X

Agenda LGBT avansează: Fiul lui Superman va fi bisexual

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta Digital

DC Comics a decis să celebreze #ComingOutDay «Ziua internațională pentru a ieși din dulap» cu o particulară știre.  Popularul editor american a anunțat luni că noul Superman, Jon Kent, fiul lui Clark Kent și Louis Lane, este deschis bisexual. Acest lucru a generat unele critici în rândul fanilor care merg dincolo de a pune sub semnul întrebării ceea ce conservatorismul consideră impunerea unui lobby homosexual. Dezvăluirile repetate despre orientarea sexuală a personajelor de desene animate și filme indică mai degrabă „includerea forțată” în scopuri de marketing.

După cum a raportat portalul de divertisment TMZ, gigantul de benzi desenate a anunțat orientarea sexuală a super-eroului în această dimineață. De asemenea, a făcut o scurtă previzualizare a relației de dragoste pe care ar avea-o cu un alt personaj de același sex în următorul număr al benzii desenate.

Superman

Ar fi vorba despre Jay Nakamura, un tânăr reporter și mare admirator al mamei lui Jon Kent. Potrivit DC Comics, povestea sa va fi lansată pe 9 noiembrie în Statele Unite cu premiera celei de-a cincea ediții, Superman: fiul lui Kal-El.

Tom Taylor de DC anuncia el retorno de Amazing-Man

Pe de altă parte, Tom Taylor, autorul desenului animat, a explicat originea bisexualității super-eroului. „De-a lungul anilor în această industrie, probabil că nu vei fi surprins să afli că mi-au respins personaje și povești queer. Am simțit că dezamăgeam persoanele pe care le iubeam de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru ”, a spus el.

DC Comics revela que el nuevo Superman es bisexual | QueVer

Acesta este motivul pentru care a promovat ideea unui nou personaj LGBT, de data aceasta din lumea lui Superman.

Dar nu este prima dată când companiile de benzi desenate dezvăluie orientarea LGBT a personajelor lor în sprijinul aparent al cauzei multicolore. Aceeași strategie a fost folosită și de alte companii precum Disney, Marvel și chiar manga anime japoneze pentru a-și promova conținutul.

*Vezi și Planned Parenthood a cerut studiourilor Disney o printesa care a avortat

Marketing multicolor

Warner Bros. Issues Statement on J.K. Rowling's Anti-Trans Comments

Warner Bros, de la mâna scriitoarei J. K. Rowling, a adăugat, de asemenea, saga de succes Harry Potter la această campanie, când renumita scriitoare a spus în 2007 că întotdeauna că „l-a conceput pe Albus Dumbledore ca un personaj gay”. Acum, odată cu anunțul celei de-a treia tranșe a poveștilor populare, Animale fantastice: „Secretele lui Dumbledore”, s-au alimentat din speculațiile despre complotul homosexual din istorie. Cu toate acestea, și în acest caz, a fost criticată intenția de a profita de includerea în scopuri publicitare. J. K. Rowling a fost acuzată că „folosește comunitatea LGBT ca simplă comercializare”.

Anterior, DC Comic a făcut același lucru atunci când a anunțat că Robin, istoricul coleg al lui Batman, era bisexual, după lansarea ediției sale Urban Legends, la fel ca acum cu fiul lui Superman. Particularitatea a fost că orientarea sexuală a lui Robin a devenit cunoscută la 81 de ani de la crearea personajului iconic.

Tom Taylor - Comic Book Creator

Acum a venit rândul fiului lui Superman. „Am spus întotdeauna că toți avem nevoie de eroi și toți merităm să ne vedem reprezentați în eroii noștri și sunt foarte recunoscător DC și Warner Bros pentru că au împărtășit această idee cu mine”, a spus Taylor.

„Simbolul Superman a reprezentat întotdeauna speranța, dreptatea și adevărul. Astăzi, acel simbol reprezintă altceva. Astăzi, mai multe persoane se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate „, a spus Taylor.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
    ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

    ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
    Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
    ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
    Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
    DOAMNE AJUTA!
    Citez:
    ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
    ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
    ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
    ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
    Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
    Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button