X

Raed Arafat a trecut și el în tabăra Cîțu: Congresul PNL poate avea loc cu 5.000 de participanți – 60m.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, vineri, în legătură cu organizarea congresului PNL cu 5. 000 de participanți în plină pandemie că Departamentul pentru Situații de Urgență nu dă derogări și că reglementările în vigoare prevăd posibilitatea organizării întâlnirilor partidelor.

„Nu s-a dat nicio derogare. Nu s-au dat derogări. Am fost întrebați, am răspuns în baza legii. Hotărârile de guvern existente prevăd situația organizațiilor de a organiza întâlniri statutare, cum e AGA, cum e o formațiune politică care își organizează o altă întâlnire. Azi am primit o întrebare de la altă formațiune și vom da exact același răspuns, care vine de la hotărârile de guvern pe care le avem. Nu s-au făcut derogări și noi nu dăm avize. Noi doar explicăm legea și ce măsuri obligatorii trebuie luate – ca distanțare, suprafața, dacă trebuie folosit certificatul verde”, a afirmat Read Arafat, fiind întrebat într-o conferință de presă de ce DSU a dat derogare pentru organizarea congresului PNL.

PNL are programat, sâmbătă, congresul pentru alegerea noului președinte, la care urmează să participe 5.000 de delegați, la Romexpo.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ca de obicei, satanistii criminali din fruntea Coloniei, asa cum este si acest arabete penibil, isi incalca propriile masuri pe care le impun populatiei de rand, atunci cand vine vorba sa sa le respecte si ei! Vorba celebrei zicale romanesti: „cine împarte parte-şi face“!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button