X

BLM amenință că se revoltă împotriva certificatelor de vaccinare rasiste

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Activistii Black Lives Matter s-au întors împotriva conducerii New York-ului deoarece consideră că vaccinarea COVID-19 este rasistă. 

See NYC mayor's message to unvaccinated healthcare workers - CNN Video

Primarul Bill De Blasio a promovat introducerea unui „permis de vaccinare” care interzice accesul la restaurante, săli de sport și alte instalații publice fără dovada unei vaccinări COVID-19.

Cu toate acestea, deoarece populația neagră rămâne în urma populației generale în ceea ce privește vaccinările, reglementările sunt disproporționat de stricte pentru un grup minoritar, ceea ce este de obicei în conformitate cu politicile democratice. Diviziunea a ajuns luni în punct critic, când Black Lives Matter din Greater New York a lansat un protest în fața unui restaurant unde aplicarea politicilor a stârnit o luptă.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 48194827-10012811-image-a-3_1632226747787.jpg

Hawk Newsome este un activist negru și cofondator al Black Lives Matter din Greater New York – una dintre numeroasele organizații infame Black Lives Matter din afara ierarhiei Black Lives Matter Global Network.. El a fondat grupul împreună cu sora sa Chivona Newsome. Ambii frați au vorbit la protestul de luni la care Hawk a acuzat orașul că folosește vaccinarea obligatorie ca acoperire pentru „practicile sale rasiste” și „discriminare”.

Newsome a vorbit la Washington Examiner despre dificultățile cu care se confruntă negrii care se opun vaccinării în era pașapoartelor medicale.

Nu suntem anti-Vaccin. Unii dintre noi sunt vaccinați ”, a spus Newsome despre grupul său. „Este decizia individului. Nimeni nu ar trebui să fie obligat să introducă ceva în corpul său.«

Numărul locuitorilor negri din New York care nu sunt vaccinați este dramatic disproporționat față de alte grupuri rasiale. Peste 70% dintre negrii din New York, cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, nu s-au vaccinat, o Statistică pe care Chivona a citat-o ​​la protestul de luni. Seringile respinse sunt dintr-o serie de motive, inclusiv credințe religioase și suspiciuni ale guvernului.

„Negrii au suspiciunea firească cu privire la vaccin”, a spus Newsome. El a citat Studiul Tuskeegee-Syphilis ca un exemplu de exploatare istorică a negrilor de către medicina americană, în ciuda faptului că vaccinurile sunt disponibile pentru oamenii din toate grupurile rasiale.

BLMGNY se angajează să elimine complet vaccinările obligatorii, nu numai în oraș, ci și la nivel național.

Black Lives Matter leader claims rioting and vandalism is 'the American way' | Express Digest

„Cred că într-o lume perfectă [cerințele privind vaccinul] ar trebui să treacă de la companie la alta. Dar ar putea fi o pantă alunecoasă, deci mandatul ar trebui abolit în totalitate», a spus Newsome, adăugând: «Nu vor fi opriți bărbații albi în costume de pe Wall Street. Chestia asta este atât de ipocrită”.

Newsome, un baptist, a spus că ceea ce l-a înfuriat cel mai mult a fost lipsa de considerație pentru obiecțiile spirituale ale indivizilor față de vaccin.

„Cum îndrăznești să elimini excepțiile religioase? Este lucrul cel mai lipsit de respect pe care l-am văzut vreodată ”, a spus Newsome. „Acum guvernul a decis că Dumnezeul tău nu contează? Îl iubesc pe Dumnezeu.»

Joi, trei femei negre au fost filmate atacând chelnerița în restaurantul italian Carmine. Apoi au fost arestate și acuzate că au instigat o ceartă. Femeile susțin că chelnerița le-a provocat cu insulte rasiste, dar nu a fost încă publicată nicio înregistrare a unui astfel de argument. Proprietarul restaurantului Carmine, Jeffrey Bank, a negat faptul că chelnerița sa a făcut comentarii rasiste atunci când le-a cerut dovezi ale vaccinării.

„Trei femei au atacat-o brutal pe chelnerița noastră fără provocare, au fost arestate și acuzate de rea conduită și, în ultimele zile, și-au denaturat în mod fals și grosolan actele de violență intenționate de către avocatul lor într-o încercare cinică de a scuza inexcusabilul”, a spus Bank într-o explicație.

În ciuda declarației lui Bank, protestatarii, inclusiv Newsome și sora sa, au ieșit în stradă împotriva restaurantelor orașului și a reglementărilor privind vaccinarea.

Un demonstrant al „Black Lives Matter” a fost filmat țipând la un membru al grupului comunitar anti-criminalitate „Guardian Angels”. Bărbatul neidentificat, purtând o bluză neagră și o mască, a strigat în repetate rânduri „suge d***” în fața șefului patrulei Îngerilor Păzitori, Joshua Penner, a informat 77WABC News.

BLMGNY nu este nou în demonstrațiile politice controversate și nici Newsome.

George Floyd: detienen a Derek Chauvin, el policía responsable de su muerte

După moartea lui George Floyd de către un ofițer de poliție din Minneapolis care a declanșat mai multe demonstrații la nivel național și a dus la condamnarea fostului ofițer de poliție Derek Chauvin pentru crimă, Newsome a spus că dacă Statele Unite nu le vor oferi [negurilor] ceea ce vor „vor arde acest sistem„ refuzând să clarifice dacă afirmația sa a fost la propriu sau la figurat. La un moment al interviului la Fox News, Newsome s-a referit și la Isus Hristos ca „cel mai faimos revoluționar radical negru din istorie”.

Newsome a declarat pentru Washington Examiner că grupul său nu „merge spre dreapta” cu criticile sale față de conducerea democratică din New York.

„Sunt un susținător al lui Malcolm X”, a spus Newsome, numind istoricul activist negru cel mai mare lider al drepturilor civile din istoria SUA. „Malcolm X nu avea încredere în republicani, dar nici în democrați”.

„Suntem de acord cu aripa dreaptă? Nu”, a continuat el, adăugând că nu se poate alia cu Partidul Republican deoarece credea că programul lor se bazează pe opresiunea negrilor. Cu toate acestea, Newsome crede că politicienii de stânga țin în mod deliberat comunitățile negre în afara discuției despre oboseala vaccinării.

„Se încadrează într-o narațiune, să spunem, că trumpiștii nebuni sunt singurii care nu vor să se vaccineze„, a spus Newsome.

SURSA

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button