X

Anglia își otrăvește populaţia prin apă. Guvernul britanic adaugă fluor în apa de la robinet

Guvernul britanic adaugă fluor în apa de la robinet, pentru a reduce riscul de dezvoltare a cariilor dentare

Milioane de britanici vor avea fluor adăugat în apa de la robinet, ca urmare a rezultatelor unui studiu care arată că măsura ar „ajuta” la reducerea riscului de a dezvolta carii. Cariile dentare reprezintă principala cauză de spitalizare a copiilor între 5 și 9 ani, iar experții spun că fluorizarea apei va reduce numărul internărilor la jumătate. 

O măsură contrară a fost luată în Rusia, unde Putin INTERZICE FLUORUL, declarând că este OTRAVĂ TOXICĂ care NU are ce căuta în rețeaua publică de APĂ.

Ministrul Sănătății din Anglia, Chris Whitty, împreună cu omologii din Țara Galilor, Scoția și Irlanda de Nord, susțin că adăugarea mineralelor în apa de la robinet va reduce numărul persoanelor afectate de carii dentare cu 17% în rândul copiilor din gospodăriile bogate și cu 28% pentru cei din păturile mai sărace.

Oficialii spun și că extracțiile de dinți cariați vor fi reduse cu 45 – 68%.

„Avem în mod cert o situație delicată în ceea ce privește cariile dentare. Fluoridizarea apei va rezolva această problemă”, spun specialiștii din domeniul medical.

„Există dovezi științifice solide care arată că fluoridizarea este eficientă pentru a reduce riscul de carii și pentru a îmbunătăți sănătatea dentară a britanicilor.”

Fluorul este prezent în mod natural în apă, în cantități mici și are capacitatea de a proteja dinții.

În legătură cu zvonurile „exagerate și nedocumentate” potrivit cărora fluorul prezintă riscuri pentru sănătate, ministrul Sănătății subliniază că nu există dovezi care să arate că mineralul cauzează cancer.

Procedura de îmbogățire a apei de la robinet cu fluor este aplicată în alte state dezvoltate, cum ar fi Canada, Coreea de Sud sau Noua Zeelandă.

Sursa:

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Da, intr-adevar, fluorul cauzeaza cancer! Dar nu acesta este scopul principal urmarit de autoritatile sataniste britanice, ci efectul lui, odata ajuns in organismul uman, acela de a leza glanda pineala, cea responsabila de credinta omului in Divinitate, de legatura omului cu Supranaturalul si cu Dumnezeu, de a „transporta” rugaciunea din minte, in inima!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button