X

România luptă cu rata scăzută de vaccinare cu premii de până la 200.000€

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România a anunțat o „loterie de vaccinare” care va distribui premii de până la 200. 000 de euro printre cei care au programul complet, în încercarea de a crește rata de imunizare de la actualul 32,8%, al doilea cel mai mic din Uniunea Europeană.

Între 1 octombrie și sfârșitul anului, această tombolă va oferi mai mult de o mie de premii în bani, cu care Guvernul speră să convingă cetățenii să se vaccineze.

La aproape nouă luni de la începerea campaniei de vaccinare, doar 32,8% dintre românii vârstnici au primit vaccinul. Rata de vaccinare este aproape de 80% în UE în ansamblu (*în Spania sunt la al 6-lea val Covid și s-au vaccinat 76,2%.) Lansarea loteriei coincide cu sosirea în țară a unui al patrulea val de covid care amenință să prăbușească sistemul de sănătate precar al țării balcanice.

România a înregistrat marți 6.789 de cazuri noi de covid, cel mai mare număr de infecții zilnice din acest an. Autoritățile au raportat în aceeași zi 129 morți din pacienți diagnosticați cu boala, cel mai mare număr de decese din iulie.

Între timp, 990 de pacienți bolnavi de covid sunt internați în secțiile de terapie intensivă din România, cu unele spitale la limita capacității lor.

Potrivit datelor oficiale, România are 1.131 de paturi destinate terapiei intensive pentru pacienții cu covid, așa că se va vedea obligată să crească numărul de posturi dacă numărul pacienților grav bolnavi continuă să crească.

Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Aceasta este cea mai ciudata “pandemie” din istoria omenirii. Pandemia in care ESTI PLATIT CA SA TE SALVEZI! Te ia durerea de cap cand vezi in ce directie a evoluat lumea.

  2. Se creează pe zi ce trece condițiile mărturisirii adevărului, adică a luării de atitudine în fața minciunii plandemiei. Concret asta înseamnă refuzul vaccinării oricare ar fi consecințele acestui refuz. Niciun pas înapoi, adică niciun compromis cu statul, urmând îndeaproape exemplul lui Hristos Care n-a dat înapoi atunci când a fost condamnat la moarte(crucificare) pebtru că a spus adevărul. Faci astfel precum Hristos, vei primi răsplata tot precum El, chiar dacă vei trăi sau vei muri. Ăsta-i mesajul lui Hristos când ne spune de 2000 de ani încontinuu:”Eu sunt Calea(exemplul)…..”. Ce ne-a transmis, aceea că există Înviere către viața veșnică pentru cei ce se jertfesc pentru apărarea adevărului, fie de cad sub Cruce, fie de supraviețuiesc Crucii.
    Ce vreau să spyn, anume că s-au creeat condițiile “prinderii” unui loc în Cer, din cele rămase libere prin căderea îngerilor ce l-au urmat pe Lucifer, dacă vom îmbrățisa mărturisirea adevărului(adică mărturisirea lui Hristos prin refuzul vaccinării). Aceste ocazii nu sunt dese dupa cum știți din cele trăite de fiecare dintre noi până acum. Plus de asta azi nu prea mai avem alternative de a nu ne lepăda de Hristos Dumnezeu decât dacă refuzăm vaccinarea, căci de n-o refuzăm s-ar părea că trecem în tabăra diavolului. E ca la război, cine dă înapoi este împușcat(deci moare) ca trădător de țară, iar cine ține steagul(adevărul) sus, acela devine erou fie că va trăi sau va muri. Așadar să nu lăsăm să ne scape printre degete această ocazie de a intra în Cer, fie că vom rămâne în viață, fie că nu. Sfinții Închisorilor, adica frații noștri plecați mai înainte, ne “țin pumnii”(se roagă pentru noi) așteptând să ne iasă în întâmpinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button