X

E-mailurile directorilor Pfizer despre testele de vaccinare covid dezvăluie: „Vrem să prevenim circulația informațiilor despre celulele fetale”

Project Veritas

Proiectul Veritas a lansat pe 6 octombrie cel de-al cincilea videoclip din seria sa de cercetare a vaccinului COVID, oferind un interviu privilegiat cu Pfizer, de către fosta auditor de calitate al companiei Melissa Strickler.

Strickler a dezvăluit e-mailuri interne care arătau directori corporativi spunând personalului să fie secret cu privire la utilizarea țesutului fetal uman în testarea de laborator a vaccinului COVID.

Who is Vanessa Gelman Pfizer Whistleblower? Wikipedia & Net Worth

Vanessa Gelman, Pfizer Senior Director Worldwide Research , a încurajat personalul să fie atent atunci când discută celulele fetale umane în programul de vaccinare al companiei.

„Din perspectiva afacerilor corporative, vrem să evităm ca informațiile despre celulele fetale să plutească acolo … „Riscul comunicării acestui fapt este mai mare decât orice potențial de beneficii pe care le-am putea vedea, în special cu membrii publicului larg care pot lua aceste informații și le pot folosi în moduri pe care poate nu le dorim. Nu am primit nicio întrebare de la factorii de decizie politică sau mass-media în această privință în ultimele săptămâni, așa că vrem să evităm să ridicăm acest lucru, dacă este posibil „, a spus ea.

Într-un alt subiect de e-mail, Gelman a dublat aceste informații.

Gelman: „Am încercat pe cât posibil să nu menționăm liniile celulare fetale … Una sau mai multe linii celulare cu o origine care poate fi urmărită înapoi la țesutul fetal uman au fost utilizate în testele de laborator asociate cu programul de vaccinare”, a spus ea.

Pfizer's chief scientist defends vaccine booster push and jab potency | Financial Times

Directorul științific Pfizer, Philip Dormitzer, recunoaște că țesutul de la fătul avortat este utilizat în programul de vaccinare al companiei, dar că angajații ar trebui să rămână la narațiunea șlefuită a lui Pfizer, omițând orice mențiune a țesutului fetal avortat pentru a evita problemele cu publicul.

Philip Dormitzer, director științific Pfizer: „Celulele HEK293T, utilizate pentru testul IVE, sunt în cele din urmă derivate dintr-un făt avortat”, a spus Dormitzer. „Pe de altă parte, comitetul doctrinar al Vaticanului a confirmat că consideră acceptabil imunizarea credincioșilor pro-viață. Declarația oficială a lui Pfizer exprimă bine răspunsul și este ceea ce ar trebui furnizat ca răspuns la o anchetă externă.

Project Veritas Interviews Melissa Strickler (Pfizer QC) Fetus Cells Used! Proof Pfizer Exec Emails - YouTube

Denunțătoarea care a împărtășit aceste e-mailuri cu Project Veritas, auditorul Pfizer pentru calitatea producției, Melissa Strickler, a spus că nu este sigură dacă țesutul fetal avortat a făcut din acesta produsul vaccin COVID final.

Melissa Strickler, Pfizer Insider and Manufacturing Quality Auditor: „Sunt atât de înșelători în e-mailurile lor, este aproape ca în vaccinul final. Pur si simplu m-a făcut să nu am încredere”.

Strickler: Am venit la Proiectul Veritas pentru că „nu am pe nimeni altcineva la care să apelez atunci când propria mea companie nu este sinceră cu mine. Ce mi-au spus să fac este să am încredere în Proiectul Veritas și ca legiuitorii, avocații să mă însoțească ”

Reclamanta și-a creat o campanie de finanțare participativă GiveSendGo pentru ea însăși acum, când a fost făcută publică. Oamenii îl pot sprijini direct donând la următoarea adresă web: http://www.GiveSendGo.com/PfizerWhistleblower

Despre Project Veritas

James O'Keefe: La “guerrilla” conservadora que tendió una trampa a 'The Washington Post' | Estados Unidos | EL PAÍS

James O’Keefe a înființat Project Veritas în 2010 ca o întreprindere de jurnalism non-profit pentru a-și continua activitatea de raportare sub acoperire. Astăzi, Proiectul Veritas investighează și expune corupția, necinstea, autocomercializarea, risipa, frauda și alte abateri atât în ​​instituțiile publice, cât și private, pentru a realiza o societate mai etică și mai transparentă și pentru a se angaja în litigii pentru: protejarea, apărarea și extinderea drepturilor civile garantate prin lege, în special drepturile primului amendament, inclusiv promovarea schimbului liber de idei într-o lume digitală; combate și învinge cenzura oricărei ideologii; promovarea raportării veridice; și să apere libertatea de exprimare și problemele de asociere, inclusiv dreptul la anonimat. O’Keefe servește ca CEO și președinte al consiliului, astfel încât să poată continua să conducă și să-și învețe colegii jurnaliști, precum și să protejeze și să dezvolte cultura Proiectului Veritas.

Project Veritas (2008)

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

 1. **Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze**
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!

  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
  Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!