X

Dacă ești ilegal în Insulele Canare, te găzduiesc în hoteluri; dacă ești spaniol, va trebui să te mulțumești să dormi într-o sală de sport

Alerta Digital

Aproximativ 7.000 imigranți ilegali stau de câteva luni în hotelurile din Canare. Executivul prezidat de Pedro Sánchez și-a asumat costul cazării acestor persoane în hoteluri.

*Vezi Sosirea imigranților ilegali în Insulele Canare nu se oprește

În concret, statul a cheltuit 300.000 euro pe zi pentru a găzdui în complexe turistice din Insulele Canare imigrantii care ajung cu barca.

Volcán en La Palma, la erupción en directo | El volcán entra en fase  explosiva | Ciencia

Cele 10.000 persoane din Insula La Palma evacuați din cauza erupției vulcanului Cumbre Vieja au o altă soartă.

Acostumbrados a salir corriendo"

Mai multe centre sportive și chiar o cazarmă militară găzduiesc rezidenți strămutați. Au pierdut totul. Prin urmare, este surprinzător faptul că nici partidele, nici ONG-urile de stânga nu le-au arătat acestor vecini compasiunea pe care, de exemplu, o au cu ilegalii.

Prevén explosiones y emisión de gases nocivos cuando la lava llegue al mar

În următorul VIDEO un cetățean revoltat expune această contradicție morală, încă una, a mafiei progresiste, citând din ceea ce a spus președintele Guvernului Insulelor Canare, Ángel Víctor Torres, anul trecut la intrarea masiva a imigrantilor ilegali in Insulele Canare, că situația imigranților din insule este „disperată”, fapt pentru care a cerut guvernului central să pună în aplicare „un plan de șoc”.

Ángel Víctor Torres alude a la necesidad de responsabilidad

Torres ( în imagine) a insistat asupra faptului că este o „dramă îngrijorătoare” pentru care se așteaptă ca statul să deschidă instalații militare sau CIE-urile în termen de maximum două luni.

„Torres insistă, că primirea migranților în complexele turistice este „tranzitorie și excepțională”.

 

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Pai, au ordine clare de la superiorii lor oculti, de a indeplini intocmai si la timp, Planul Kalergi de metisizare a populatiilor Europei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button