X

Un comandant militar spaniol îi acuză pe consilierii din domeniul sănătății de „crimă împotriva umanității” dacă nu evită „vaccinarea inutilă a minorilor și a copiilor”

Alerta Digital

Comandantul militar spaniol Federico Villamil Calva a trimis un raport tuturor consilierilor din domeniul sănătății prin care solicită „oprirea imediată a campaniei de vaccinare ”.

În raportul adresat consilierilor, Villamil neagă faptul că vaccinurile generează un risc mai mic de contagiere și nici o mortalitate mai mică comparativ cu cea din perioada de vară anterioară, ținând cont de faptul că majoritatea țărilor analizate aveau deja majoritatea populației cu risc „imunizată ”.

„Toate acestea fac absolut nejustificată orice pretenție de vaccinare cu cea mai mare urgență a copiilor și tinerilor și, în general, a populației neincluse în grupurile de risc și, desigur, întreaga campanie de presiune și dezinformare pentru a promova o astfel de vaccinare, inclusiv cu amenințarea restricțiilor privind drepturile și libertățile fundamentale, inclusiv dementa criminalizare a celor care nu vor să se vaccineze”, remarcă militarul spaniol al Corpului de Marină.

El amintește, de asemenea, că „astăzi avem dovezi științifice că există tratamente eficiente, ieftine și sigure pentru prevenirea și tratarea bolii covid, cum ar fi ivermectina sau calcifediolul, pe care Departamentul dvs. refuză să le autorizeze”.

Și adaugă: „Mă văd în responsabilitatea de a vă trimite aceste informații, deoarece trebuie să presupun că sunteți dezinformat și sfătuit de consilierii dvs. atunci când trebuie să adoptați măsurile adecvate pentru a controla pandemia, punând astfel în pericol atât viețile persoanelor, cât și dezvoltarea normală a activității socio-economice”.

De asemenea, el le spune consilierilor că, „dacă nu adoptă măsurile adecvate pentru a evita vaccinarea inutilă a minorilor și copiilor, ei vor fi direct responsabili pentru consecințele și urmele pe care aceasta le poate provoca grupului menționat, neputând să acuze ignoranță sau bună-credință în acțiunile sale ”. În acest context, Villamil nu ezită să-i avertizeze pe funcționarii regionali din domeniul sănătății cu privire la posibila comisie a „unei crime împotriva umanității” în cazul ignorării avertismentelor multor oameni de știință cu privire la „consecințele pe termen mediu și lung ale acestor vaccinuri care nu sunt aprobate” și că, în opinia sa, „nu justifică utilizarea lor dacă există posibile tratamente medicale, pe care le ignoră”.

José Federico Villamil Calva a petrecut 22 de ani în Corpul de Marină al Marinei Spaniole. Analist al realității, el a studiat în detaliu și fără complexe evoluția procesului de dezinformare sistematică din societățile occidentale, ca parte a războaielor hibride care trec de la câmpul de luptă la domeniul noilor tehnologii ale informației și comunicației.

Afacera nu este să vindeci bolnavi, este să-i îmbolnăvești pe cei sănătoși

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Sint convinsa ca NU va mai dura mult și Toti criminalii vor plati pt crime impotriva umanitatii! Limita s.a depasit ,cand s.au bagat „sa atinga” cu seringa „mortii”, copiii nevinovati! Si cand zic Toti ,ma refer la toate domeniile de activitate , precum si la trădătorii de neam Si țară!!Si mass.media mincinoasă care a spălat atatea creiere inducand frica in randul populatiei! Dumnezeu sa faca dreptate! Amin! Amin! Amin!????

 2. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!