgenţă, sau hotărâri de Guvern. Este foarte interesant cine face parte din acest grup, pentru că aceşti specialişti sunt întrebaţi de fiecare dată, despre opiniile lor, ele contează foarte mult, aşa ne-au spus oficialii. Şi am primit şi un răspuns oficial. 

În răspunsul oficial, acest grup tehnico-ştiinţific, este format de specialişti, dar nu doar din medicină. Preşedintele grupului este domnul doctor Raed Arafat, iar restul membrilor provin de la mai multe structuri, pe linie de ordine şi siguranţă publică. Vorbim despre oameni care fac parte din Ministerul de Interne, din Inspectoraul General pentru Situaţii de Urgenţă, de la Direcţia de Management Operaţional, de la Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Aceşti oameni nu sunt medici.

Toate propunerile CNSU s-au votat pe WhatsApp

Eu înţeleg că acest grup se întâlneşte mult mai des decât se întâlnesc cei de la CNSU, pentru că noi am dezvăluit în exclusivitate săptămâna trecută la Antena 3, că CNSU, în ultimele 9 luni, a avut şedinţe pe WhatsApp. Cei din CNSU, când au primit aceste recomandări din partea grupului care într-adevăr s-a întâlnit, au luat decizii şi au formulat propuneri, pe WhasApp”, a prezentat Carmina Pricopie, în cadrul emisiunii „Subiectiv”.

Florin Cîţu a participat la o singură şedinţă a grupului tehnnico-ştiinţific pentru gestionarea pandemiei

Pe lângă funcţia de premier, Florin Cîțu este și șeful Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) şi a participat doar o singură şedinţă a grupului tehnico-ştiinţific, în luna martie a acestui an.

„Eu nu i-am întrebat pe cei de la DSU, de câte ori a participat premierul României anul acesta sau în trecut. Am întrebat de câte ori a participat premierul României. Răspunsul este – premierul României a participat la o singură şedinţă a GTS, în luna luna martie 2021”, a adăugat Carmina.

Carmina Pricopie: „Aceşti oameni nu sunt medici”

Așa arată lista cu specialiști în combaterea pandemiei din Marea Britanie

https://www.gov.uk/government/publications/scientific-advisory-group-for-emergencies-sage-coronavirus-covid-19-response-membership/list-of-participants-of-sage-and-related-sub-groups?fbclid=IwAR1hR2mFZe78w8zTYHCF5mLC1kvKpDBzAPngGE-3DPzYND5TwxA2-5FbfRA

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Dacă „acești oameni nu sunt medici”, atunci cum de prescriu medicilor în primul rând ce să facă și cum de s-a ajuns de ascultarea de o asemenea clică ce n-are „nici în clin nici în mânecă” cu mersul spre bine(însănătoșire) a poporului român? Sau poate că tocmai de-aia au fost aleși așa ca să de-a comenzi total străine de domeniul medical pentru a-și face planul de „morți” ai plandemiștilor. Românilor, treziți-vă, că vi se pune în curând capul pe butuc dacă nu vă deșteptați!

 2. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  👉 ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  👉⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  👉 Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  👉 ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  👉 ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
  Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button