X

Noua Zeelandă va renunța la strategia „zero covid” pentru a începe să conviețuiască cu virusul după izbucnirea variantei Delta

Alerta Digital

Prim-ministrul Jacinda Ardern a recunoscut luni că noua Zeelandă lăudată pe scară largă datorită strategiei „zero covid” nu a reușit să oprească focarul persistent de coronavirus al Auckland și a spus că este necesară o nouă abordare.

Politica de eliminare a liniei dure a protejat în mare măsură țara de pandemie, iar rezidenții s-au bucurat de o viață internă aproape normală, alături de restricții stricte la frontierele internaționale.

Dar focarul care a declanșat numărul de cazuri covid-19 în august, a forțat Executivul să decreteze o carantină de șapte săptămâni în principalul său centru de populație, care nu a reușit să oprească creșterea infecțiilor.

Ardern a spus că varianta Delta extrem de transmisibilă s-a dovedit a fi un „schimbător al jocului” care nu a putut fi eliminat

„Chiar și cu restricțiile pe termen lung pe care le-am avut, este clar că nu am ajuns la zero”, a adăugat ea.

Ardern a spus că nu va renunța imediat la strategia coronavirusului, dar că restricțiile din Auckland ar fi un pic ușurate, chiar dacă numărul de cazuri noi nu a scăzut.

Ea a adăugat că schimbarea majoră a politicii sale privind obiectivul de eradicare completă a virusului a fost posibilă, deoarece ratele de vaccinare au crescut drastic.

„Politica dură a fost importantă pentru că nu aveam vaccinuri, acum avem, astfel încât să putem începe schimbarea modului în care facem lucrurile”, a spus ea reporterilor.

Auckland va rămâne cu restricții pentru moment, dar guvernul va efectua revizuiri săptămânale pentru a programa reintroducerea libertăților.

Locuitorii orașului se pot aduna în aer liber în grupuri de până la 10 persoane începând de miercuri, iar măsuri precum redeschiderea magazinelor și a școlilor vor fi luate în considerare în următoarele săptămâni.

Pentru restul țării este permis să iasă din carantină la începutul lunii septembrie.

Înainte de izbucnirea din Auckland, strategia de eliminare covid din Noua Zeelandă a fost lăudată pe scară largă de organisme precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS), cu doar 27 decese într-o populație de cinci milioane.

The pettiness destroying Judith Collins' leadership

Liderul opoziției, Judith Collins, a declarat că Ardern a oferit doar o „vagă listă de dorințe” pe care nu a reușit să o contureze într-un plan coerent de înlocuire a abordării „zero covid”.

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

 1. **Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze**
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa
  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!