X

În 2022 se va deschide sediul central al unei religii mondiale

din Believer Portal

CONSILIUL DE INTERRELIGIOS CATOLIC-MUSULMAN CREAT DE PAPA FRANCIS ANUNȚĂ NOILE SEDII CHRISLAM CE SE VOR DESCHIDE ÎN 2022 CARE COMBINĂ O MOSCHEE ȘI O BISERICA CONFORM PACTULUI SEMNAT.

Anunțul Casei Familia Abrahamică, pe Insula Saadiyat din Abu Dhabi, urmează unei vizite a Papei Francisc în Emiratele Arabe Unite în februarie, prima a unui Papa în Peninsula Arabică. În timpul călătoriei, Papa a semnat o declarație comună cu marele imam al-Azhar, dr. Ahmed el-Tayeb, care a chemat la toleranță religioasă și dialog. Ca rezultat al declarației, a fost format un consiliu interconfesional care să supravegheze proiectele care promovează toleranța și a fost numit Comitetul Superior al Fraternității Umane. Casa Familiei Abrahamice este prima sa inițiativă.

Emiratele Arabe Unite vor construi o nouă sinagogă ca parte a unui complex interconfesional Chrislam care va găzdui și o moschee și o biserică, și se pare că va deschide porțile în 2022.

În ceea ce privește avansarea în linia timpului a sfârșitului timpurilor, 2019 a fost un an excepțional pentru Papa Francisc și pentru următoarea religie mondială.

El afectuoso saludo entre el Papa Francisco y Ahmed al-Tayeb, el gran imán de la mezquita Al-Azhar - Duna 89.7 | Duna 89.7

V-am spus în februarie că Papa a călătorit la Abu Dhabi, unde s-a întâlnit cu liderul musulman sunnit șeicul Ahmed al-Tayeb. Acolo, cei doi bărbați au semnat un legământ de pace global numit „Documentul despre fraternitatea umană pentru pacea mondială”. Plecând de la acel legământ, s-a creat Comitetul Superior al Fraternității Umane, pentru a pune în aplicare tratatul de pace religioasă a ultimelor timpuri. Acum, acest comitet a anunțat că va exista un nou sediu elegant pentru acest efort. Centrul nou și strălucitor a Chrislam se va inaugura în 2022.

Pentru că ați spus: Am făcut un legământ cu moartea și cu iadul suntem de acord; când va trece flagelul revărsat, nu va veni la noi; căci am făcut din minciună refugiul nostru și ne-am ascuns sub minciună. De aceea, așa spune Domnul DUMNEZEU: Iată, așez în Sion pentru temelie o piatră, o piatră încercată, o piatră de colț prețioasă, o temelie sigură: cel ce crede să nu se grăbească”. Isaia 28: 15,16 (KJV)

Sfârșitul timpurilor se desfășoară în fața ochilor noștri, lume, lucrurile se accelerează foarte repede, dacă clipește, le pierde. Acesta ar putea fi Chrislam, un nou fundament al viitoarei religii One World despre care Biblia spune că se va reuni în ultimele zile. Biserica Catolică ar putea lua decizii, iar Islamul va furniza mușchiul cu ale sale zeci de milioane de războinici ai jihadului, acum vor fi martiri ai Chrislam sub comanda unui rege roman. Dar oricum,

Fără îndoială, temelia lui Dumnezeu este fermă, având acest sigiliu: Domnul îi cunoaște pe cei ce sunt ai Lui. Și, oricine evocă numele lui Hristos să se îndepărteze de nelegiuire. 2 Timotei 2:19

Emiratele Arabe Unite vor deschide sediul interreligios Chrislam în 2022

DIN TIMES OF ISRAEL: Anunțul Casei Familia Avraamiă, pe Insula Saadiyat din Abu Dhabi, urmează unei vizite a Papei Francisc în Emiratele Arabe Unite în februarie, prima de către un Papa în Peninsula Arabică. În timpul călătoriei, Papa a semnat o declarație comună cu marele imam al-Azhar, dr. Ahmed el-Tayeb, care solicita toleranță religioasă și dialog.

Ca rezultat al declarației, a fost format un consiliu interconfesional care să supravegheze proiectele care promovează toleranța și a fost numit Comitetul Superior al Fraternității Umane. Casa Familia Abrahamică este prima sa inițiativă.

Chrislam Abrahamic Family House Animation

Abrahamic Family House, Abu Dhabi, UAE – Animation_Adjaye Associates, Architects, London, UK

O religie mondială

El Papa y líderes religiosos firman la promesa de erradicar la esclavitud moderna en 2020

O religie mondială se referă la fuziunea tuturor religiilor existente, pentru a stabili o singură religie globală. În imaginea de mai sus, Papa Francisc se întâlnește cu lideri religioși din întreaga lume, îndemnându-i să construiască un viitor împreună sau nu va mai exista niciun viitor. Mulți creștini premileniali cred că Antihristul va stabili o singură religie mondială, bazată pe satanism și ocultism, asociată cu un singur guvern mondial. În ROME REPORTS, un articol publicat pe 3 aprilie 2019 dezvăluie Papa Francisc vorbind cu o audiență de musulmani, spunându-le că Dumnezeu vrea o fraternitate între musulmani și catolici. „Conversia nu este misiunea voastră, spune Papa catolicilor din Maroc”, potrivit unui articol din REUTERS. El îi încurajează pe toți să trăiască în frăție cu alte credințe, ceea ce este opus celor învățate de Biblie.

O monedă mondială

WAll STREET JOURNAL menționează modul în care băncile centrale se apropie de emiterea propriei monede digitale, ceea ce înseamnă că dolarul s-ar putea confrunta cu concurența ca monedă dominantă în lume. Băncile centrale, cum ar fi Rezerva Federală, emit deja bani digitali la băncile comerciale care au conturi cu ei. Cu o monedă digitală, tranzacțiile ar putea avea loc în timp real, iar taxele ar fi mai mici sau inexistente.

Archivo:Mark carney davos 2010.jpg - Wikipedia, la enciclopedia libre

Mark Carney, guvernatorul Băncii Angliei, a declarat că evoluțiile tehnologice oferă potențialul pentru ca o astfel de lume să apară, dar a subliniat, de asemenea, riscurile actualului sistem dominant în dolari și cât de multe națiuni mari au experimentat explorarea monedei digitale.

Un guvern mondial

Conceptul unui singur guvern mondial este acela că poate exista o autoritate politică comună pentru întreaga omenire. Un astfel de guvern poate avea jurisdicție asupra întregii lumi. Acest tip de guvernare poate fi format prin forță, sau pașnic și voluntar. Globaliștii au convingerea că unirea oamenilor din toate națiunile va evita conflictele și războaiele, creând o utopie pentru umanitate. Creștinii conservatori cred că guvernul mondial este o rebeliune împotriva lui Dumnezeu, care duce la Antihrist.

Oricum ar fi, nu toate religiile se închină aceluiași Dumnezeu, așa că împingerea pentru „Unire” spune multe.

*Vezi și Episcop al Vaticanului marturiseste: „Oficialii catolici superiori sunt platiti de George Sorös pentru a promova migratia musulmana in masa in Europa

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Dacă pacea mondială constă în faptul ca Papa-de-la-Roma să îl miroasă între dinţi pe Ahmed el-Tayeb, atunci DA! DA! DA! Aceasta este calea! Un templu Shaolin în Groapa Marianelor şi o sinagogă construită pe Everest vor întregí acest demers. Chiar şi extratereştri se vor minuna de asta şi nu vor mai avea astâmpăr până când nu se vor fi convertit complet la chrislam sau judabudhaism… Ave!

 2. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 3. Acest lucru afectează și Ortodoxia, deoarece Papa vorbit în numele creștinilor! De ce ortodocșii nu se opun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings