X

O națiune în haos: 400.000 imigranți ilegali ar putea intra în Statele Unite luna aceasta din cauza suspendării legislației actuale

Alerta Digital

Criza de frontieră din Statele Unite ar fi pe cale să dubleze recordul din ultimii 21 de ani, deoarece suspendarea Titlului 42 ar putea stimula intrarea a aproape 400.000 imigranți ilegali.

Alejandro Mayorkas, primer latino en ser secretario de Seguridad Nacional: Es un privilegio y una responsabilidad impresionante - CNN Video

În acest sens, este interpretată întrebarea adresată agenției sale de către secretarul Departamentului de Securitate Internă (DHS), Alejandro Mayorkas, dacă era pregătită pentru intrarea de între 350.000 și 400.000 imigranți fără acte în octombrie, a raportat NBC în 30 septembrie.

Un juez federal impide una deportación y amenaza con sancionar a Sessions por desacato | AL DÍA News

Suspendarea aplicării Titlului 42 a fost emisă de judecătorul de district, Emmet Sullivan, pe 16 septembrie cu efect de la 30 din aceeași lună.

Administrația Biden a făcut apel la decizia Sullivan și, dacă Curtea de Apel a Circuitelor Statelor Unite pentru Washington, D.C., nu o anulează, ar putea merge la Curtea Supremă, totuși este un proces care are nevoie de timpul necesar.

Pe lângă faptul că guvernele din America Centrală au avertizat asupra zecilor de mii de imigranți ilegali care le tranzitează teritoriile către Statele Unite, suspendarea Titlului 42 poate fi interpretată de străini ca o deschidere a frontierei cu Mexicul, au declarat funcționarii la NBC.

Legislația cuprinsă în Titlul 42, emisă în timpul guvernului de atunci al președintelui Donald Trump, blochează intrarea majorității solicitanților de azil și îi returnează în Mexic, indiferent de naționalitățile lor, cu scopul de a urma un proces regulat și organizat.

Cu toate acestea, în timpul administrației Biden s-au făcut mai multe încercări de a o dezactiva.

În acest sens, avocatul principal în litigiul Uniunii Americane pentru Libertăți Civile (ACLU) care a încercat să oprească utilizarea titlului 42 a declarat următoarele:

„Având în vedere că administrația a permis deja majorității familiilor să solicite azil în această vară și acum este la putere de opt luni, nu există niciun motiv pentru care să existe o nouă întârziere în încheierea Titlului 42”, potrivit Newsweek de la 1 octombrie.

Criza cauzată de imigrația ilegală îi îngrijorează pe americani în măsura în care doar 35% dintre ei aprobă gestiunea președintelui Joe Biden în acest aspect, potrivit unui nou sondaj al Associated Press Center for Public Affairs Research.

Wayne Dupree sounds off on new anti-Trump texts - YouTube

Astfel, autorul Wayne Dupree descrie: „Aceasta este o invazie. Fură numere de securitate socială, merg la spital fără intenția de a plăti, intră în accidente de mașină neasigurate, îngrămădesc numeroase persoane ilegale în închirieri și vandalizează proprietatea. Nu e bine. Este o insultă adusă imigranților legali ”.

Texas Republican Rep. Chip Roy challenges Elise Stefanik for GOP conference chair

Situația este atât de gravă încât reprezentantul republican Chip Roy (TX-21) a cerut Texasului să ia problema în propriile sale mâini, să asigure frontiera și să protejeze locuitorii din Texas.

„Trebuie să asigurăm frontiera Statelor Unite pentru bunăstarea cetățenilor, nu doar pentru noi, ci pentru imigranții care sunt maltratați în numele fals al compasiunii de către democrații cărora le place să se bată pe umar”, a spus Roy.

El a adăugat: „Guvernatorul, statul Texas, trebuie să fie stapânul și să sigileze granița”.

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. **Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze**
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa
  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 2. Oare pot intra imigranții fără să li se permită acest lucru? Nu prea cred. Ceea ce cred este că totul face parte dintr-un plan întocmit cu mult timp înainte. Acum este doar urmarea itinerarului (pre) stabilit. Haosul(dezordinea) credem că e arma celor din umbră prin care vor să conducă toate masele. Cum? Îi vor folosi pe unii împotriva celorlalți, rupând astfel pacea socială existentă. Iar apoi, ca și-n cazul Covid-ului, exact la fel, vor veni tot ei, șefii, cu soluția, la Covid 19 cu vaccinul ce conține cip-ul de control, iar populațiile amestecate vor uita cărui stat aparțin, adică adio naționalism, deci vor fi ușor de condus și duși chiar la „tăiere”(cipare). Iată că mișcarea aparent aleatorie a maselor dintr-o țară în altă este chiar ceea ce dorește oculta mondială, dar o dorește cu un scop precis, preluarea conducerii maselor prin mase. Se folosesc de dictonul:”Dezbină și conduce”.
  La noi, primarul Clujului ține tare la ideea de regionalizare a României, argumentând tot cu minciuni o mare dezvoltare zonală, dar când colo nu face altceva decât să dezbine românii spre a-i putea duce de nas mai ușor șmecherii. Tare mă miră faptul că l-au ales clujenii drept primar. M-aș bucura mult dacă n-aș avea dreptate în cazul Boc.
  Toți cei vânduți lucrează de zor la planul instaurării NOM, dar așa cum se mai spune:”Urma scapă turma!”. Cine citește să înțeleagă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!